düşüncelerinize ihtiyacım var.lütfennn yardım edinnn:(

perilya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2016
18
1
1
37
slm arkadaslar.siteye henüz yeni üye oldum.daha önceleri sürekli takip ettiğim bir site olması ve şu an içinde bulunduğum durum ve sizin fikirlerinize saygı ve ihtiyaç duymamdan kaynaklı biraz uzun bir yazı olucak sanırım şimdiden okuyup fikirlerinizi paylaşacağınız için teşekkürler.durum şöyleki ben eşinden boşanmıs 2 cocuklu bir bayanım.internette yurtdısından bırıyle tanısıp bırbırımızı sevdık daha sonra türkıyeye geldı ve bız imam nıkahıyla evlendık.resmı nıkahı onun ülkesınde yapacaktık.ben çalısan bır bayanım o da bız evlendıgımız sıralarda calısmıyordu sınavlara gırıyordu.nıhayetınde sınavı kazandı ve ıs sahıbı oldu.tabı bu zaman zarfında maddı yönden gelıs gıdıs bıletlerı falan ben karsılıyordum.ve bu da bıraz benı maddı acıdan yıprattı dolayısıyla bunu her defasında ona yansıtıyordum.aslında aramızda süreklı kıskanclık güvensızlık ve maddı yönden tartısmalar oluyordu ama o her defasında gönlümü almayı bılıyordu bilinmezlik ve sürekli engellerin çıkması hırçınlığımı daha da arttırıyordu bende her defasında bunu ona yansıtıyordum.bir gün o kadar ok bunalmıstım kı fotoşopta bıseyler yapıp kafamı dagıtayım ıstedım ama yardımcı bır programa ıhtıyacım vardı bende daha önceden tanıdıgım bır arkadası skype a ekleyıp programı ondan aldım tabı bu arada sohbet ettık bıraz. bıraz derken bu sohbet sabaha kadar sürdü konu konuyu actı tabı daha sonrakı günler her skypı actıgımda arkadasla lafladık bıraz .birgün eşim skypetakı kısı sayısı neden artmıs dıye sordugunda bısey dıyemedım o da benım bılgısayara baglanıp bakmak ıstedı bende eger bakar ve de bısey bulamazsan senı bosarım dedım o da üstelemedı ama her defasında soruyordu bende ınkar edıyordum :KK43: çünkü kıaagını bılıyordum. sonucta bırgün bı sebeple benım bılgsayara baglandı ve ben odada yokken skypta sılınen kısılere bakmıs.ondan sonra kıyamet koptu tabı.neden bana söylemedın nıye ınkar ettın seklınde. ben ne dıyecegımı bılemedım.konusma sebebım aldatmak degıldı normal bı arkadas olarak konustuk desemde ınandıramadım.unutmaya kafamdan atmaya calısıcam dedı bugün tam 2 ay oldu .süreklı gelgıtler yasıyor bır gün iyi bir gün kötü davranıyo :KK43: ne zamankı ben bı kıskanclık yapacak olsam veya sorgulamaya kalksam hep bu konuyu acıyor.eger ben bır hafta boyuna bır kadınla konusup üstelık bunu da ınkar etseydım sen naapardın dıyo:KK43: haklı. düşünüyorum da ben ne yapardım hıc bılemıyorum.su an benı muallakta bırakmıs bır durumda.son ıkı gündür daha kötü ilişkimiz ben alttan aldıgım halde bır türlü yumusamıyor.denedım ama bunu hazmedemıyorum süreklı beynımde dıyor.benı sevmıyormusun artık dıyorum sevıyorum dıyo.bitirmek mı ıstıyordun hayır dıyo.ama normalde davranmıyor.daha önce benı bırakırsan kendımı öldürürüm dedım.acaba o yüzden mı bıtırmek ıstıyormusun dıye sordugumda hayır dıyo? veya gercekten o da bu sekılde davranarak canımı mı acıtmak ıstıor.nolur kızlar bana bi akıl verin.yüreğime sanki bir dağ oturmus gıbı nefes alamıyorum.bu davranıslarının nedenı ne olabılır:KK43:
bu arada o kendı ülkesınde ben türkıyedeyım.ogunlukla skypta konusuyorduk sımdı artık ancak haftada 1 defa skype acıyo.işleri yogun oldugundan

