O yorumu okuduğunuzda benim terör sempazitani destekçisi olduğum mu düşünülür ya ben öyle değilim farlı düşünüp öyle yorum yapmıştım o zaman hani zorla dağa çıkarılanlar var ya onlardan biridir belki diye yüzü hiç acı çekiyormuşyazıp sildiğiniz yorumların engel olacağını sanmıyorum..
o kadar detaylı bir araştırma yapılır mı sanki yapılmaz..
canm onları bulamazlar onalara kadar daha cokkk krter var. ayrıca insan zalime acır bazen kendine yazıl etti diyeAtaması yapılan 37 kişi güvenlik soruşturmasında elendi. Artık memur olmak zorlaşti. Benim kafama takılan birkaç sorunum var lütfen bana yardım edin özellikle hukukçu falan varsa yardım ederse çok iyi olur. Düşünüyorum ama işin içinden çikamadim. Kanunda geçen maddeler şunlar:
Güvenlik Soruşturması : Kişinin kolluk kuvvetleri tarafından halen aranıp aranmadığının, kolluk kuvvetleri ve istihbarat ünitelerinde ilişiği ile adli sicil kaydının ve hakkında herhangi bir tahdit (sınırlama) olup olmadığının, yıkıcı ve bölücü faaliyetlerde bulunup bulunmadığının, ahlaki durumunun, yabancılar ile ilgisinin ve sır saklama yeteneğinin mevcut kayıtlardan ve yerinden araştırılmak suretiyle saptanması ve değerlendirilmesi.
* Arşiv Araştırması : Kişinin kolluk kuvvetleri tarafından halen aranıp aranmadığının, kolluk kuvvetleri ve istihbarat ünitelerinde ilişiği ile adli sicil kaydının ve hakkında herhangi bir tahdit olup olmadığının mevcut kayıtlardan saptanması.
Terör örgütlerine veya Milli Güvenlik Kurulunca Devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara üyeliği, mensubiyeti veya iltisakı yahut bunlarla irtibatlı" hükümlerine göre revize edilmesi ve ilgili kamu kurumlarına inceleme sonuçlarının bu değerlendirme kriterlerine göre bildirilmesi kamuya FETÖ/PDY terör örgütü veya bölücü terör örgütü PKK destekçilerinin girmesini engelleyecektir.
Bu maddelere bakarak ben neden sıkıntı çektiğimi anlatsam ne düşündüğünüzü söyler mısınız? Ben facebookda 2 yıl önce terörist resmi koymuşlar yorumlar yapılmış. Cehennem köpeği türü yorumlar net hatırlamıyorum net ne yazdığımı bile hatırlamıyorum ben de yorum yazdım. "Belki zorla terörist olmuştur yüzü gülüyor kimin son nefesinde ne olacağını Allah bilir" bu anlama gelen bir yorumdu tam hatirlayamasam da cümlesi cümlesine. 1 dakika içinde yapılan yorumların hepsini okuyunca zaten anladım hata yaptığımı çok pişman oldum ve sildim yazdığım şeyleri. Ben bu durumda PKK sempazitani durumuna mı düşmüşüm? Bu yorumu okudunuz siz böyle mı düşündünüz? Şimdi asla öyle düşünmüyorum acimamak gerektiğini acinmayacağini biliyorum. Ama o yorumu yapmış bulundum malım ben çünkü.
İkinci bir sorun da ben facebookda biriyle konuştum 1,5 yıl oldu beğendiği sayfalar ilk gözükmüyordu 1 ay konuştum sanırım sonra hdp sayfalarını beğendiğini görünce şok oldum zaten böyle biriyle nasıl konuşabildim diye. Şimdi ben terörü destekleyen biriyle iltisap, mensubiyet ya da irtibat kurmuş oldum. Ama günlük konularda konuştum öyle konulara girmedim hiç.
Bu durumlar atanmama engel olur mu? Lütfen yargilamayin nasıl konuştun diye kafam çalışmıyordu gerçekten sadece fikirlerinizi merak ediyorum yardıma çok ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?