Düşün düşün..... (dikkat roman içerir!)

Ben orada olsaydım tek kelime edemeyeceği kızla, ben yokken konusmus olmasını hazmedemiyorum.

Şimdi ben orada olsaydım tek kelime edemeyeceği kızla demişsin, sen onunla 7/24 sürekli beraber olabilir misin ? Onu geçtim onun düşüncelerine ya da duygularına müdahale edebilir misin ? O senin yanındayken senin istediğin gibi davranması sence yeterli mi ? Güven, görmediğin ve yanında olmadığın zamanda bile olmalı, kontrol altındayken kimse hata yapmaz zaten. Önemli olan senin yanında değilken ne şekilde davrandığı, buna da sen karışamazsın. Sonuçta o da bir insan, ne şekilde davranmak isterse davranır, önemli olan senin onu o şekilde sevip sevemediğin. Bence sen bu çocuğa güvenmiyorsun, nedenini de yalnızca sen bilebilirsin...

Söylediklerinjze katılıyorum. Ama bizim hiçbir zaman bi kanka olayımız olmadı aslında. Yani sürekli acaba sevgililer mi diye sorular vardı. Onun sevgilisi olduğu donemlerde uzak durdum hep. Kızlar benden nefret ettiler sürekli ama aslında ben hep onun ilişkisini toparlamaya çalıştım.
Ona belli etmemek için elimden geleni yapıyorum. Ama bu sefer kendi içim yangın yeri oluyor ne yazık ki. Hayirlisi olsun ne diyeyim

Erkeği kendinizden nasıl sogutursunuz önerileri mi bunlar... napiyosunuz yahu...

bir de eşinizle ne kadarlık bir ilişkiniz var?

Konumda yazdığım gibi, orada bi başkası olsa tek kelime etmezdim konusmus olmasına. Ama benden ne istiyorsa kendi de öyle davranmaliydi. Çok taviz verdim en başından, hata ettim farkındayım. Ama kirilacagimi bile bile bunu yapmamaliydi. Teşekkürler..

Bırak için yangın yeri olsun ama onu kaybetmek istemiyorsan bunları yapma... 10 yıl ilişkinin sonunda evlenen 1 bck yıllık evli ve cok cok mutlu bir ablan olarak söylüyorum. :))

Erkeği kendinizden nasıl sogutursunuz önerileri mi bunlar... napiyosunuz yahu...

bir de eşinizle ne kadarlık bir ilişkiniz var?
sogumuyo canım rahat ol sen.git adamı rahat bırak ondan sonra boynuzu taksın görüyoruz burda yazılanları. ben onun peşindeyim eşimde benim peşimde . güvende bir yere kadar.ben ipi bırakamam.

sogumuyo canım rahat ol sen.git adamı rahat bırak ondan sonra boynuzu taksın görüyoruz burda yazılanları. ben onun peşindeyim eşimde benim peşimde . güvende bir yere kadar.ben ipi bırakamam.
Tasmanin ipini mi :) hanimefendi üzgünüm ama aldatılmaya mahkumsunuz...

Yahu ben gözluyorum diye aldatmaması lütuf mu bu siz ne kadar indirgemissiniz değerinizi

Tasmanin ipini mi :) hanimefendi üzgünüm ama aldatılmaya mahkumsunuz...

Yahu ben gözluyorum diye aldatmaması lütuf mu bu siz ne kadar indirgemissiniz değerinizi
sana bana yorum yapma hakkını vermiyorum anlıyomusun? bu benim hayatım ve ben seninle ilgili bir konuya yorum yapmadım söylenecek birşey varsa konu sahibi söyler sen lütfen beni eleştrecegine konuya bak.
ben gözlemesemde aldatmaz yazmışım oraya farkındamısın.ha ben bunu yapıyosam iş yerinde eşime takılan bir kız oldugu icin yapıyorum bazıları gibi o ipi bırakıp hayatıma herşeyi görmezdenn gelerek devam edemem .o kişiyle konuşmasını istemiyorum ha ben yokken de konuşmaması icin böyle bişey yapıyorum.bu benim tercihimdir benim hayatımdır.yorumunu kendine saklamanı ve bir cevap daha yazmamanı rica ediyorum ok.saglıcakla bb

bence tedavi olmalısınız sız ...

yeter Allah aşkına ne salçasınız hepiniz
Ahah canım ya... neyse sana yuklenmicem yükün ağır zaten sürekli koca gozlemek göz dağı vermek sonra milletin sevgilisine ergen demek ama kendi esinin ne kadar hanim köylü olduğunu görmemek. Olgun erkek mi bu aaa eşim yine beni bastı hahaha diyen

özgüvenı eksık bır hanfendi :) o yuzden böyle şeylere kalkışıyor madem guvenı yok kımseye ozaman evlenıp adamında hayatını işkenceye cevırmesıne gerek yokmuş

çok roman okudum böyle bir yere bağlanmayanını ilk kez okuyorum..
dikkat başlığa binaen itina ile cevap verilmiştir.

Senin istemenle olmuş bir ilişki neticede ve senin zorlamanla nereye kadar gidecek?
İlişkilerde güven önemlidir. Bir kere gitti mi tamamdır. Yapacağın şey ortada net zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…