Nişan Düşündüğüm nişanlıklar,sizce hangisi o güne uygun??

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
yakın değilmişiz tatlım ben izmirdeyim ama sen peri kızı gibi olacaksın eminim şimdiden Allah tamamına erdirsin

Canım çok çok teşekkür ederim bu güzel sözlerin için :) Önümüzdeki ayın başında ben de izmire gelmeyi düşünüyorum, oraya da bakmadan emin olamayacağım 2. nişanlıktan, İzmirde nerelere bakabilirim nişanlık için? Bana bu konuda yardımcı olursan çok mutlu olacağım

2.ye bayıldım canım :) Benimde agustosta nişanım var. Eger istanbuldaysan bu elbisenin nerden oldugunu ögrenebilir miyim acaba :))) Hayırlı olsun simdiden

2.ye bayıldım canım :) Benimde agustosta nişanım var. Eger istanbuldaysan bu elbisenin nerden oldugunu ögrenebilir miyim acaba :))) Hayırlı olsun simdiden

Aynı zamanlarda nişanlanıcaz desene Canım ben balıkesirdeyim, ilçesindeyim hatta edremitte :) Bu elbiseyi de burda bir dükkanda buldum :) istanbuldada elbette vardır yani, daha zaman da var ya sen de bak iyice, hem birbirimizi haberdar ederiz buradan bakalım neler bulabileceğiz o zamana kadar :) 2. nişanlık hakkında gayet olumlu yorumlar yaptı diğer arkadaşlar da, aklıma iyice yattı valla ne yalan söyleyeyim :) Hepimiz için hayırlı uğurlu olsun inşallah bu mutlu günümüz :)

Izmirde nişanlık için konak kemeraltı ve çankayaya bak canım

Çok teşekkür ederim canım :) Aklıma kazıdım söylediğin yerleri, bir de buralara bakayım içimde kalmasın en azından, sonra kesin kararı yine hep beraber verelim :) Gerçekten seçim işim kolaylaştı sayenizde kızlar, hepiniz çok sağolun valla :)

bende 2. modeli çok beğendim diğeri çok basit duruyo sanki bi akrabanın düğününe gider gibi olur ama 2. model gerçekten çok şık ve asil duruyo

öncelikle şunu söyleyeyim çok zevklisiniz iki modelde çok güzel fiziğiniz de düzgün maşallah hepsi yakışmış fakat kır düğünü için daha açık renklere ağırlık vermeniz güzel olacaktır.Allah tamamına erdirsin

Canım bence ilkide güzel ama 2.si çok hoş duruyor kabarıklığıda tam yerinde ve tam bordo deil anladığım kadarıyla çok hoş bi renk 2.si diorum bende

tatlım alsancakta zehrayla moda var.facebook sayfasıda var.. orada bu tarz abiyeler mevcut.Mutlaka tavsiye ederim

bende 2. modeli çok beğendim diğeri çok basit duruyo sanki bi akrabanın düğününe gider gibi olur ama 2. model gerçekten çok şık ve asil duruyo

Canım çok teşekkür ederim, aslında birincisi de hoş yalnız tarlatanını elbiseyi deneme anında öylesine ve en küçük boyunu denediğim ve düz bir ayakkabı ile fotoğraf çektiğim için biraz sade ve basit gözüküyor, ama elbette 2.si kadar iyi değil, katılıyorum sana :)

2. harika olmuş bence.

Çoookk teşekkür ederim tatlımm :)

rdllpstck çok teşekkürler güzel yorumların için :) Aslında fotoğrafların ikisi de karanlık ortamda çekildiler ve renker bu yüzden biraz koyu ve soluk görünüyor, ama ben de senin gibi düşünüyorum, elbise çok şık ancak belki daha iç açıcı renkte birşey bulabilirim,bu yüzden izmire de bakmayı düşünüyorum, belki mint de olabilir renk olarak, pudra pek tenime yakışmıyor ama yavruağzı da olabilir sanki :) En iyisi en yakın zamanda ben izmire de gidip size en yeni fotolardan yükleyeyim :) Nihai kararı o zaman birlikte verelim yeniden :)

ben pudrayı sana yakıştırdım tabi senin günün olduğu için sen için nası rahat edecekse öyle olmalısın izmirde yaşıyorum bende.bence kemeraltına da bakmalısın.

2. ye ba yıl dım! dekoltesi de kalp şeklinde olması boynunu kuğu gibi göstermiş, seçim senin ama 2. daha çok yakışmış
Allah tamamına erdirsin mutluluklar........

ben pudrayı sana yakıştırdım tabi senin günün olduğu için sen için nası rahat edecekse öyle olmalısın izmirde yaşıyorum bende.bence kemeraltına da bakmalısın.

Kafaya koydum canım, izmire bakmadan rahat da etmeyecek zaten içim,ay başı gelsin bir an öncee, beğendiğim bir modelin pudrasını da deneyip yorumlamanız için koyacağım öyleyse canım, görüşleriniz önemli benim için :)

2. ye ba yıl dım! dekoltesi de kalp şeklinde olması boynunu kuğu gibi göstermiş, seçim senin ama 2. daha çok yakışmış
Allah tamamına erdirsin mutluluklar........

Canımm çok teşekkür ederim, daha uzun bir zaman dilimi var önümde, siz beni, konumu takip edin lütfen arada, dediğim gibi yeni fotoğraflar da eklersem beni yalnız bırakmayın canlar, ama ne yalan söyleyeyim benim de içim bu fuşyada kaldı , sanırım benim olana kadar da geçmeyecek bu his

Benim daha mayıs başı sözüm var da şu sözü atlatayım ondan sonra elbise telaşına düşücem ben de :97: Ama senin tercihin kesinlikle 2.den yana olmalı canım hem elbisenin modeli cok guzel hem de üzerine çok çok yakışmış.

2,si çok güzel durmuş belkide fotodandır çünkü ön planda ollan foto o olmuş birazda kabarık olduğundanda olabilir sms çok güzel durmuş üzerinde

2. seçtiğin sanki kapalı mekanlara daha çok uyar gibi geldi bana da, nemesise katılıyorum daha uçuş uçuş, soft renklerin açık hava veya kır düğünlerine uyacağını düşünüyorum..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…