- 3 Mayıs 2014
- 1.153
- 1.355
- 63
kızlar, biraz önce bilgisayar geçmişimde eski resim ve videoalara bakıyordum. sonra videolardan bir tanesinde şimdi ilkokula giden ama o zamanlar daha 2 yaşında olan ve annesi çalıştığı için kreşe giden ve arada bizde kalan kız yeğenimle çekilmiş bir videoyu açtım. yeğenim de beni hiç rahat bırakmazdı ve sürekli odama gelip rahatsız ederdi. sanırım yine o günlerden birinde olsa gerek, ben şarkı söyliyim sen çek demiş sanırım bana. e dert bunun neresinde diceksiniz. sonra ben de videoyu çekmişim o da bi tane çocuk şarkısı söylemiş. ama zaten yeni konuşmaya başlamış bi de kreşe yeni başladığı için boğazları da dolmuş yavrumun zor konuşuyor ama neşeyle şarkı söylüyor bi kameraya bi de benim gözümün içine bakarak. ben de şimdi farkediyorum bu ayrıntıları. ama benim arada sesim geliyor videodan , hadi başla, bitti mi vs. gayet soğuk ve sert. sonra arada sessizce başkada söylicem diyo ((( ben anlamıyorum ve bitti mi diyorum yine sert bi sesle sonra yüzü tamamen düşüyor yavrucağın, en son başkada söylicem demesine rağmen tamam kapatıyorum diyorum (((( işte ben bu videoyu izlediğimden beri içim acıyor, ağlamamak için zor duruyorum. nasıl bu kadar masum bir yavrunun o an hevesini kırdım, neden mal gibi davrandım. neden ilgili davranmadım. nasıl da yüzündeki o heyecanı göremedim diye resmen kahroluyorum ((( yani ben böyle birimiyim diye sorgulamaya başladım kendimi. bilmiyorum adet olmak üzereyim. acaba ben mi çok duygusal davranıyorum. yoksa gerçekten yaptığım çok kötü bir davranış mı şuan karar veremedim. ama çok üzülüyorum ve dert edindim. videoyu silicem ama kendimi cezalandırmak için sürekli izleyip üzüyorum kendimi. yorumlarınızı bekliyorum