Canım benim, bak benimde aynı durumum vardı. Konu açtım hatta. Merak etme hamile değilsin. Sana şöyle söyleyim, adetin gecikmicek bile bence hatta erken de gelebilir. Olduda stresten gecikti en fazla 10 gün sonra, git kanda beta hcg değerine baktır. Kesin olsun. İlişkiden en erken 14 gün içinde kan testi yaptırılıyor sen 20 gün bekle garanti olsun git yaptır. Sonucun negatif çıkacak eminim. Çünkü öyle bir şeycik olmuyor ya... Boşalmadıysa hamile değilsin. Yani bu zevk suyu filan uydurma bişey herhalde. Zevk suyundan hamile kaldım eşimden diyorlar, ama adam belkide azcık farkında olmadan boşalıyo geri çekilemeden. Tamamen cahillik sanırım o :) Ama şimdiden söyleyim hamile değilsin. Al bugün bende gittim kocaman bir negatif :) Ama anlıyorum seni. Sen de benim gibisin. Bir daha böyle bir şey yapma. Bırak ya , eşşekkk gibi beklesin evlenmeyi. Kilodunu çıkarma, oranla temas etmesin. Öpüşmek neyine yetmiyo. Alla alla. Artık bu fikirdeyim 1 aydır çektiklerim yeter. Sinir hastası oldum. Psikoloğa gidicem valla.