- Emoji Skoru
- 189
- Puanlar
- 333
- Konu Sahibi lawengineer
-
büyüttüğümü sanmıyorum sonuçta iki kardeş gibiyiz hani diğerlerinin sormamasını bu kadar takmadım ama kendinin başına gelse ne bilim arar sorar en azından iyi telkinlerde bulunurdum ama dilerim ki rabbim kimsenin başına böyle birşey vermesin.Kaza yapinca pskolojin bu derece gittiyse tedavi gorebilirsin onun disinda uzatacak birsey yok
Bende olsam bende surekli kaza olayini konusmazdim heralde arayıp, benimde kardes gibi oldugum halamin kizi var ordan yola cikiyorum
Buyutuyorsun baya
büyüttüğümü sanmıyorum sonuçta iki kardeş gibiyiz hani diğerlerinin sormamasını bu kadar takmadım ama kendinin başına gelse ne bilim arar sorar en azından iyi telkinlerde bulunurdum ama dilerim ki rabbim kimsenin başına böyle birşey vermesin.
acımasız olmayın bu kadar mızmız olduğum için değil önemsediğim birinin bu kadar umursamaz olması canımı sıktı sadece ki kim olsa bunu düşünürdü sankiDedigim gibi bizde kuzenimle kardes gibi buyuyen kardes cocuklariyiz ama ben boyle biseye takilmazdim
Biseyin yokmus iyiymissin .. napsin kiz pskolojini mi duzeltecek aklina bile gelmedi belki kazadan sonra bu kadar altust olacagın bazi insanlar gereginden fazla mizmiz insanlari herkes anlayamaz bunu beklemeyin bence
acımasız olmayın bu kadar mızmız olduğum için değil önemsediğim birinin bu kadar umursamaz olması canımı sıktı sadece ki kim olsa bunu düşünürdü sanki
teşekkür ediyorum öncelikle..yo takma değil aslında gündeme getirmediği için sanırım böyleyim ve sen bak gündeme getirmemişsin ama en azından yanında olmuşsun bunu bile yapmadı tuhaf oldum.mesela arayabilirdi onu bile yapmadı belkide ben abartıyorum..olsun yine de herşey çok şükür :)Sen cok takiyosun canim.
Benim bi arkadasimda kaza gecirdi 1 sene boyunca dizinde metalle gezdi.
Yanindaydim hep ama cok fazla acmadim o gunki olanlari.
O gunu tekrar tekrar yasamasini istemedim.
Kuzeninde bunu dusunuyordur.
teşekkür ediyorum öncelikle..yo takma değil aslında gündeme getirmediği için sanırım böyleyim ve sen bak gündeme getirmemişsin ama en azından yanında olmuşsun bunu bile yapmadı tuhaf oldum.mesela arayabilirdi onu bile yapmadı belkide ben abartıyorum..olsun yine de herşey çok şükür :)