Düşüncesiz eş

Miraclessss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2017
1.104
610
Merhaba kızlar.bugun tüm gün temizlik yaptım akşama da çocuğumun doğumgünü nu kutladik.aksama kadar ayakta kalmak ikramlık hazırlamak servis yapmak derken çok yoruldum.hala daha ayaklarıma kramplar giriyor.neyse misafirler gitti.tam yatacaz demesinmi eşim yarında yemekli ve yatılı misafir alalım diye.bende yarın olmayacağını dinlenmek istediğimi pazartesi olabileceğini söyledim küstü şuan konuşmuyor benimle.bende oralı olmadım bende konuşmuyorum şuan.baskalari gibi aman boşver kuserse kussun.ben lafımı söyledim oh canıma değsin diyemiyorum aksine huzursuzum keyifsizim.birde moralim bozuk düşünmeyen bir eşim olduğu için.relax olmaya çalışıyorum ama olamıyorum işte.yorgun moralsiz hissediyorum kendimi 😔

Ya söylesene canım çıktı yorgunluktan bir kaç zaman misafir istemiyorum yardım da etmedin zaten oh tabi herşey önüne geliyo çağır tabi diye kendine at topu küserse de içinde kalmasın ben eşim küsken bile söyleniyorum banane ben dert edeceğime o düşünsün üzülsün sinir olsun valla erkek kısmına acımam yani

Merhaba kızlar.bugun tüm gün temizlik yaptım akşama da çocuğumun doğumgünü nu kutladik.aksama kadar ayakta kalmak ikramlık hazırlamak servis yapmak derken çok yoruldum.hala daha ayaklarıma kramplar giriyor.neyse misafirler gitti.tam yatacaz demesinmi eşim yarında yemekli ve yatılı misafir alalım diye.bende yarın olmayacağını dinlenmek istediğimi pazartesi olabileceğini söyledim küstü şuan konuşmuyor benimle.bende oralı olmadım bende konuşmuyorum şuan.baskalari gibi aman boşver kuserse kussun.ben lafımı söyledim oh canıma değsin diyemiyorum aksine huzursuzum keyifsizim.birde moralim bozuk düşünmeyen bir eşim olduğu için.relax olmaya çalışıyorum ama olamıyorum işte.yorgun moralsiz hissediyorum kendimi 😔
tam okurken amaan kuserse kussun dıye gecırdım ıcımden o anda sızın kuserse kussun dıyemıyorum ıcım huzursuz dedıgınızı gordum
ıcınız rahat olsun :KK66: tek basınıza bunca sey yapmıssınız sızın cocugunuzsa onunda cocugu sıze yardım etmemıs bellı kı daha da yatılı mısafır dıyor
uşağı var sankı
aynen boyle devam ezdırmeyın kendınızı kendınıze deger gosterırsenız herkes gostermek zorunda kalır :KK66:

Küsüp susmaktansa nedenleriyle konusmak gerekiyor sorunlari çözebilmek için. Yönelttiğiniz sorulara hicbir sekilde cevap vermiyor mu?
Biz konusamiyoruzki.diyalaga girmemle tartışmamız bir oluyor doğrusu yorgun ve bitkin olduğumdan baktım konuşmuyor bende ağzımı acmadan girdim yatagima

Yatın uyuyun içiniz rahat edecek diye yarın da tüm gün sarma sararsınız valla, küssün hatta uzatın gelip barışmaya çalışssın. Kalbiniz kırılsın biraz huzurlukta hissetmeyin

Biz konusamiyoruzki.diyalaga girmemle tartışmamız bir oluyor doğrusu yorgun ve bitkin olduğumdan baktım konuşmuyor bende ağzımı acmadan girdim yatagima
Siz hiç yorulmamis gibi duran, evi her daim toplu temiz olan, her an çayin yanina hazir bir seyi olan, iş bitirici kadınlardan mısınız?

Ya söylesene canım çıktı yorgunluktan bir kaç zaman misafir istemiyorum yardım da etmedin zaten oh tabi herşey önüne geliyo çağır tabi diye kendine at topu küserse de içinde kalmasın ben eşim küsken bile söyleniyorum banane ben dert edeceğime o düşünsün üzülsün sinir olsun valla erkek kısmına acımam yani
İnanki çene yaristircak mecalim yoktu okadar yoruldum.baska zaman bende söylenirken ancak yinede sevmiyorum huzursuz ortamı oh iyi ezdim adamı diye hayiflanamiyorumda yani

Sizin konularınız hep esinizin düşüncesizliği, size kıymet vermeyişi üzerine maalesef.
Bu adam böyle, ilk değil sonda olmayacak bu tavırları belli ki.
Kafaya takmamaktan başka çare yok.
Yatın dinledin ya da kendinize iyi gelecek birşey yapın.
Evet çok haklısın böyle geldi böyle gider.zaman içinde kendi canımın ne kadar kıymetli değerli olduğunu anladım.ama insan eşim dediği insanında kayirmasini bekliyor be cokmu şey istiyorum

X