kesinliklee 2. bende aynı modelim pudra pembe ve morlu olanını görüp bayılmıştım. nişanım açık havada olsaydı kesinlikle alırdım. mutluluklarr
Eki Görüntüle 690905 Eki Görüntüle 690904
Kızlar Merhaba, uzun zamandır bu formu takip ediyorum ancak böyle güzel bir nedenle konu açmak nasip oldu :) 30 Ağustosta kır bahçesi sayılabilecek bir mekanda nişanım var ve ben nasıl bir nişanlık istediğime bir türlü karar veremedim.İstedim ki sizler de bana fikir verin,en azından buradan birbirimize yardımcı olalım :) Aslında taşı seven biri olmama rağmen, nişanlıklara taşı hiç yakıştıramıyorum,bir de zaten artık her gelinlikte oldukça taş işlemesi olduğundan nişanlığımın biraz daha sade ancak şık bir şeyler olmasını istiyorum.Bu iki modeli ve renk uyumunu aslında çok sevdim,zaten birbirlerine de benziyorlar aslında :) Satıcı bayan iki nişanlık için de tarlatanı isteğime göre büyütüp küçültebileceğini söyledi,çünkü çok kabarıl modellerden de hoşlanmıyorum.Siz bir kır bahçesinde nişanlanacak olsanız hangi rengi ve nasıl bir tarlatan boyunu tercih ederdiniz kızlar? Bunlar daha bulunduğum ilçeden bakabildiklerim.Elbette ağustosa kadar daha çokkk yere bakacağım ki ben bu kararsızlıkla daha çok modelde ve renkte nişanlık fotosu yüklerim ancak siz neler önerirsiniz yada sizin düşündüğünüz nişanlık modelleri nasıl? :) Fikirlerinizi bekliyorum... :) :)
2. ye bayıldım canım.
Allah tamamına erdirsin..
Ben ilkini seçerdim canım çünkü diğeri biraz gelinlik gibi daha abiyemsi bişey giymek isterdim aslında 2.si daha güzel renk ve model olarak ama çok abartılı gibi geldi bana taabii senin fikrin daha mühim
canım ıkıncı model benım tarzımdı bu ıse benım tarzıma gore uzak yanı ben pek begenmedım ama sana yakısmıs ıcınede sındıyse sorun yok bence :))
Eki Görüntüle 698103 Eki Görüntüle 698104
Kızlar, bir delilik yaptım sanırım :) Haftasonu da nişanlık bakmaya devam edeceğim demiştim, neyse, sözlüm ve kayınvalidemle buluştuk, annem ve ben hep beraber çarşıda ne kadar mağaza varsa girip elbiselere baktık, her yerde aynı modellerin ve renklerin (özellikle pembe ve somon yahut mercan gibi ) olduğunu ve bu renkleri de görmekten sıkıldığımı da farkettim, burası son dediğim mağazada bu rengi görünce, ki zaten bu rengi sevdiğimi ve olabileceğini daha önce yazmıştım ya, dayanamadım, arkasının da beni ayrı cezbetmesiyle elbiseyi alıverdik :) Şimdi iyi mi yaptım acele mi ettim diye tereddütte kalmadım değil, hoş kendimi içinde çok rahat ve farklı hissettim açıkçası benim içime çok sindi, ancak sizlerden de yorum bekliyorum arkadaşlar, renk ve model bakımından neler dersiniz acaba?? Kısa bir not :) : Telefonla acele çekim yaptık kızlar, farkedersiniz belki fotodan da ama ayakta duracak halim kalmamıştı, kollarımın yana düşmesi elbisenin yandan kabarıklığını biraz söndürmüş, yokda belden aşağıya kadar muhtazam bir inişi var :)
Canım diğer nişanlıklardan 2. model cok güzeldi ama buda cook güzel olmuş yakışmıs rengini cok beğendim
Güle güle mutlulukla giy canım, kocaman mutluluklar dilerim (
Bi ara bende cok nişanlık bakardım ama nişandan vazgeçtik şuan nişanı olanlara hevesle yapıyorum, neyse artık bende istediğim elbiseyi kına gecemde giyerim nasip olursa (
Öncelikle; senin içine sinmesi, hoşuna gitmesi, içinde mutlu olman, kendini rahat hissetmen...
Ama ben nedense ilk koyduğun fotoğrafda 2.elbiseyi sana daha çok yakıştırmıştım.
Çok daha güzel zarif ve ince duruyordu. Hatta barbie elbisesi gibi çok hoştu.
Fikrim şu an için gene aynı... Ben olsam ilk fotoğrafdaki 2.elbiseyi alırdım kesinlikle...
Başka modellerle kafamı karıştırmazdım...
Ama önemli olan senin içine sinmiş olması... Mutluluklar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?