Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Düşüncelerinizi öğrenmek isterim ...
- Konu Sahibi irem
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?şimdi güzel arkadaşım;kişisel gelişimim için kitap okurum,mesleğimle ilgili kurslara katılırım,hayattan zevk almaya çalışırım ki buda kişiliğim için çok önemli bence.hayata hep pozitif yönlerinden bakmaya çalışırım.her zaman her şeyin bir kötüsü olabileceğini düşünerek tepki veririm.mesela çocuğum düştü ve burnumu kanadı.aman iyiki burnu kırılmamış diye sevinirim burnu kanadı diye üzüleceğime...bir sorunun ne yaparsam yapayım üstesinden gelemeyeceğime kanaat getiriyorsamda Allah'a sığınırım.dua eder ve yardım isterim.ve bilirim ki artık bundan sonra ne olacaksa benim için hayırlısı olacak...benim reikim bu yani...aradığımız herşeyin cevabının içimizde saklı olduğunu düşünüyorum.yeter ki bulalım...bulmasını bilelim...
sevgilerimle...
sevgilerimle...
cok dogru soyluyorsunuz pozıtıf olmak ve herseyın kendı ıcınızde saklı olmasını dusunmenız cok guzel bırsey ama sızınde dedıgınız gıbı yasanmıslıkların farkındalıkları ve derslerını alarak yasantımıza devam etmek hayatı daha da kolaylastırıyor. samımı ve ıcten yaklasımınız ıcın tesekkurler .kronick .!.:şimdi güzel arkadaşım;kişisel gelişimim için kitap okurum,mesleğimle ilgili kurslara katılırım,hayattan zevk almaya çalışırım ki buda kişiliğim için çok önemli bence.hayata hep pozitif yönlerinden bakmaya çalışırım.her zaman her şeyin bir kötüsü olabileceğini düşünerek tepki veririm.mesela çocuğum düştü ve burnumu kanadı.aman iyiki burnu kırılmamış diye sevinirim burnu kanadı diye üzüleceğime...bir sorunun ne yaparsam yapayım üstesinden gelemeyeceğime kanaat getiriyorsamda Allah'a sığınırım.dua eder ve yardım isterim.ve bilirim ki artık bundan sonra ne olacaksa benim için hayırlısı olacak...benim reikim bu yani...aradığımız herşeyin cevabının içimizde saklı olduğunu düşünüyorum.yeter ki bulalım...bulmasını bilelim...
sevgilerimle...
M
makbule
Ziyaretçi
güzel arkadasım şimdik öncelikle kişisel gelişimin temeli senin kafa yapınla ilgili.önce kendine saygın olacak alcagın kararlara sadıklığınla ilgili bir kavramda bunu açıklamak zor olur ama sana oğuz saygın ahmet serif izgören mumin sekman muhammet bozdağ yasemin sungur gibi isimleri okumaı tavsiye edrim ve kişisel gelişim kursları ve seminerleri var orda sana cok yardımcı olacaklardır yardım edebildiysem ne mutlu sevgiyle kal
sevgili arkadaşım bende hayata hep olumlu yönden bakmaya çalışanlardanım ne zaman bunalsam Allaha sığınırım dua ederim buda beni rahatlatır.başıma kötü birşey gelse kötünün daha kötüsü olacağını düşünür şükrederim,anlayacağın bardagi hep dolu yönünden görmeye çalışırım.karşımdaki insanlara hep pozitif enerji vermeye çalışırım
C
Cosmo
Ziyaretçi
Sevgili İrem'cim,
Öncelikle şunu söylemek istiyorum, reiki masterısın ve kişisel gelişim için ne yapıyorsunuz demişsin, bu konuda sen bizi aydınlatmak yerine öğrenmeyi tercih etmişsin. Mütevaziliğinden dolayı seni kutluyorum. Başak içi doldukça eğilirmiş, dikkat edersen içi boş başaklar dimdik duruyorlar. Bende reikiyi kitaplardan ve netten araştırıyorum ancak reiki 1 almak için bir master arıyorum. İzmir de Ebru Dengiz var, bu ay seminerlerine katılmayı planlıyorum. Bu işin maliyeti de aslında biraz bu kişilere olan inancımı zedeliyor ama ben el aldıktan sonra ücretsiz bu enerjiyi isteyen insanlara vermek istiyorum.
Buarada ben yaşam maratonundan meditasyon yaparak kurtuluyor, iç sesimi dinliyorum. Yaşamsal enerjiyi içime çekiyor ve herkes için şifalar diliyorum, daha sakin, daha sevgi dolu olabilme adına ihtiyacım olan katalizör neyse onu sevgiyle diliyorum.
