cok dogru soyluyorsunuz pozıtıf olmak ve herseyın kendı ıcınızde saklı olmasını dusunmenız cok guzel bırsey ama sızınde dedıgınız gıbı yasanmıslıkların farkındalıkları ve derslerını alarak yasantımıza devam etmek hayatı daha da kolaylastırıyor. samımı ve ıcten yaklasımınız ıcın tesekkurler .kronick .!.:şimdi güzel arkadaşım;kişisel gelişimim için kitap okurum,mesleğimle ilgili kurslara katılırım,hayattan zevk almaya çalışırım ki buda kişiliğim için çok önemli bence.hayata hep pozitif yönlerinden bakmaya çalışırım.her zaman her şeyin bir kötüsü olabileceğini düşünerek tepki veririm.mesela çocuğum düştü ve burnumu kanadı.aman iyiki burnu kırılmamış diye sevinirim burnu kanadı diye üzüleceğime...bir sorunun ne yaparsam yapayım üstesinden gelemeyeceğime kanaat getiriyorsamda Allah'a sığınırım.dua eder ve yardım isterim.ve bilirim ki artık bundan sonra ne olacaksa benim için hayırlısı olacak...benim reikim bu yani...aradığımız herşeyin cevabının içimizde saklı olduğunu düşünüyorum.yeter ki bulalım...bulmasını bilelim...
sevgilerimle...
Kişisel gelişimim için yaptıklarım ;
*Kitap okuyorum
*özel minik bir defter tutuyorum..notlar alıyorum, listeler yapıyorum ( hayaller / yapılacaklar / eksi artı yönlerim / aferinlerim / denemek istediğim şeyler / motivasyon sözlerim )
*bunaldığımda derin nefesler almaya çalışıyorum
*pozitif kişilerle sıkıntılarımı paylaşmaya çalışıyorum
*gözönüme post it ler yapıştırıyorum ( ŞİKAYET YOK ! ERTELEMEK ŞEYTANA ZAMAN KAZANDIRIR !...gibi sözleri yazdığım)
*etrafıma kendimi çok beğendiğim, güldüğüm fotoğrafları koyuyorum
*etrafımda yeşillik çiçek bulunmasına çabalıyorum...
*ağlamamak için kendimi sıkmıyorum
*yalnız kaldığımda kendime uğraşlar buluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?