- 1 Şubat 2017
- 1.104
- 610
-
- Konu Sahibi Miraclessss
Eşim için değil ki.maksat çocuklarım mutlu olsundu.Siz de ayaginiza kramp girene kadar iş yapmayin. Evi tek başimayken biraz fazla toparlayip silsem dip bucak olmasa da aksamm yemek yapmam ayyyy öldümmm bugunnn derim ki gercekten yorucu yani yalandan yorulmuş gibi yapmiyorum ama hayatimda hiç sizin gibi canimi cikartana kadar ev işiyle ugraşmadim ugrasmamazcik fazla ev işi yaptiysam yemek olmaz yemek fazla olduysa ev işi olmaz. Eşim de ev işlerine el atar bu arada işi fiziksel guc gerektiren bir iş degil.
Birak yatiliyi ben kalabalik misafir bile agirlayamam. 7 bucuk yillik evliyim eşim evimize yatili akraba getirmeyi teklif etmedi yatili
Azicikkk SALIN BİRAAKKİNNN ne dogum gunuymuş ayagina kramp girecek kadar ya olmayiversin ya da bir pasta hazir yeme içmeyle yapin gitsin herşeyi boyle yaptiginiz icin degersiz oluyor
Eşim için değil ki.maksat çocuklarım mutlu olsundu.
Kendi agarlayacak veya yardımcı tutacaksa alsın yoksa ne munasebetMerhaba kızlar.bugun tüm gün temizlik yaptım akşama da çocuğumun doğumgünü nu kutladik.aksama kadar ayakta kalmak ikramlık hazırlamak servis yapmak derken çok yoruldum.hala daha ayaklarıma kramplar giriyor.neyse misafirler gitti.tam yatacaz demesinmi eşim yarında yemekli ve yatılı misafir alalım diye.bende yarın olmayacağını dinlenmek istediğimi pazartesi olabileceğini söyledim küstü şuan konuşmuyor benimle.bende oralı olmadım bende konuşmuyorum şuan.baskalari gibi aman boşver kuserse kussun.ben lafımı söyledim oh canıma değsin diyemiyorum aksine huzursuzum keyifsizim.birde moralim bozuk düşünmeyen bir eşim olduğu için.relax olmaya çalışıyorum ama olamıyorum işte.yorgun moralsiz hissediyorum kendimi
Gelen misafir sehir dışından geldiyse ben olsam şöyle bir teklif sunardim eşime.Uzaktan akrabalar şehir dışından geldiler
Evet çok haklısın böyle geldi böyle gider.zaman içinde kendi canımın ne kadar kıymetli değerli olduğunu anladım.ama insan eşim dediği insanında kayirmasini bekliyor be cokmu şey istiyorum
Ben oĺsam dışardan hazır yemek getireceksen Tm derdim , şuna bak , bence bu kadar taviz vermeyin şu yaratığa, biraz dik durun bırakın küssün, asla önemsemeyin, sizi düşünmeyeni siz hiç düsünmeyin...Merhaba kızlar.bugun tüm gün temizlik yaptım akşama da çocuğumun doğumgünü nu kutladik.aksama kadar ayakta kalmak ikramlık hazırlamak servis yapmak derken çok yoruldum.hala daha ayaklarıma kramplar giriyor.neyse misafirler gitti.tam yatacaz demesinmi eşim yarında yemekli ve yatılı misafir alalım diye.bende yarın olmayacağını dinlenmek istediğimi pazartesi olabileceğini söyledim küstü şuan konuşmuyor benimle.bende oralı olmadım bende konuşmuyorum şuan.baskalari gibi aman boşver kuserse kussun.ben lafımı söyledim oh canıma değsin diyemiyorum aksine huzursuzum keyifsizim.birde moralim bozuk düşünmeyen bir eşim olduğu için.relax olmaya çalışıyorum ama olamıyorum işte.yorgun moralsiz hissediyorum kendimi
Bu kadar dört dörtlük olmayın vallahi kıymet bilmiyorlar, eşinize Bu kadar dört dörtlük hizmet sunmayın, adam sizin bir robot olduğunuza kendini inandırmış, çünkü siz hiç of dememissiniz, saçınızı süpürge ederek değerli olamazsınız, yoruldum deyin ay her yerim ağrıyor, çok kötüyüm vb sitem edin , evde iş bölümü yapın, her yük size kalmış yapmayın bunu kendinize ...Ev konusunda öyleyim temiz olmalı ama ne bilim eş için okadar da hassas degilimya
Konuşup halletmeye çalışın siz gayet haklısınızMerhaba kızlar.bugun tüm gün temizlik yaptım akşama da çocuğumun doğumgünü nu kutladik.aksama kadar ayakta kalmak ikramlık hazırlamak servis yapmak derken çok yoruldum.hala daha ayaklarıma kramplar giriyor.neyse misafirler gitti.tam yatacaz demesinmi eşim yarında yemekli ve yatılı misafir alalım diye.bende yarın olmayacağını dinlenmek istediğimi pazartesi olabileceğini söyledim küstü şuan konuşmuyor benimle.bende oralı olmadım bende konuşmuyorum şuan.baskalari gibi aman boşver kuserse kussun.ben lafımı söyledim oh canıma değsin diyemiyorum aksine huzursuzum keyifsizim.birde moralim bozuk düşünmeyen bir eşim olduğu için.relax olmaya çalışıyorum ama olamıyorum işte.yorgun moralsiz hissediyorum kendimi