Kızlar ovülasyon günüm 5.10.2020 idi. dün (17.10.2020) implantasyon kanaması gibi birşey oldu.idrar testı yaptım ıkıncı cızgı sılır cıktı.hemen kan testı verdım bthcg 1.20 yanı nefatıf cıktı.sıddetlı bır bel agrısı ve ıgne ucu gbı nokta nokta kanamalar devam edınce tekrar bu sabah uyanınca ıdrar testı yaptım tek cızgı cıktı.adetımede 2gun var.aslında tam kesın drgılım artık moduna gırmısken bugun mıde bulantısı basladısizce umut varmı yoksa net olarak hamıle degılmıyım?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Düşüncelerinize ihtiyacım var!!🙄
- Konu Sahibi opsssss
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.654
- 548
Mide bulantisi 6 7. Haftalarda oluyor. Elinizde test varsa devam edin. Gecikince yaptığınız teste de guvenin.Kızlar ovülasyon günüm 5.10.2020 idi. dün (17.10.2020) implantasyon kanaması gibi birşey oldu.idrar testı yaptım ıkıncı cızgı sılır cıktı.hemen kan testı verdım bthcg 1.20 yanı nefatıf cıktı.sıddetlı bır bel agrısı ve ıgne ucu gbı nokta nokta kanamalar devam edınce tekrar bu sabah uyanınca ıdrar testı yaptım tek cızgı cıktı.adetımede 2gun var.aslında tam kesın drgılım artık moduna gırmısken bugun mıde bulantısı basladısizce umut varmı yoksa net olarak hamıle degılmıyım?
- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.654
- 548
Aslında hiç adet oncesı yaşamadıgım bir biçimde nokta nokta olan acık renk kan damlacıklarıydı ıkı gun surdu fakat ılk test sılık dıger testler negatıf cıktı oyuzden kesın gebelık yok mu dıye dusunmelıyım onu merk edıyorm..Implantasyon kanamasi zannediyorum ben de her ay. Ama pesine adet geliyor.
- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.654
- 548
Silik testin markasi neydi? Atmadiysaniz fotograf atin bakalim. Bir de 10 dk sonra cikan sonuclar dogru olmuyor.Aslında hiç adet oncesı yaşamadıgım bir biçimde nokta nokta olan acık renk kan damlacıklarıydı ıkı gun surdu fakat ılk test sılık dıger testler negatıf cıktı oyuzden kesın gebelık yok mu dıye dusunmelıyım onu merk edıyorm..
Freely di.4dakıka sonra sılık kısım olusmustu.bugn yaptgm testte tel cozgı cıkınca hepsını attım.merak ettıgım kısım şu aslında sılık cıktıgı gun bthcg verdım 1.20 bugun ıdrarda negatıf.adetede ıkı gun var ama sureklı uyku halı ve bulantı hıssı devm edınce bocaladım.bukadr seyın ustune ıhtımal olablrmıkı dıe.sonucta kan testını ıkı gun once verdım
- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.654
- 548
Olabilir tabii. Neler duyuyoruz. Adet belirtisi de olabilir. En dogrusu gecikmeyi beklemek ve oyle kan vermek. Insallah bebek vardirFreely di.4dakıka sonra sılık kısım olusmustu.bugn yaptgm testte tel cozgı cıkınca hepsını attım.merak ettıgım kısım şu aslında sılık cıktıgı gun bthcg verdım 1.20 bugun ıdrarda negatıf.adetede ıkı gun var ama sureklı uyku halı ve bulantı hıssı devm edınce bocaladım.bukadr seyın ustune ıhtımal olablrmıkı dıe.sonucta kan testını ıkı gun once verdım