Düşünmekten bile yoruldum artık

winchesterr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2015
456
229
32
Derdimi paylaşıcak kimse olmadığını anladım ve içimdekileri dökmek istedim gerçekten çok sıkıldım herşeyden.Pko hastası,kilolu,panik atağı olan biriyim nerdeyse hafta bir acilde buluyorum kendimi sakinleştiriciler,serumlar.O da yetmezmiş gibi şimdide sevgilimle sorunlarım var beni sahiplenmez umursamaz tavırları ve etrafımda bile derdimi paylaşıcak kimse olmaması canımı çok sıkıyor.Değişmek istiyorum gerçekten ama nerden başlıyacağımı bile bilmiyorum

İlk psikolog ve diyetisyenden başlayabilirsiniz.

Önce kendinle başlamalısın, kilo vermek için diyet uyguluyor musun, benim eski ev arkadaşım da panik ataktı ve şeker hastası bana göre fazla kilolu değildi ama o rahatsız oluyordu. Zayıfladı, panik atağı eskisi gibi değil zaten destek alıyordu.

İşe kilo vermeyle başla
Kilo verirsen pko da geçer kendinde güzelleştikçe kendine olan özgüvenin artar

ben de pko luyum ve de evliyim bunu sorun edecek pek bir şey yok zaten buna çözümde yok o yüzden kafana takma ve büyütme. ama panik atağın için evet psikolog öneririm

bence spor yapmaya baslamalısın ,
bnmde fazlalıklarım var bu karda kısta ıse gtmek ıcın 45 dk yuruyorum sabahları cok yararlı oluyor ınan kendıne guvenın gelıyor zamanla kıloda verıyosun

kendini sevmeye basla ve kedini oldugun gibi kabul et herkesin rahatsızlıkları vardır tabiki iyileşmeye calıs ama ben boyleyim panik atagım var kiloluyum diye kendini psikolojik olarak cokertme hic..kilonuda verirsin ki zaten pkoda kilo vermek iyileşme icin buyuk bir adım panik atak icinde psikiyatrla gorus ve haftada bir acile gitmenin sebebide yine sensin canım kendi doktorun ol birazda erkek arkadasın seni dusunmuyorsa sende onu salla ya bu hayat kimse icin uzulmeye degmiyor

Öyle aslında değişmeyi hiç düşünmezdim bugün ciddi ciddi düşünmeye başladım terapilerin fayda etmediğini düşünüp bırakmıstım ama şimdi daha kötüyüm

90lardan 72ye düşmeyi başardım ama hala çok kilolu hissediyorum ve hiç özgüvenm yok

Öyle aslında değişmeyi hiç düşünmezdim bugün ciddi ciddi düşünmeye başladım terapilerin fayda etmediğini düşünüp bırakmıstım ama şimdi daha kötüyüm
kendini bırakma yaza kadar zayıflıycam diye kendine bir hedef koy mesela o hedefe gore hareket et..terapilerine de devam et..hersey senin elinde canım

Eee süper boyun kaç? Özgüveninin erkek arkadaşın yüzünden kırılmış olabilir mi?
165 boyum ama fazla boyuma göre.Aslında bu konuda o bişey yapmadı ama akrablarım kilolarımla dalga geçtiğinden beri sıfır özgüvenm var çocuklugumdan beri böyleydi

165 boyum ama fazla boyuma göre.Aslında bu konuda o bişey yapmadı ama akrablarım kilolarımla dalga geçtiğinden beri sıfır özgüvenm var çocuklugumdan beri böyleydi

Hay bu akrabalara. şakasına yapıyorlardır eminim ama bilmiyorlar ki karşı taraf ne düşünür. Burada zayıflamak için topicler var onları takip ediyor musun? Ben olsam hısr yapar onların inadına zayıflardım. Çalışıyor musun?
Kurslara filan git, farklı ortamlarda bulun yeni insanlarla tanış. Hatta bir uzmandan yardım al, 2 seans gitsen bile inanılmaz değişiyor dünyan. Çok abartılacak kilon yok bence. Düzenli bir diyet ve sporla verirsin.

degismek istemen güzel birsey
nerden basliyacagini kendin belirle..
mesela ac youtube u pilates,spor videolari var cok güzel ve cesit cesit..onlara bakarak spor yapabilirsin
zaten biryerden baslayinca gerisi gelir

Yerinde olsam beni umursamayan sevgiliyi birakarak baslardim degisime. Inan ruh hallerindeki inis cikisin en buyuk sebebidir o. Eger sevildigini sahiplenildigini hissediyor olsaydin ne pco sorun olurdu senin icin ne kilo. Ondan bir kurtul ve ardindan solgu once psikologda sonra diyetisyende al ve istikrarli ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…