• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşükten sonra..

keske bilsem :((
benim dusugum de pazartesi gerceklesti sanirim.. pazartesi en agir kismiydi tahminim de en buyuk kismi o zaman gitti.. bugun cuma hala kanamam var. ama cok cok az geliyor.. ama geliyor.. ve ne zaman bitecegini bilmiyorum.. rahim temizlensin de artik bu asamada en onemlisi o..

Yardımınız için teşşekkür ederim arkadaşlar çok sağoln,5 haftalk bi düşük yaptm en kısa zamanda bi doktora görünücem.

bence bıran oncesını gec hemen görün belkı içinde bırşey fılan kalmıştır.dıkkat edın canımızdan hıçbırşey kıymetlı degıl.bızım bılgılerımızlede bırşey olmazkı sadece kulaktan dolma bılgı verıyoruz cnıam sana

bence bıran oncesını gec hemen görün belkı içinde bırşey fılan kalmıştır.dıkkat edın canımızdan hıçbırşey kıymetlı degıl.bızım bılgılerımızlede bırşey olmazkı sadece kulaktan dolma bılgı verıyoruz cnıam sana

canım bencede doktora görün.bende 5 haftalıkken düşük yaptım.doktor 2 aydan küçük olduğu için kürtaj yapmadı kendi düşer dedi.21 gün sürdü benim kanamam tabi bünyeden bünyeye değişir

merhaba arkadaşım..
öncelikle geçmiş olsun.. bende 5 haftalıkken hamile olduğumu öğrendim ve 7. haftanın sonunda kanamam başladı ve düşük yaşadım..ama ben kanamayı ilk gördüğüm an doktora gittim..detaylı ultrasona kadar girdim..yaklaşık 15 gün kadar azlı çoklu kanamam oldu ama hep doktor kontrolünde idim..yani eğer doktora gitmediysen mutlaka doktora görün..kürtajlık durum olmadı bende vücut doğal yolla attı..ama her vücut atamıyor içinde parça kalmış olabilir mutlaka doktora git..ben düşük esnasında sadece kan testi yapmak için bile doktora gidip geldim..kan değerlerinde hamilelik oranını bile sürekli takip ettiler..
yani arkadaşım doktora git ve aklında hiçbir soru işareti kalmasın..tekrardan geçmiş olsun..

ben 7 haftalıktı düşük yaptığımda leke görünce hemen dr gittim kendi haline bırak düşüyor dedi yaklaşık 15 gün sürdü kanama bitince dr gel demişti gittim hem kan testi hemde ultrason çekildi parça kaldı ise kürtaj olacaktım ama parça kalmamıştı dr herşey normalleşiyor 2 ay korun :17: dedimişti

geçmiş olsun. sen gene de haftaa 1 kan testi yaptır canım. parça kalmış mı diye. sağlık merkezinde bile yaparlar. inşallah vücudun hepsini kendisi atar. ama emin olmak lazım Allah korusun.

meraba arkadaşım ben forma yeni üye oldum ve bu ilk mesajım bende yaklaşık 5 haftalık düşük yaptım ve benim kanamam tam 2 buçuk ay sürdü kanamamın için de iki kez adet gördüm ve sürekli doktor kontrolündeydim ama benim kanamam kürtajddan sonra devam etti doktor normal için temizleniyor dedi burda yazanlarla gönlünü avutmaya çalışma mutlaka git bi doktora kanın takip ediliyor...

Back