Düşükten sonra tekrar hamileyim :)

belinayim

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2015
39
17
34
merhaba arkadaslar ben araniza yeni katildim 7 ay once buyuk bir sevincle hamile oldugumu ogrendim ama1 hafta sonra kan degerim olmasi gereken. gibi artmadigi icin dusuk yaptim ve kurtaj olmak zorunda kaldim kabus gibi bir geceydi cok sancilar cektim ve cok uzuldum cunku esimde bende cok istiyorduk ben 3 ay sonra tedavi icin doktora gittim ve once progesteron ve sonrada klomen verdi kullandim ve suan hamileyim :) doktora gittik vajinal ultrasonla bakti ve bir sorun gorunmuyo dedi 2 hafta sonra gelin kalp atislarini dinlicez dedi suan 5+4 haftaligim kalp atislarini duyamamaktan ve yine kaybetmekten cok korkuyrm ama ote yandanda icimde o skintilar yok kasik agrisi ve bel agrisi cekiyrm normaldir hersey demi ayrica doktor folik asit ve progestron verdi vajinadan koyuyorum insallah faydasi olur arkadaslar tesekkurlerr

Allah analı babalı büyütsün şimdiden çok sevindim sizin adınıza darısı bana artık ben de hayırlısıyla hamile olurum inşaallah siz de bana dua edin... Ben de doktora gittim sorun yok dedi ama size klomeni neden verdi sorun olmasa da hamilelik kolay olsun diye klomen veriyor mu doktor?

Amin cok tesekkur ederim Allahim hepimize nasip etsin annelik duygusunu benim yumurtam olusmuyomus kan verdim ve yumurtlama olmamis dedi ve uzerine klomeni verdi cok yardimci bir hap ama kis yapma riski var iste

Amin cok tesekkur ederim Allahim hepimize nasip etsin annelik duygusunu benim yumurtam olusmuyomus kan verdim ve yumurtlama olmamis dedi ve uzerine klomeni verdi cok yardimci bir hap ama kis yapma riski var iste
anladım canım bu ay hamilelik olmazsa diğer ay yine bir doktora gideceğim

Git canim once sana tahliller felan yapick sen yinede doktoruna bi sor istersen klomen hapini duydum benm icinde faydasi olurmu die

ANNNE DUASI KABUL OLURMUŞ KIZLAR
BEN 32 HAFTALIK HAMİLEYİM VE TÜM KALBİMLE DUA EDİYORUM.
ALLAH İSTEYEN HERKESE HAYIRLI SAĞLIKLI Bİ EVLAT NASİP ETSİN

ben de anneme çok dua ettiriyorum hayırlısı bakalım

merhaba kızlar bana da dua edin 1 yıldır bebiş istiyorduk puregon çatlatma iğnesi sonunda hamile olduğumu öğrendim ama birden kanama ve sancı ile kimyasal gebelik olduğunu öğrendim sonu hüsran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…