canım olumlu düşünürsen bu sana olumlu bir şeyler katar. olumsuz düşünürsen o da olumsuz bir şeyler katar. işte bundan sonrası önemli.
olumludan örnek verelim. sadece olumlu düşünerek olmuyor. olumlu düşünmen ve kendin için bir şey istemen davranışa dönüşmeli davranışta seni istediğin şeye itmeli yani sen düşünsel olarak ve davranış olarak üzerine düşeni yapmış olmalısın. sonra Rabbim nasip eder inşallah deyip tevekküle geçersin.
kısacası ekiyorsun sabırla bekliyorsun. kuantum da her şeyi elde edebilirsiniz der. ama yanlış bence. şöyle demeli yaradan isteyene istediği kadar verir. :)
merhabaarkadaşlar uzun süredir düşünce gücü ve buna benzer konuları okuyorum arkadaş çevremle tartışıyorum hatta hayatımda yapmaya da çalışıyorum ki olumlamalar beni iyi hissettiriyor bunu tartışamam .
kafamda tartıştığım 2 konu var. mesela hayattan bir beklentimiz dileğimiz var diyelim. beklediğimiz şey biz onu beklemekten vazgeçtiğimizde mi bize gelir yoksa evrene düşünce gücümüzle gönderdiğimiz enerjiler sayesinde mi elde ederiz.
ikisini de yaşadım sizin de yaşadıklarınızı paylaşmanızı istiyorum :))
Ben de yaklaşık 7 yıldır bunu deniyorum. Bence olumlu düşünmek ve bir şeyin olacağına inanarak istemek istediğinize ulaşmayı kolaylaştırıyor. Hırs yok bu istemeden inanç var umut var. Vazgeçmenin olumlu etkisi aslında istemeden hırsı bitirdiği için var aslında. BOL BOL dua ve huzur ile istemek ve gereğini de yapmak çok önemli deneyin göreceksiniz.düşüncenin herhangi bir gücü yoktur. bana göre düşünce kaynağın ürettiği ürünler karmaşası.
hiçbirşey düşünmeyip kafamın içini saf bir su gibi yapmak için neler vermezdimki. ama olmuyor..