Tanrının sevgisi ve ışığı hep üzerinde olsun canım.
Öncelikle şunu söylemek istiyorum, reiki masterısın ve kişisel gelişim için ne yapıyorsunuz demişsin, bu konuda sen bizi aydınlatmak yerine öğrenmeyi tercih etmişsin. Mütevaziliğinden dolayı seni kutluyorum. Başak içi doldukça eğilirmiş, dikkat edersen içi boş başaklar dimdik duruyorlar. Bende reikiyi kitaplardan ve netten araştırıyorum ancak reiki 1 almak için bir master arıyorum. İzmir de Ebru Dengiz var, bu ay seminerlerine katılmayı planlıyorum. Bu işin maliyeti de aslında biraz bu kişilere olan inancımı zedeliyor ama ben el aldıktan sonra ücretsiz bu enerjiyi isteyen insanlara vermek istiyorum.
Buarada ben yaşam maratonundan meditasyon yaparak kurtuluyor, iç sesimi dinliyorum. Yaşamsal enerjiyi içime çekiyor ve herkes için şifalar diliyorum, daha sakin, daha sevgi dolu olabilme adına ihtiyacım olan katalizör neyse onu sevgiyle diliyorum.
Tanrının sevgisi ve ışığı hep üzerinde olsun canım.
Sevgili irem'cim,
Kişisel gelişim birazda bizden kaynaklanan bir durum bana kalırsa.Hayatı nasıl görürsen öyle yaşarsın.Hep kötü olanından korkaran kötüsüyle karşılaşırsın.Ben kendimi yenilemek ve kişiliğimi oturtmak adına her zaman araştırmacı,meraklı ve gözlemciliği ön planda tuttum.Yakın zamanda mail olarak bana gelen bir yazıyı aynen aktarıyorum sana.Aynı şirkette çalışan iki dost ve yakın arkadaştan biri,diğer arkadaşının yaşama bakışını çok merak ediyormuş.Çünki arkadaşı her zaman güler yüzlü,en kötü anında bile "Aman iyiki böyle olmuş,ya böyle olsaydı "diye düşünüp hep şükredermiş.Arkadaşı dayanamayıp arkadaşına sormuş."Ya dostum sen nasıl böyle düşünüp hep güleryüzlü oluyorsun"diye sormuş.Arkadaşı da,bak dostum hayatı hep kötü tarafından düşünüp,başıma gelebilecek en kötüsünün hep iyisini düşünürüm.Böylede uygularım.Hep mutlu olmayı tercih ederim kısacası.O zaman mutlu oluyorsun,demiş.Aradan altı ay gibi uzun bir zaman geçmiş,bizimki arkadaşını uzun bir süre görememiş.Daha sonra öğrenmiş ki arkadaşının evine bir hırsız girmiş,ve yakalanma iç güdüsüyle arkadaşına onsekiz el ateş etmiş.Arkadaşını ziyarete giden dostu nasıl olduğunu sormuş.Arkadaşı her zamanki güler yüzüyle iyiyim demiş.Bizimki nasıl o an hiç ölmekten korkmadın mı?demiş.Arkadaşı gayet sakin bir şekilde önümde iki seçenek vardı arkadaşım.Ya ölecektim,ya da yaşayacaktım.Ben yaşamayı seçtim.Hastaneye vardığımda doktorların benim için düşünebilecekleri en kötü sonucu gözlerinde gördüğümde yinede umudumu yitirmedim.O an yanıma koşup gelen hemşirenin bana nelere alerciniz var sorusuna bütün gücümle benim alerjim kurşuna dediğimde hemşirenin gülümsemesini gördüm.Doktorlara da beni otopsi yapar gibi ameliyat yapmayın sakın bir canlı gibi görün dedim.Doktorlar bile şaşkındı.Ama bak ben şimdi hayattayım.Dediğim gibi hayattan neyi istersen sana onu veriyor dostum.Yeter ki istemeyi bil.Çok doğru bana göre pozitif düşünki, pozitif olasın.
