Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba ben 8 haftalık düşük yaptım.1 ay 10 gün süren kanamamdan dolayı taşikardi boyutunda kalp çarpıntılarım oldu.biten kanamamın ardından 15 gün sonra yine başladı.bu durumda olup atlatan arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var.
Merhaba ben 8 haftalık düşük yaptım.1 ay 10 gün süren kanamamdan dolayı taşikardi boyutunda kalp çarpıntılarım oldu.biten kanamamın ardından 15 gün sonra yine başladı.bu durumda olup atlatan arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var.
Canım bende mart ayında düşük yaptım. 20 gün kanamam sürdü. Sonra 1 hafta kesildi. Eşimle beraber oldum ve yine kanalarım başladı. Bu süre zarfında 6-7 kere doktora gittim. Yumurtalıklarıma hep alttan muayene ile baktı. Ama sorun yok kesilivek kanamalar dedi. Doğru gerçekten toplamda 40-50 gün ara ara kanamalarım oldu. Ama kesildi. 2 defa da tam günümde adet gördüm. Düzene girdim.
Doktoruna yumurtalıklarına baksın temizlenmiş mi dige. Temizlenene kadar kanama oluyor malesef bende her ilişki ile kan geliyordu
Allah kimssye göstermesin
Bende 20 gün önce düşük yaptım ama daha 1 haftadır kendime geldim çok kanamam oldu siyah siyah parçalar koptu resmen şuan yine ara ara geliyor kahverengi şekilde ilişkiye girdikten sonra özellikle . Allah bir daha yaşatmasın inşaallah tez zamanda yeniden bu mutluluğu nasip eder kucagimiz boş kalmaz