düşünmekten uyuyamiyorum.. nolur bi fikri olan yardimci olsun...

ISSIZZ

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
3.792
15.481
Merhaba arkadaşlar...
benim derdim adet olamamak..bbir gun deseydilerki sen adet olmak için yalvaracaksin allaha dua edeceksin inanmazdim..

artık bebek düşündüğümüz için
dk hapını bıraktım... hapı biraktiktan sonra 3 ay adet gördüm...
şimdi kesildi 2 aydır yok..
Bu durumu yaşayanlar oldumu?

doktora gittim baktı bişey yok dedi.. büyük bi ihtimal çatlama olmamistir dedi...

benim adetim Çok duzenlidir. . ilk 2 gün gelmeyince tamam hamileyim dedim... 14 gun sonra test negatif çıktı...
kan testi de yaptırdım oda negatif di..

tabi ben testleri yapana kadar hamile moduna girmiştim...
karnimda kipirdamalar... Mide bulantısı...aaserme...piskolojik olarak hamileydim. ..

internet de okuduğum kadariyla böyle bi sorun varmış...
hamileyim dedinmi öyle inandin mi adet goremiyorsun adida YALANCI GEBELIK...
acaba sorunum bumu diye düşünmeye başladım...

çok stres yaptım gece gündüz uyumuyorum internetten araştırıyorum kafayı yemek üzereyim...

doktor adet söktürücü verdi... Bugün 4 gün geçti kullanali gelmedi hala... ama bel ve kasık agrisi var... bi de çok akıntı var beyaz şeffaf bir akıntı. ..

en son 22 ocak ta adet görmüştüm...
Bu durumu yaşayanlar bilgisi olanlar yardım lütfen...

Son düzenleme:
Canım bende yasadım ama bende kıs vardı o yuzden oldu. Acaba dk hapını bıraktığın ıcın adet duzenin mi değişti.

Gebelikte yok,iki ay adet olmamisn,bunun bir sebebi olmali,baska bir doktora git.pko diyecegim ama bu rahatsizlik varolsa bile kullandigin dogumkontrol haplarinin azda olsa tedavi etmis olmasi lazimdi..
En iyisi baska isinin ehli bir doktora daha gorunmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…