Kişisel gelişim birazda bizden kaynaklanan bir durum bana kalırsa.Hayatı nasıl görürsen öyle yaşarsın.Hep kötü olanından korkaran kötüsüyle karşılaşırsın.Ben kendimi yenilemek ve kişiliğimi oturtmak adına her zaman araştırmacı,meraklı ve gözlemciliği ön planda tuttum.Yakın zamanda mail olarak bana gelen bir yazıyı aynen aktarıyorum sana.Aynı şirkette çalışan iki dost ve yakın arkadaştan biri,diğer arkadaşının yaşama bakışını çok merak ediyormuş.Çünki arkadaşı her zaman güler yüzlü,en kötü anında bile "Aman iyiki böyle olmuş,ya böyle olsaydı "diye düşünüp hep şükredermiş.Arkadaşı dayanamayıp arkadaşına sormuş."Ya dostum sen nasıl böyle düşünüp hep güleryüzlü oluyorsun"diye sormuş.Arkadaşı da,bak dostum hayatı hep kötü tarafından düşünüp,başıma gelebilecek en kötüsünün hep iyisini düşünürüm.Böylede uygularım.Hep mutlu olmayı tercih ederim kısacası.O zaman mutlu oluyorsun,demiş.Aradan altı ay gibi uzun bir zaman geçmiş,bizimki arkadaşını uzun bir süre görememiş.Daha sonra öğrenmiş ki arkadaşının evine bir hırsız girmiş,ve yakalanma iç güdüsüyle arkadaşına onsekiz el ateş etmiş.Arkadaşını ziyarete giden dostu nasıl olduğunu sormuş.Arkadaşı her zamanki güler yüzüyle iyiyim demiş.Bizimki nasıl o an hiç ölmekten korkmadın mı?demiş.Arkadaşı gayet sakin bir şekilde önümde iki seçenek vardı arkadaşım.Ya ölecektim,ya da yaşayacaktım.Ben yaşamayı seçtim.Hastaneye vardığımda doktorların benim için düşünebilecekleri en kötü sonucu gözlerinde gördüğümde yinede umudumu yitirmedim.O an yanıma koşup gelen hemşirenin bana nelere alerciniz var sorusuna bütün gücümle benim alerjim kurşuna dediğimde hemşirenin gülümsemesini gördüm.Doktorlara da beni otopsi yapar gibi ameliyat yapmayın sakın bir canlı gibi görün dedim.Doktorlar bile şaşkındı.Ama bak ben şimdi hayattayım.Dediğim gibi hayattan neyi istersen sana onu veriyor dostum.Yeter ki istemeyi bil.Çok doğru bana göre pozitif düşünki, pozitif olasın.
Kişisel gelişimim için yaptıklarım ;
*Kitap okuyorum
*özel minik bir defter tutuyorum..notlar alıyorum, listeler yapıyorum ( hayaller / yapılacaklar / eksi artı yönlerim / aferinlerim / denemek istediğim şeyler / motivasyon sözlerim )
*bunaldığımda derin nefesler almaya çalışıyorum
*pozitif kişilerle sıkıntılarımı paylaşmaya çalışıyorum
*gözönüme post it ler yapıştırıyorum ( ŞİKAYET YOK ! ERTELEMEK ŞEYTANA ZAMAN KAZANDIRIR !...gibi sözleri yazdığım)
*etrafıma kendimi çok beğendiğim, güldüğüm fotoğrafları koyuyorum
*etrafımda yeşillik çiçek bulunmasına çabalıyorum...
*ağlamamak için kendimi sıkmıyorum
*yalnız kaldığımda kendime uğraşlar buluyorum
*Kitap okuyorum
*özel minik bir defter tutuyorum..notlar alıyorum, listeler yapıyorum ( hayaller / yapılacaklar / eksi artı yönlerim / aferinlerim / denemek istediğim şeyler / motivasyon sözlerim )
*gözönüme post it ler yapıştırıyorum ( ŞİKAYET YOK ! ERTELEMEK ŞEYTANA ZAMAN KAZANDIRIR !...gibi sözleri yazdığım)
Kişisel gelişimim için yaptıklarım ;
*Kitap okuyorum
SLM MELODY CİMMM GERÇEKTEN SÖYLEDİKLERİNİ ÇOK BEĞENDİM VE KAYDETTİM HEPSİNİ AYNEN YAPICAM ÇÜNKÜ BENİM DE ÇOK İHTİYACIM VAR NASIL MUTLU OLABİLECEĞİMİ ÖĞRENMEYE ÇOOOK TEŞEKKÜR EDERİM SENİ ÇOK SEVİYORUM
merhaba irem'cim
kişisel gelişim bölümünün moderatörü olarak bu konuya yorum yazmadan edemedim:1rolleyes:
kişisel gelişime küçük yaşlardan beri ilgi gösteren biri olarak hayatımdaki birçok değişikliği kendimle barışık olmama borçluyum sanırım:1rolleyes:
ve bence insanın ille de çaba sarfederek birişeyler yapması gerekmiyor bunun için
ne yaparsak yapalım hayat bizi karşılaşmamız gereken her şeyle buluşturuyor zaten,içimizdem nasıl geliyorsa öyle davranıyoruz,sonuçlarını yaşayarak deneyimleniyoruz...
