düsüncesiz insanlar ve grip

gercekten cevrendeki insanlar ve akrabalarına hayran kaldım..benimkiler malesef cok cahiller..üstelik hepsi anne baba olmus ya..tesekkür ederim yazdıkların için..

öffff,içim şişti okurken.ben de bu konudan çok rahatsızım,kızım büyüdü herkes daha da rahatladı.milletin öptüğü gibi ben bir kere kıyıp da öpmedim yavrumu.doğrudan diyemiyorum da kimseye bir şey,başkalarından dert yanıyorum tutup annem alınıyor bir daha sevmeyelim bari dayanabilirsek diye.
geçenlerde annemlere gittim,kızım uyuyordu,resmen hatim indirdim uyanmasın diye.yengem sevmeye gelmiş ama tipini bir görseniz,ağzı burnu şişmiş hastalıktan,insanlıktan çıkmış resmen.kızıma da hiç dayanamaz çok sever sağolsun! hasta mısın yenge geçmiş olsun diyorum,sırf sevdirmem diye korktuğundan sesi bile çıkmayarak yooo iyiyim hastaydım da düzeldim diyor.ölmüşsün haberin yok diyecektim nerdeyse,bu kadar da olur mu artık yani,iyiymiş,konuşamıyor bile.Allah'ıma binlerce şükürler olsun ki kızım uyanmadı o da gitti sonra.sağlıklı halinden bile korkuyorum ben onun,yiyecek gibi öpüyor çocuğu.offfff offf

Ben anneme anne millet hic dikkat etmiyo minicik bebek herkes öpüyor mikrop bulaştırıyor bebek hasta olacak dediğim de annem ne dese beğenirsin:
E olucak o kadar Canim !!!!

Benim bebeğim yok böyle düşünüyo demek herkes
Benim olmuyor bebeğim ve kimseye bebek görmeye gitmiyorum nazar etti dokundu hasta oldu derler diye
Aslada öpmem bebekleri koklarım sadece
Neden gitmiyosun diye soranlara böyle böyle derler diyodum saçmalama diyolardı
Demekki dogruymuş düşündüklerim bundan sonra asla bebek görmeye gitmem..
Arkalarından söylenceginize keşke söyleseydiniz dokunmayın etmeyin diye..

Unutmaki nekadar istesen de bebeğine steril bir dünya veremesin.
İnsanları çok iyi birşey yaptıkları demiyorum ama sende biraz rahat olmalısın.
Annesin, bebeğini korumaya çalışıyorsun, seni anlıyorum. Belki bende bir çok kez senin gibi yapmışım.
Ama sana şünü söylemek isterim. Bebeğimi emzirirken hasta olmayı (grip) çok istedim. Amacım bendeki antikorları bebeğime geçmesidir.
Bebeğin 1 aylık olduğunu söyledin. Doğan her bebek 6 ay boyunca anne karnında aldığı antikorlar tarafından korunmaktadır.
Sanırım bebeğin emziriyorsun, bu onun için ekstra koruma demektir.
Uzun lafın kısası. Şuanda bebeğin hem anne sütünden hem anne karnındayken almış atikorlar tarafından bir kalkan gibi korunuyor.
Şuanda bebeğin almış ve alacak mikropları hem çabuk yenebil hem de onlara karşı kuvetli bir bağışıklık kazanır.
İnanki bu durumu 6 aydan sonra ve emzirmeyi sonlandırdığında çok değişecektir. Ama 6 aylık olunca bir çok mikroplara karşı direnç kazanmış olur.
Sonuç, hasta insanları tarafından öptürmemesi izin verme ama aynı ortamda hasta bir kişi girdiğini de çok fazla kafana takma.
Bunları çok düşünürsen kendini çok yıpratırsın. Dedim gibi, bebeğine tamamen steril bir dünyayı yaratamasın.
Sağlıcakla kalın.

Oy, kıyamam ben sana.
Tatlım, böyle şeyler düşünme sen.
Her bebek sevilmek ister, annesi tarafından veya başka kişiler tarafından.
Bebekleri seni sevginden maruz bırakma tatlım. Kim ne derse desin.
İnşallah en kısa zamanda kendi bebeğini doya doya öpüp koklarsın, canım benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…