yakın değilmişiz tatlım ben izmirdeyimama sen peri kızı gibi olacaksın eminim şimdiden Allah tamamına erdirsin
2.ye bayıldım canım :) Benimde agustosta nişanım var. Eger istanbuldaysan bu elbisenin nerden oldugunu ögrenebilir miyim acaba :))) Hayırlı olsun simdiden
Izmirde nişanlık için konak kemeraltı ve çankayaya bak canım
Canım çok çok teşekkür ederim bu güzel sözlerin için :) Önümüzdeki ayın başında ben de izmire gelmeyi düşünüyorum, oraya da bakmadan emin olamayacağım 2. nişanlıktan, İzmirde nerelere bakabilirim nişanlık için? Bana bu konuda yardımcı olursan çok mutlu olacağım
tatlım alsancakta zehrayla moda var.facebook sayfasıda var.. orada bu tarz abiyeler mevcut.Mutlaka tavsiye ederim
bende 2. modeli çok beğendim diğeri çok basit duruyo sanki bi akrabanın düğününe gider gibi olur ama 2. model gerçekten çok şık ve asil duruyo
2. harika olmuş bence.
öncelikle şunu söyleyeyim çok zevklisiniziki modelde çok güzel fiziğiniz de düzgün maşallah hepsi yakışmış fakat kır düğünü için daha açık renklere ağırlık vermeniz güzel olacaktır.Allah tamamına erdirsin
rdllpstck çok teşekkürler güzel yorumların için :) Aslında fotoğrafların ikisi de karanlık ortamda çekildiler ve renker bu yüzden biraz koyu ve soluk görünüyor, ama ben de senin gibi düşünüyorum, elbise çok şık ancak belki daha iç açıcı renkte birşey bulabilirim,bu yüzden izmire de bakmayı düşünüyorum, belki mint de olabilir renk olarak, pudra pek tenime yakışmıyor ama yavruağzı da olabilir sanki :) En iyisi en yakın zamanda ben izmire de gidip size en yeni fotolardan yükleyeyim :) Nihai kararı o zaman birlikte verelim yeniden :)
ben pudrayı sana yakıştırdım tabi senin günün olduğu için sen için nası rahat edecekse öyle olmalısınizmirde yaşıyorum bende.bence kemeraltına da bakmalısın.
2. ye ba yıl dım!dekoltesi de kalp şeklinde olması boynunu kuğu gibi göstermiş, seçim senin ama 2. daha çok yakışmış
Allah tamamına erdirsin mutluluklar........
Aynı zamanlarda nişanlanıcaz deseneCanım ben balıkesirdeyim, ilçesindeyim hatta edremitte :) Bu elbiseyi de burda bir dükkanda buldum :) istanbuldada elbette vardır yani, daha zaman da var ya sen de bak iyice, hem birbirimizi haberdar ederiz buradan bakalım neler bulabileceğiz o zamana kadar :) 2. nişanlık hakkında gayet olumlu yorumlar yaptı diğer arkadaşlar da, aklıma iyice yattı valla ne yalan söyleyeyim :) Hepimiz için hayırlı uğurlu olsun inşallah bu mutlu günümüz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?