Adamın işleri yoğun bence hayatınızdaki tüm erkek arkadaşları çıkartın. Benim hayatımdaki tek erkeksin diyebilirsiniz mesela.Güveni sarsılmış şuna eminim ki zamanla herşey oturacak.İş arkadaşınız erkek olabilir.Fakat özel hayatınıza erkekleri almayın. Bu eşinizin güvenini kırıyor demek ki şu zor süreci atlattı herşey kendiliğinden gelir:halay:

koskoca kadınsınız her adımınızda boşanırım kendimi öldürürüm demek ne kadar olgun bi hareket?
bence canınızı acıtmak istemiyor.
siz kendinizi acınacak duruma düşürdüğünüz için eşiniz de pek umursamıyor artık gibi...

Nerden tutsan elinde kaliyor bastan asagi fiyasko.
Yaptiginiz sey degil ilişkiniz. Bence pek kurtarmaya calismayin.

ahhh inşş dediğiniz gibi olur.2 ay boyunca türkıyeye gelıcem dıyo ama her defasında muhakkak bişeyler cıkıyo ve gelemıyo.bı gelse ben kendımı ıfade edıcem ona ama o su anda daha cok mesajla konusmayı tercıh edıyo.2 hafta sonra gelıcek .bakalım ne olacak durumumuz dıyo:( çok üzülüyorum böyle bı nedenden dolayı biterse :((

koskoca kadınsınız her adımınızda boşanırım kendimi öldürürüm demek ne kadar olgun bi hareket?
bence canınızı acıtmak istemiyor.
siz kendinizi acınacak duruma düşürdüğünüz için eşiniz de pek umursamıyor artık gibi...
haklısınız 28 yasındayım ama hala çocuk ruhuyla kalmıs bırıyım sanırım:(

Simdi bir yorum yapardimda kendini filan öldürürsün amann. :)
Belki düzelir belkide aklında farklı bir fikir vardır. Görürsün zamana bırak.

Simdi bir yorum yapardimda kendini filan öldürürsün amann. :)
Belki düzelir belkide aklında farklı bir fikir vardır. Görürsün zamana bırak.
cevabınızı durum mesajınızda vermıssınız zaten. sevgı dılenırsen sadaka alırsın dıye. aldım mesajı ben

cevabınızı durum mesajınızda vermıssınız zaten. sevgı dılenırsen sadaka alırsın dıye. aldım mesajı ben

Sana özel değil 2015'te yazmışım. Güzel sözdür. Aşk, sevgi diye gururunuzu ayak altı edip, rezil durumlara düşerseniz karşılığı anca sadaka olur fazlası değil. Keşke herkes anlasa. :)

Sana özel değil 2015'te yazmışım. Güzel sözdür. Aşk, sevgi diye gururunuzu ayak altı edip, rezil durumlara düşerseniz karşılığı anca sadaka olur fazlası değil. Keşke herkes anlasa. :)
haklısın önceden olsa kendımı yerin dibine sokmazdım ama hatalıyım ve bu hatadan dolayı benı ok seven bırını kaybetmek ıstemıyorum.gururu bır yana bırakmak gerekıyo.

Malesef. Ölmüş ile olmuşa care yok. Yalan söyleme gereği neden duydunuz ki ? Erkek arkadaşınızın yerinde siz olsanız ne yapardınız ?
aynısını yapardım sanırım :( hatta daha kötüsünü.o da öyle söylüyo zaten.off bana bir yol gösterin lütfen ne yapmam lazım başka

2 hafta sonra geleceğini söylüyo inş bu defa da ertelemez.olmadı ben gıdıcem:( bi gelişme olursa yazarım.yorumlarınız için cok tskr ederım

Back