teşekkür ederim :) evet bu tarz bi yaka düsünüyorum. kollar aynı kumasın devamı seklinde. ama işte boğar mı aynı şekilde güzel dururmu bilemedim. tam olarak canlandıramıyorum gözümde :44:
çok teşekkür ederim ilginiz için. kapalı sizce boğar mı peki? kapalı değilim ama straplez yada 0 kollu giymiyorum o nedenle böyle olur diye düsündüm.. fransız danteli nasıl durur peki bu modelde? biraz toplu ve 165 boyundayım. güpür yığını gibi olmak istemiyorum ama birazda gösterişli olsun diyorum. ne önerirsiniz? kadıköy bnm için en iyi seçenek çünkü en yakın orası. tunaliz moda tam olarak seçtiğim modeli dikebilir mi? fiyat aralığı olarak nasıldır? şimdiden teşekkürlerMerhaba. Öncelikle mutluluklar dilerim. Sizin için gelinliğe kol eklemeye çalıştım, tabi gerçekte olacağı gibi durmuyor ama fikir verebilir.
benim görüşüm, eğer kol ekleyecekseniz, gelinliğin üst ve alt bölgesini daha iyi ayırabilmek amacıyla, beline bir kuşak kullanmanız güzel bir sonuç verecektir. Bu kuşak bence oldukça sade olmalı. aksi taktirde bacaklarınız biraz kısa algılanabilir.
gelinlikte sanıyorum ki ince bir organze türü ve fransız danteli tipi olmayan dantel kullanmışlar. bu haliyle 1500e filan dikmeleri lazım, kadıköyde bile. daha iyi dantel istersen, şu gönderime bakabilirsin:
http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...irmeyi-dusundugum-gelinik-4.html#post22560242
terzi önerim için şuraya bakabilirsin:
http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...im-tasarim-yapan-gelinlikci.html#post22234551
Merhaba. Öncelikle mutluluklar dilerim. Sizin için gelinliğe kol eklemeye çalıştım, tabi gerçekte olacağı gibi durmuyor ama fikir verebilir.
benim görüşüm, eğer kol ekleyecekseniz, gelinliğin üst ve alt bölgesini daha iyi ayırabilmek amacıyla, beline bir kuşak kullanmanız güzel bir sonuç verecektir. Bu kuşak bence oldukça sade olmalı. aksi taktirde bacaklarınız biraz kısa algılanabilir.
gelinlikte sanıyorum ki ince bir organze türü ve fransız danteli tipi olmayan dantel kullanmışlar. bu haliyle 1500e filan dikmeleri lazım, kadıköyde bile. daha iyi dantel istersen, şu gönderime bakabilirsin:
http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...irmeyi-dusundugum-gelinik-4.html#post22560242
terzi önerim için şuraya bakabilirsin:
http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...im-tasarim-yapan-gelinlikci.html#post22234551
modeliniz boyunuz ve kilonuz için uygun. Uzun kollu olması kalabalık olmaz bence, dediğim gibi belde kalınca sade kumaştan bir kuşak kullanırsanız üstün tamamen dantel olmasının etkisini hafifletmiş olursunuz. tunaliz de diker, nerdeyse tüm terziler diker bu modeli zaten. fransız danteli derken, orijinal fransız danteli kullanıp o parayı vermeniz de gerekmiyor, verdiğim linkte de bahsettim alternarif dantellerden. eğer 1500 ve fazlası bir bütçeniz varsa en azından ispanyol dantel kullandırın derim. sizin seçtiğiniz gelinlikte gördüğünüzden bile çok daha güzel bir şey çıkar ortaya. bu tarz nasıl bir görüntü sence:
model mükemmel olmuş böyle
çokk güzelll valla inşallah bnmde modelim bu olacakk
birincisi bu tip gelinliklere topuz gitmez kesinlikle doğal olmalı yanları arkadan toplamalısınız. soft gelinliklerdir bunlar.
fatih ve nişantaşını gelinlik için tercih edebilirsiniz fiyat aralığı ne kadarlık bakıyorsun. geneli 1.700 den başlayıp 10 bine kadar cıkıyor. ben kendime sordum bir tane 10 bin dedi birtanesinede 8 bin dedi. ancak bu işten anladıgım ıcın okadar parayı saçmayacagım.
bu bütçe dahilinde kesinlikle fransız tipi dantel grubundan kullandırmalısınız. evet, ispanyol dantel dediğim o ikinci resimdeki gibi bir şey ve özellikle ten üzerinde mükemmel görünüyor. siz gelinlikçileri gezin, alın fiyatlarınızı, bir de bence sadece işçilik sorun ve gereken kumaşların listesini alın, eminönünden kumaşçıları gezip fiyat sorun. bir ihtimal ikincisi daha uygun olabilir. inşallah çok güzel bir gelinliğiniz olacak...
inşallah.. Allah gönlümüzdekini hayırlı nasip etsin :)
danteli seviyosun anladığım kadarıyla kapalı bişi istiyosan normal bi acık model isteğip istediğin tarzda kol yaptırabilirsin bende öyle yaptıracağım özel omuzluk yaptıracagım ama böyle bi gelinlik düşünüyosan kesinlikle dalgalı topuz yaptırmalısın çok yakısır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?