Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaş lar düşünce gücü ile evlenen istediği gibi birini bulan ya da göğüslerini büyüten var mi bunu basarabilen:)
Niye öğretmenolunca böyle sorular sorulmaz miÖğretmen olduğunuza emin misiniz ?
Sana versin düşünce güçu diye bir şey var hayatına istediğimi çekmek daha önce bu konuyu açanlar olmuştuBence siz dalga geçmek için girmissiniz buraya Allah Akik fikir versin
Öğretmen olunca doğal olarak düzgün bir yazı , düzgün kelimeler , düzgün noktalama , düzgün boşluklar bırakılması gerektiğine inanıyorum. Sizin butun konularınız hatalarla dolu ...Niye öğretmenolunca böyle sorular sorulmaz mi
Valla mi bu nasil bişey ki anlatır misinizevet ben düşünce gücüyle buldum kocamı
anlatamam sırValla mi bu nasil bişey ki anlatır misiniz
Dalga geçiyosun sanırım saçma bişey buanlatamam sır
dalga demeyelim, şaka yapıyorum, böyle bişi mümkünmü?Dalga geçiyosun sanırım saçma bişey bu
Değil mantiksizdalga demeyelim, şaka yapıyorum, böyle bişi mümkünmü?
Beğen me di isen cevap verme güle güle bu hayatta olduğu gibi bu sayfa da da çok sinir bozucu tipler var sana ne istediği mi sorar i mBence siz dalga geçmek için girmissiniz buraya Allah Akik fikir versin
Atalar bir şeyi 40 kere söyler senolur da demiş ler :)oyle olsaydi eger atalarimiz "düşün düşün .oktur işin demezlerdi sanirsam
Edebiyat c i değilim bu bir sizin yazım kuralları ile takıntı niz var galiba bilgisayar klavyesi n den yazmıyorum telefon dan hızlı yazmaya calistigi m için telefonu mun t9 u biraz sorun lu tek tek noktalama işaretleri ile uğraşa ma m derste değiliz yaÖğretmen olunca doğal olarak düzgün bir yazı , düzgün kelimeler , düzgün noktalama , düzgün boşluklar bırakılması gerektiğine inanıyorum. Sizin butun konularınız hatalarla dolu ...
Sonuçta öğretmensiniz dimi öğrencilerinize öğreticeksiniz bunları. Siz yapmazsanız onlar nasıl yapsın dimi ?