- 27 Ocak 2015
- 128
- 97
-
- Konu Sahibi nesesiyeter
Evet canim dost aci söyler.seni gaza getirmezBugün başıma kötü bir şey geldi. Kendim ettim kendim buldum hesabı. Moralim zaten bozuk desteğe ihtiyacım var dostlarının yanında olup teselli etmelerine ihtiyacım var. Kötü durumdayım ve o anda birileri moral vermeli. Yakın arkadaşım dedi ki "yapmasaydın katlanacaksın" ben bi kötü oldum yarama tuz bastı resmen. Ardından oturuyoruz benim aklıma söyle olabilir böyle olabilir başına bir şeyler gelir deyip durdu. Aklıma gelmeyen şeyleri aklıma soktu. Moralim daha da bozuldu normal olarak. Ben mutluyken benimle konuşur gezer tozar kötü animdayken gider. Ne yapmalıyım gerçekten çok kırıldım böyle yapmasına
Yüzüme yüzüme çarptı hatamı. Canımı daha çok yaktı çok haklısınızMesele ne merak etmedim değil.
Ama dost aci söylemez .
Aciyi yumuşatarak söyleyen dosttur derler.
Aklinizda bulunsun
Yüzüme yüzüme çarptı hatamı. Canımı daha çok yaktı çok haklısınız
Bugün başıma kötü bir şey geldi. Kendim ettim kendim buldum hesabı. Moralim zaten bozuk desteğe ihtiyacım var dostlarının yanında olup teselli etmelerine ihtiyacım var. Kötü durumdayım ve o anda birileri moral vermeli. Yakın arkadaşım dedi ki "yapmasaydın katlanacaksın" ben bi kötü oldum yarama tuz bastı resmen. Ardından oturuyoruz benim aklıma söyle olabilir böyle olabilir başına bir şeyler gelir deyip durdu. Aklıma gelmeyen şeyleri aklıma soktu. Moralim daha da bozuldu normal olarak. Ben mutluyken benimle konuşur gezer tozar kötü animdayken gider. Ne yapmalıyım gerçekten çok kırıldım böyle yapmasına
Mesele ne merak etmedim değil.
Ama dost aci söylemez .
Aciyi yumuşatarak söyleyen dosttur derler.
Aklinizda bulunsun
Bundan zevk alir gibi mi ?
Aklima bir anima getirdi bu durum.
Bir arkadasimda böyleydi .
Canimi yakmak için güle güle yüzüme vururdu hatami o da..
Meseleyi BİLSEK daha iyi yorum yapariz aslinda
karşındaki kisinin dertlenmesinden zevk almak cok ayrı birsey,
fakat dost acıyı yumusatır demissin ya ceylin,
ben mesela ugrassam da kimisinde yapamıyorum,
cunku anlamıyor karsındaki direkt yazmadıkca.
e goz gore gore kendisini ateşe atmasına da seyirci kalacak degilim, kotu olma pahasına diyecegimi derim.
sonrasında küser mi, hak mı verir kendi inisiyatifinde, once basındaki belayı atlatsında sonrasında gerekirse benimle ömür boyu konusmasın diye bakarım.
diger turlu yumusatamadıgında veya yumusattıgını anlamadıgında aman kotu olmayalım diye susmak pek samimi bir davranıs gibi gelmiyor...
Doğruyu söylemek, o kirilmasin diye kizmak farkli hatasini yüzüne vurmak farklı ..
Konu sahibinin arkadasi yüzüne vurmuş hatalarini, canimi daha çok yakti diyor..
Zaten tavri genelde bu sekil olsa alinmaz da bence konu sahibi.
Demek ki var bir art niyet arkadasta yoksa kim der yaptiysan çek bunu diye yaptin diye. Kiz zaten kotu durumdayken.
Ki yeri geliyor bende arkadasima çıkışıyorum, kiziyorum ama hatalarini yüzüne vurup bunu yaptiysan cekeceksin oh olsun demiyorum :)
ben gerektigini düsünürsem karsımdakinin vurdumduymazlıgı karsısında onu da diyorum aslında ceylin :/
ancak onunla beraber cekiyorum, kendi yanıyor beraber paralanıyoruz, çünkü aramızdaki ilişki kardesine üzülmek gibi oluyor belli bir noktadan sonra.
fakat "oh olsun demiyorum" demissin ya, işte niyeti asıl ayıran sey bu bence de,
karsındaki kisinin zor durumundan zevk aldıgın noktada onun adı artık dost olmuyor senin de yazdıgın gibi.