Düşüncesiz eş

Eşim için değil ki.maksat çocuklarım mutlu olsundu.

Kendi agarlayacak veya yardımcı tutacaksa alsın yoksa ne munasebet

Uzaktan akrabalar şehir dışından geldiler
Gelen misafir sehir dışından geldiyse ben olsam şöyle bir teklif sunardim eşime.

"Hayatım bugun çok yorucu bir gündü benim için, baska zaman geldiklerinle yatılı alalim , istersen öğlen gibi davet edelim , doğum gününden kalan ikramliklar da var ben de yanina bir kahve / cay yaparim geldiklerinde el birliği ile agirlayalim " derdim .

Misafir sehir disindan geldiyse ve pazartesi günü gideceklerse esiniz bu sebeple yatılı olarak ağırlamak istemis olabilir.

Erkegın kusmesinden nefret edıorum.Boşandıgım pislıkde oleydı.Eski eş demek ıcımden gelmedı .Gercekten çok saçma

Ay yatılı misafir zorunluluk sebebiyle şehir dışından gelen insanlar alınmaz mı?

E durum böyle ise bir açıdan mecburiyet, keyfi olan yatılı misafir de ne bileyim.

Hele ki buna küserek tepki vermek. Kaç yaşında insanlarız dilimiz yok mu, hislerimizi düşüncelerimizi anlatacak.

Bence açıkça konuşmak gerekir bugün ciddi anlamda yoruldum sonra bi zaman daha keyifli iken çağıralım denilebilir.

(bana kalsa ben tüm misafirleri üst üste ağrılarım birbirinin ikramını o şekilde denk getiririm daha kolay gelir bana :) ama hepimizim bünyesi farklı )

Evet çok haklısın böyle geldi böyle gider.zaman içinde kendi canımın ne kadar kıymetli değerli olduğunu anladım.ama insan eşim dediği insanında kayirmasini bekliyor be cokmu şey istiyorum

Boşanabilirsin. Onu geçtim, saçini süperge etmeyerek, evde iş bölümü yaparakta kendine değer verebilirdin. En basit niye eşin temizlikte, ikramliklarda işi yok?

Adamlar o kadar rahat ki, ne bilsinler ev temizliğin yoruculuğunu, hiç yapmiyorlar ki. Adama artik ufaktan görev ver, gerekirse grev yap, evi mok götürsün.

Eşinden önce, sen kendine değer ver.

Corona zamani ne yatılı misafiri ya bu erkklerde böyle hanim köle . yedir icir yatağı ser topla erkkde kosede haha ji hi yapsin bende severim misafiri ama köşede hizmetçi olursa .anca kendi yatili alsin düşüncesiz insanlari sevmiyorum. Dogum gunu bitmiş gitmis birak kadin dinlensin .vala yatili almanıza da sasirdim ben farkli illerde olmadigi surece yatiliya karsiyim herkes evine yakışır mantigi benimki

Ben oĺsam dışardan hazır yemek getireceksen Tm derdim , şuna bak , bence bu kadar taviz vermeyin şu yaratığa, biraz dik durun bırakın küssün, asla önemsemeyin, sizi düşünmeyeni siz hiç düsünmeyin...

Ev konusunda öyleyim temiz olmalı ama ne bilim eş için okadar da hassas degilimya
Bu kadar dört dörtlük olmayın vallahi kıymet bilmiyorlar, eşinize Bu kadar dört dörtlük hizmet sunmayın, adam sizin bir robot olduğunuza kendini inandırmış, çünkü siz hiç of dememissiniz, saçınızı süpürge ederek değerli olamazsınız, yoruldum deyin ay her yerim ağrıyor, çok kötüyüm vb sitem edin , evde iş bölümü yapın, her yük size kalmış yapmayın bunu kendinize ...

Konuşup halletmeye çalışın siz gayet haklısınız

Herşeyi böyle ustlenmenin sonu işte. Neden müşterek evdeki tüm işi siz sirtlaniyorsunuz ki?

Cok istiyorsa kendisi hazirlasin yemekleri, kendisi yapsin temizligi beyefendi. Gicik oluyorum bu ataerkil sisteme. Karsisinda hizmetci yok bunu da boyle bilsin siz de boyle soyleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…