ama şunu da biliyorum ki reikiye insiye olmadan önceki talin'le şimdiki talin arasında dağlar kadar fark var
kısaca
iyi ki reki:teytey:
öpüyorum canım benim
sevgiyle kalına.s.
kişisel gelişim bölümünün moderatörü olarak bu konuya yorum yazmadan edemedim:1rolleyes:
kişisel gelişime küçük yaşlardan beri ilgi gösteren biri olarak hayatımdaki birçok değişikliği kendimle barışık olmama borçluyum sanırım:1rolleyes:
ve bence insanın ille de çaba sarfederek birişeyler yapması gerekmiyor bunun için
ne yaparsak yapalım hayat bizi karşılaşmamız gereken her şeyle buluşturuyor zaten,içimizdem nasıl geliyorsa öyle davranıyoruz,sonuçlarını yaşayarak deneyimleniyoruz...
ama şunu da biliyorum ki reikiye insiye olmadan önceki talin'le şimdiki talin arasında dağlar kadar fark var
kısaca
iyi ki reki:teytey:
öpüyorum canım benim
sevgiyle kalına.s.
K
kraker kız
Ziyaretçi
pozitiv olmak icin ben öncelikle kendimle konusurum...mesela birinin söyledigi bi söy mü bana dokundu,kafamda söyleme nedenlerini objektiv bi sekilde siralarim,en mantiklisini secerim...cok sinirli,cok duygusal anlarimdada düsündügüm tek sey´hayatimda beni en cok üzen sey neydi` sorusudur..her zaman bunun cevabi yakin cevremden birinin ölümüdür..ve sonra eklerim..`haa demekki bu olay oldugunda tamam hayat bitti,hersey yalan diyip kendine zindan ediyordun,ama bak simdi günleer gectikce acin ne kadarda hafifledi,demekki bu günde gececek ve bi gün dün olacak...`
bunu kendime söyledigimde olaylara daha sakin ve olumlu bakabiliyorum...günlük hayattada kendime olan saygimi sevgimi kendime belli ediyorum,ayna karsisinda kendime bakmak,bakimlar yapmak en büyük zevkim,cünkü öncelikle kendimi seviyorum,kendimi seviyorum ki cevreyi,insanlari,hayati seveyim..
bunu kendime söyledigimde olaylara daha sakin ve olumlu bakabiliyorum...günlük hayattada kendime olan saygimi sevgimi kendime belli ediyorum,ayna karsisinda kendime bakmak,bakimlar yapmak en büyük zevkim,cünkü öncelikle kendimi seviyorum,kendimi seviyorum ki cevreyi,insanlari,hayati seveyim..
çok güzel yanıtlar olmuş..
çalışmaya başladığımdan beri kişisel gelişimime bir şeyler katmak yerine sıkıntı strese boğuldum..
neyse yakında rahatlayacağım inş..
bende hep pozitif düşünüp hep rahat gezen herşeyi mümkündür diye karşılayanlardanım ama bu şekildede çevrem hep toz pembe gördüğümü söylüyor bu yüzden bol bol kendimi yargılamaya başladım umarım yakında yenicem sıkıntılarımı..
çalışmaya başladığımdan beri kişisel gelişimime bir şeyler katmak yerine sıkıntı strese boğuldum..
neyse yakında rahatlayacağım inş..
bende hep pozitif düşünüp hep rahat gezen herşeyi mümkündür diye karşılayanlardanım ama bu şekildede çevrem hep toz pembe gördüğümü söylüyor bu yüzden bol bol kendimi yargılamaya başladım umarım yakında yenicem sıkıntılarımı..
Son düzenleme:
ARKADAŞLAR bende yoga eğitmenlik kursuna gitmmeyi çok istiyorum ama oturduğumuz şehirde kurs verenn yer yok ben şimdilik internetten takip ediyorum ve ajanda tutuyorum yogayıda dvddiden bakıp yapıyorum ilerde başka şehire yerleşirsem muhakak yoga reiki ve altarnatif terapi kurslarına gidip eğitmenlik sertifikası alıcam çünkü bu işlere çok meraklıyım