düşüncelerinizi almak istiyorum

humeyyra

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2014
1.153
1.355
63
kızlar, biraz önce bilgisayar geçmişimde eski resim ve videoalara bakıyordum. sonra videolardan bir tanesinde şimdi ilkokula giden ama o zamanlar daha 2 yaşında olan ve annesi çalıştığı için kreşe giden ve arada bizde kalan kız yeğenimle çekilmiş bir videoyu açtım. yeğenim de beni hiç rahat bırakmazdı ve sürekli odama gelip rahatsız ederdi. sanırım yine o günlerden birinde olsa gerek, ben şarkı söyliyim sen çek demiş sanırım bana. e dert bunun neresinde diceksiniz. sonra ben de videoyu çekmişim o da bi tane çocuk şarkısı söylemiş. ama zaten yeni konuşmaya başlamış bi de kreşe yeni başladığı için boğazları da dolmuş yavrumun zor konuşuyor ama neşeyle şarkı söylüyor bi kameraya bi de benim gözümün içine bakarak. ben de şimdi farkediyorum bu ayrıntıları. ama benim arada sesim geliyor videodan , hadi başla, bitti mi vs. gayet soğuk ve sert. sonra arada sessizce başkada söylicem diyo ((( ben anlamıyorum ve bitti mi diyorum yine sert bi sesle sonra yüzü tamamen düşüyor yavrucağın, en son başkada söylicem demesine rağmen tamam kapatıyorum diyorum (((( işte ben bu videoyu izlediğimden beri içim acıyor, ağlamamak için zor duruyorum. nasıl bu kadar masum bir yavrunun o an hevesini kırdım, neden mal gibi davrandım. neden ilgili davranmadım. nasıl da yüzündeki o heyecanı göremedim diye resmen kahroluyorum ((( yani ben böyle birimiyim diye sorgulamaya başladım kendimi. bilmiyorum adet olmak üzereyim. acaba ben mi çok duygusal davranıyorum. yoksa gerçekten yaptığım çok kötü bir davranış mı şuan karar veremedim. ama çok üzülüyorum ve dert edindim. videoyu silicem ama kendimi cezalandırmak için sürekli izleyip üzüyorum kendimi. yorumlarınızı bekliyorum

Oy kıyamam ya. :) O unutmuştur çoktan. Bazen oluyor öyle insan kendi çocuğuna öyle davranıyor takma o kadar :)

Bi an hamilesin kesin dedim.
Reglmis drumlariymis.
Yakindaymisim.
Ah su hormonlar.

O kdr oturduysa icine al bi hediye kizimiza azcik sevindir. Tamamdir.

Ben de o döneme giriyorum her başlıkta kendi hayatımdan bir şeyler bulup ağlıyorum. en son annem başlığına ağladım. Şuanda da burnumu çekiyorum. Hep bu hormonlar.

ay çok sağolun kızlar ya valla ciddi ciddi videoyu düşünüp düşünüp içim nasıl acıyor, gözlerimden yaş geliyor resmen. geç olmasa açıp telefonla konuşmak istedim. artık yarına, hem de aradığımda sana ne hediye getireyim diye sorayım yukarıdaki arkadaşın dediği gibi. iyi fikir.

O dönemler ergenliğe tekabül ediyorsa olabiliyor böyle şeyler.
Eğer değilse de, bazen insan bir saat önce yaptığı davranışa veya söze vicdan azabı çekebiliyor.
Görüp sevince rahatlarsınız muhtemelen.

yok tatlım ergenlik değil. bildiğin mallık yapmışım. yani bunu videodaki ses tonumdan falan anlıyorum. çok kaba ve itici davranmışım küçücük çocuğa. umarım artık ders almış olurum ve bir daha böyle davranmam. çünkü karşımdaki bir büyük olsa hadi tamam hata yapmışım der geçerim ve bu kadar inan üzülmem. ama çocuklar çok farklı çok masumlar. o yüzden çok üzüldüm zaten

çocukken çoğumuz bu şekilde davranmışızdır...kafana takmana gerek yok..

Telafi edebilirsin.
Önemli olan şu anda "bana değer veriyorlar" hissini oluşturabilmeniz yeğeninizde.

Bunu da bir şeyler alarak yapmaktan ziyade ona zaman harcayarak yapmanızı tavsiye ederim.
Mesela beraber saklambaç oynamak.
Tombala oynamak, kızma birader, isim-şehir oynamak
Parka gitmek
Evde beraber kek yapmak
İkiniz başbaşa AVM'ye gidip kız kıza pizza/kumpir/hamburger partisi yapmak.
Sinemaya/tiyatroya gitmek

Zaman geçince "aaaaa biz humeyyra ablamla ben çocukken bunları yapardık, ne güzel günlerdi" diyebilsin.

İnsanlar en çok kendilerine zaman harcandığında değerli olduklarını düşünürler.
Elbette kalem-silgi-kıyafet gibi şeyler de alabilirsiniz. Ama ilk planda olmasın

Insaniz hepimiz o zamanlar neye caniniz sıkkınti bilinmez ama bazen anlayissiz davranibiliyoruz keske yapmasak ama arada bu kadar zaman gectikten sonra hatirlayip uzulmeniz ne kadar merhaamet sahibi oldugunuzun kanitidir uzulmeyin insanlik hali....

Bence hormonlar falan degil. Siz cok guzel kalbi olan bi insansiniz.
Herkes bu ayrintiyi yakalayamaz ve bu denli uzulemez.
Birakin uzulun.
Insan olmak su hissi yasamak demek.
Bi cocugun kalbini kirdim diye kendini yiyip bitirmek demek.
Kutluyorum sizi. Arkadaslarin telafi icin yapabileceginiz seyler listesine bakin. Onlari yapin. Hatrinda sizinle ilgili hos anilar olusturun.

çok sağolun kızlar yorumlarınız beni utandırdı gerçekten. beni anlayabiliyor olmanız da aynı duyguları paylaşabiliyor olmamızı gösteriyor zaten.
tavsiyeler de çok güzel. inşallah özel bir şeyler hazırlamayı düşünüyorum kuzuma.
destekleriniz için sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…