kızlar merhaba ben bişey sormak istiyorum 27 ocakta düşük yaptım ben 10ün falan kanamam oldu sonra bitti 3 4 gün hiç bişey yoktu ve tekrar kanamam başladı oda 6 7 gün sürdü ve bu şekilde bugüne kadar 4 defa yaşadım aynı şeyi bugun doktorumu aradım yasmin kullanmamı söyledi adetini düzeltir dedi aranızda benim gibi olan varmı neden böyle oluyodur doktor hormonlardan kaynaklanıyo dedi tşk ederim şimdiden
a.s.evet doktor doğru söylemiş belli bir süre ara ara kanamalarım benimde olmuştu ben doğum kontrol hapı kullanmadım ama sanırım düşükten 40 gün sonraydı normal bir şekilde adet oldum ve bir daha 9 ay boyunca olmadım çünkü tekrar hamile kaldım
bende 5 ocakta düşük yaptım. 5 haftalıktı bebişim. dr gittim monodoks ve klomen verdi..bu ilaçlar bittiğinde kanamanda bitecek dedi.ve dediği gibide oldu 1 hafta kanamam oldu ve 1 haftanın sonunda ilaçlarımın bittiğ gün kanamamda bitti. ve şubat ayında adetim tam düşük yaptığım gün geldi. ama bu ay 1 hafta gecikmeli oldu. klomen kullanıyorum bugün bitti. inşallah hamile kalabilirim..
dua edin n'olur...
canım bende subat 22 de düşük yaptım ve dr um parca kalmış kürtaj olmalısın dedi bende hem düşük psikolojisi hemde kürtaj korkusuyla o gün olmadım düşük yapan herkez kürtaj mı oluyor kendiliginden kalan parcalar düşer dedim ama olmadı sancılı ve kanamalı 1 hafta sonrasında kürtaj oldum ve 1 dahada ne kanamam ne de samcım falan olmadı kürtajlık 1 dururmun varmı bence baktır kanaman dinmedigine göre icinde hala parca falan olabilir gecmiş olsun arkadaşım
bende 5 ocakta düşük yaptım. 5 haftalıktı bebişim. dr gittim monodoks ve klomen verdi..bu ilaçlar bittiğinde kanamanda bitecek dedi.ve dediği gibide oldu 1 hafta kanamam oldu ve 1 haftanın sonunda ilaçlarımın bittiğ gün kanamamda bitti. ve şubat ayında adetim tam düşük yaptığım gün geldi. ama bu ay 1 hafta gecikmeli oldu. klomen kullanıyorum bugün bitti. inşallah hamile kalabilirim..
dua edin n'olur...
ben 6.5 haftalıkken kanamam oldu sancılı.düşük yaptım dha snra dr. içnde kalan parçalrı temizlenmsi gerektgnı soldı kürtaj oldum. 7kasımda oldum. ama dktor bana korunmalsn faln diye hiç bşiy sölemedi.szce ne yapmalıym.erken gebelik kaybı oldgnu sölediler ama okadar çokistıodum ki