haklısınız 28 yasındayım ama hala çocuk ruhuyla kalmıs bırıyım sanırımkoskoca kadınsınız her adımınızda boşanırım kendimi öldürürüm demek ne kadar olgun bi hareket?
bence canınızı acıtmak istemiyor.
siz kendinizi acınacak duruma düşürdüğünüz için eşiniz de pek umursamıyor artık gibi...
kurtarmam lazım.ben onu aldatmadım.ama işin içine yalan girdi işte.böyle bi nedenden dolayı bıtırmesını ıstemıyorumNerden tutsan elinde kaliyor bastan asagi fiyasko.
Yaptiginiz sey degil ilişkiniz. Bence pek kurtarmaya calismayin.
cevabınızı durum mesajınızda vermıssınız zaten. sevgı dılenırsen sadaka alırsın dıye. aldım mesajı benSimdi bir yorum yapardimda kendini filan öldürürsün amann. :)
Belki düzelir belkide aklında farklı bir fikir vardır. Görürsün zamana bırak.
cevabınızı durum mesajınızda vermıssınız zaten. sevgı dılenırsen sadaka alırsın dıye. aldım mesajı ben
yanımda olsa dizimin dibinde kendimi ispatlıycam ama kılometrelerce uzaktayken nasıl kurtarıcam ilişkimiGüven kırıldı bi kere. Artık ne yapsan inanmaz.
haklısın önceden olsa kendımı yerin dibine sokmazdım ama hatalıyım ve bu hatadan dolayı benı ok seven bırını kaybetmek ıstemıyorum.gururu bır yana bırakmak gerekıyo.Sana özel değil 2015'te yazmışım. Güzel sözdür. Aşk, sevgi diye gururunuzu ayak altı edip, rezil durumlara düşerseniz karşılığı anca sadaka olur fazlası değil. Keşke herkes anlasa. :)
Malesef. Ölmüş ile olmuşa care yok. Yalan söyleme gereği neden duydunuz ki ? Erkek arkadaşınızın yerinde siz olsanız ne yapardınız ?yanımda olsa dizimin dibinde kendimi ispatlıycam ama kılometrelerce uzaktayken nasıl kurtarıcam ilişkimioffffff
aynısını yapardım sanırımMalesef. Ölmüş ile olmuşa care yok. Yalan söyleme gereği neden duydunuz ki ? Erkek arkadaşınızın yerinde siz olsanız ne yapardınız ?
Sen ne yapsan sana güvenmez artık. Bide ayrı ülkelerde yaşıyorsunuz. Sürekli suratiniza vurur ayrılmasa bile.aynısını yapardım sanırımhatta daha kötüsünü.o da öyle söylüyo zaten.off bana bir yol gösterin lütfen ne yapmam lazım başka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?