Düşün düşün..... (dikkat roman içerir!)

nekadar zıtmışsınız yer değiştirmeniz lazım bence :) sen erkek ol o kız :))

Emek verdiğin insandan vazgeçmek öyle kolay mı? :) sevdiğini biliyorum. Ama Teşekkürler yorum için

tabi ki de kolay, millet 30 yıllık kocasından vazgeçiyor, sana ters hareketleri varsa silersin gider emek dediğin nedir geleceğini düşünürsen hangisi kıymetli ?

tabi ki de kolay, millet 30 yıllık kocasından vazgeçiyor, sana ters hareketleri varsa silersin gider emek dediğin nedir geleceğini düşünürsen hangisi kıymetli ?
Insanlari tek kalemde silip atamiyorum. Çok büyük hatalar olması lazım ancak. Kaybetmek için henüz erken. Insanlar farklı farklı işte.

Insanlari tek kalemde silip atamiyorum. Çok büyük hatalar olması lazım ancak. Kaybetmek için henüz erken. Insanlar farklı farklı işte.

o zaman çok üzülürsün şimdi için de ilerde evlenirsen evlilik hayatın için de.. hayat böyle gitmiyor malesef

ben karşı tarafın sözüm ona eski kız arkadaşının göğsünü çekmiş olmasına takıldım ,sevmek böyle bişey değil ,
çok ters geldi,fikrimce o resmi gördüğünüzde ayrılmanız en isabetli karar olurdu...
bilmiyorum ya ben mi çok kötü niyetliyim anlamadım ki !!!

Evet bir kez daha görüyoruz ki kadın erkek yakın arkadaş olamiyormus.
Her neyse biraz sakin olmaya çalış.
böyle her şeyini bilipte Kıskanmamak elde değil.

Siz yanlış anlamissiniz
Kız atmış. Whatsapptan

Bence haklısın ama şu konuda geçmişte yaptığı şey çok yanlış bence ve sen bunun etkisindesin hala yoksa en son olay mevzu değil normal sartlarda böyle bi tesadüf olabilir. Belki o kızı unutamamistir 3 yıl arkadaş kalmissiniz hic bahseder miydi

Histtigim ve muhtemelen olan adam Size aşık değil ve siz devam ettikçe bu sekilde, ayrılma hızınız artacak.
neden böyle hissettiniz peki?
Yani çünkü kadınlar hisseder.. hissediyorum ben de, sevdigini. Gerçekten sevildigimi yani.
Yaptığım olmaması gereken bir şey evet. Ama duygular karistiriyo bazen işte

O kızın öylesine gelip geçici birisi olduğunu biliyodum. Aynı siniftaydik görüyodum yani sürekli. Aslında kız ciddi anlamda yüzsüz. Biz Arkadasken bile bu kızla çok büyük bi kavga etmiştik. Edep kalmamış diye. Tipik erkeğin onu kullanmasindan zevk alan kız. O dönemlerde şu anki sevgilimle de konuşmuyordum. Yaptığını tasvip etmediğim için.

şimddii sana dicek cok seyim var ama özet geceyim:) öncelikle kendinden olgun biriyle olmanı tavsiye ederdim.ama gönül bu işte su an seviyosun.ki bi gün eninde sonunda aranıza mesafeler girecek işte bunun askerliği cartı curtu belki sogukluklar başlayacak.ondan sonra aynı yaşta olmanın verdigi dezavantajları yaşayabileceksin.neden?cünkü o senden daha gec olgunlaşacak ve ilişkinin erkegi sen olacaksın....yani su anki gözyaşlarını akıtma sakın...ilişkinin tadını cıkar gencliğinin hevesini yaşa aşkını yaşa...ki bu ilişki yıllar sonra ciddiyetle sonuçlanırmı bunu hicbirimiz bilemeyiz ama dilerim hakkında hayırlısı olur....

