ben 2.diyorum çok harika durmuş üzerinde diğeri çok sıradan kalmış nişan sonuçta azcık şatafatlı olması lazım
Eki Görüntüle 690905 Eki Görüntüle 690904
Kızlar Merhaba, uzun zamandır bu formu takip ediyorum ancak böyle güzel bir nedenle konu açmak nasip oldu :) 30 Ağustosta kır bahçesi sayılabilecek bir mekanda nişanım var ve ben nasıl bir nişanlık istediğime bir türlü karar veremedim.İstedim ki sizler de bana fikir verin,en azından buradan birbirimize yardımcı olalım :) Aslında taşı seven biri olmama rağmen, nişanlıklara taşı hiç yakıştıramıyorum,bir de zaten artık her gelinlikte oldukça taş işlemesi olduğundan nişanlığımın biraz daha sade ancak şık bir şeyler olmasını istiyorum.Bu iki modeli ve renk uyumunu aslında çok sevdim,zaten birbirlerine de benziyorlar aslında :) Satıcı bayan iki nişanlık için de tarlatanı isteğime göre büyütüp küçültebileceğini söyledi,çünkü çok kabarıl modellerden de hoşlanmıyorum.Siz bir kır bahçesinde nişanlanacak olsanız hangi rengi ve nasıl bir tarlatan boyunu tercih ederdiniz kızlar? Bunlar daha bulunduğum ilçeden bakabildiklerim.Elbette ağustosa kadar daha çokkk yere bakacağım ki ben bu kararsızlıkla daha çok modelde ve renkte nişanlık fotosu yüklerim ancak siz neler önerirsiniz yada sizin düşündüğünüz nişanlık modelleri nasıl? :) Fikirlerinizi bekliyorum... :) :)
kırda yapılacak düğün nişan yemek her neyse kıyafetin çok şatafatlı olmamasından yanayım, mesela prenses model dediğimiz über kabarık bi gelinliği kırda düşünemiyorum daha tiril tiril uçuş uçuş olmalı gibi geliyo benimde düğünüm kır düğünüydü, dolayısıyla ben 2.kıyafeti fazla abartılı buldum renginide beğenmedim ilk kıyafet evdeki bi tören için olurdu ama dış mekan için sönük kalabilir, başka alternatif var mı?
Aslında ben de olabildiğine sadelikten yanayım, bu yüzden taşlı bir şey düşünmek istemedim canım, ancak adı nişan olduğu için bir çok kişi de elbisenin biraz kendisini göstermesinden yana, bu elbisenin rengi aslında gün ışığında tatlı fuşya,çekim dolayısıyla kırmızı yada bordo gibi çıkmış :) Kabarıklığı konusunda da tarlatanını küçülttürebilirim belki diye düşünüyorum, böylelikle biraz daha nişanlık havasına büründürebilirim :) Önümüzdeki ay izmire gideceğim, bir de ordan bakalım sonrasında karar verelim diye konuştuk sözlümle,elbette onları da çeker eklerim konuma ki siz de görüş bildirin bana, yoksa tek başıma çıkamayacağım bu işin içinden :) Söylediklerin dikkatimde olacak canım, sağol :109:
çookk teşekkür ederim, ben de ikinciyi gerçekten beğendim ama renk koyu mu kalır acaba diye tereddüt ediyorum bir yandan daofff, bu kararsızlık kötü bir şey
Sedefcim kesinlikle 2. si diyorum tatlım çoookyakışmış ve daha gösterişli
Canım mesaj sayım yeterli olmadığı için özelden yazamadım, ben Balıkesir Edremitteyim ve 2. nişanlığı burda bir mağazada denedim, eğer yakın oturuyorsak birbirimize yada gelme imkanın varsa sen de bakabilirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?