Şimdiiiiiiii...seni anlıyorum bir anda silip atamazsın duygular besledigin birini.ben eşimle ilk tanıştıgımıı dönemlerde onun kuzeniyle olan mesajlarını okumuştum..o mesajlarda bir kız ile ilgili hoş laflar kullanılmamış ve terbiyesizce şakalar yaptıgını görmüştüm.bi anda böyle biriyle olamam demiştim.ama onu dinlemeye karar verdim.o sadece şakaydı v.s dedi.senden önce yapmış oldugum bi şakaydı hayatımda kimse yoktu sonucta dedi....cok kavgasını yaşadık bu konunun.ama ben ona güvenmeyi tercih ettim.cünkü ilk görüşte aşktı...beni yanıltmadı hicbi konuda...cok güvenirim...ama gelgörki senin kadar bende kıskancım.ve su dediğin konuda haklısın...sevgilin nasıl gider konuşur o kızla...keşke o gelme diyince gitseydin.uzaktan izleseydin.ben eşime güvenirim ama etraftaki insanlara asla güvenemem erkektir aklını celer ler diye...ipi bırakmamak lazım..sen bundan sonra ona nefesini ensesinde hissettirmelisin.yani ben napıyorum biliyomusun.her an basarım işyerini dikkat et diyorum bazen gizlllice gidiyorum izliyorum sonra ben geldm diye giriyorum yanına o şaşırıyo ama kızmıyo gülüp geciyoruz.benim onu her an görebilecegimi biliyo ve kimseyle konuşmaya cesaret edemez.ki bilmesede edemez.cünkü oda beni kıskanır.....bu yuzden benm yapmamı istemedgi bişeyi yapmaz kendide...heleki bi kızla konuşmaaakmı zehir ederim ona hayatı.garson kızlarla bile konuşamaz yemege gitsek.hep başı egik...bunu ben zorla başardım.ha dogru bişi degil belki fazla boguluyodur.psikopatca belki yaptıgım ama biz bize yeteriz başkalarını görmesin gözü istiyorum.hazmedemiyorum başkalarına baktıgında gözleri.

yapacagın şey onu cezalandırmak ona böyle bişeyi yaptıgı icin güvenini sarstıgını anlatman gerek...ve her an nefesini ensesinde hissettirmen gerek.boş bırakmaman gerek.yani seviyosan böyle yapacaksın...gecmişte öylw bi foto bulman cok berbat evet haklısın ama daha yaşı kücük onunda bi erkek olarak.daha ergen.sende onla aynı yaştasın ama daha olgunsun ondan eminim.o yuzden güven ama ipi bırakma olurmu...ayrıca bende 93 doğumluyum yani o yuzden seni anlıyorum düşüüncelerini v.s inşallah ilişkiniz sorunsuz devam eder cnm

Aaah ah çok teşekkür ederim. Inşallah hakkımızda hayırlısı neyse o olur. Çok isterim gelecegimizin bir olmasını. Hayırlısı

neden böyle hissettiniz peki?
Yani çünkü kadınlar hisseder.. hissediyorum ben de, sevdigini. Gerçekten sevildigimi yani.
Yaptığım olmaması gereken bir şey evet. Ama duygular karistiriyo bazen işte
Erkeğin olayı genelde baştan bellidir. Peşinden koştuğu sever. Yıllarca arkadasliginizin hatrı vardır elbet. Ayrıca önceden yıllarca yakın arkadaş olup sonradan sevgili olanları biliyorum. Hepsi hüsran adapte olamıyorlar uzaklasiyorlar. Kanka muhabbeti yaptığın biriyle çok zor. Ayrıca bunların hiç biri olmasa bile erkekleri bu kadar daraltan kadınlar kiskancligini böylesine gözüne sokan kadınlar genelde sonunda üzülmeye mahkum kalıyorlar. Bu özgüven eksikliği olarak yansır erkeğe. Erkekler ne kadar kadini bastırmak için uğraşsalar da özgüveni kadın sever. Sen bunları bu kadar çok konuşarak olayı mesrulastiriyorsun farkında olmadan.

Demek istediğin erkek arkadaşın bu kızı kullanmak için çıkmış sanirim böyle birinden hayır gelir mi bilmem dikkatli ol daha yenisiniz sevgili olarak çok güvenilir gelmedi bana açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…