ben de küraj olmuştum canım geçen yıl , kendini sıcak tut , ben biraz üşüsem hemen sancı başlardı tuvalette bile sıcak su kullan o kadar sıcak tut kendini , çok dolaşma dinlen , benimde karnımda ultrasyonla bakmışlard parça yok dediler , bir ara sancılarım olmuştu ben de acaba içimde parça mı kaldı diyerek farklı 2 doktora gitmiştim , ALLAH YARDIMCIN OLSUN bu bir imtihan genelde ilk hamilelikler düşükle sonlanıyor üzüleceksin elbet ama kendini çabuk toparlamaya bak çünkü çok yıpranıyorsun ben kafamı dağıtmak için değişik bir sürü kitap alıp okumuştum , yalnız kalmamaya özen göster ... tekrar hamile kalıp bebeğini sağlıklı sıhhatlice kucağına alman dileğiyle ...
teşekkürler canım kendimi çok kötü hissediyorum senin sonradan gittiğin doktorlar kürtaj mı demişti ben doktoruma güveniyorum başka doktora gitmedim ama gitsem mi çarşamba kontrolüm var.
kesinlikle tekrar deneyin , bir adet dönemi geçip hamile olanları gördüm ama vücudu biraz dinlendirip denemek daha doğru geliyor bana , spor yapın iyi beslenin yeni bebişler için ,doktora danışmak gerekir birazda , hakkımızda haırlısı olsun ..bende bu ayın başında düşük yaptım canım. arkadaşın dediği gibi kendini sıcak tut.benimde ağrım 1 hafta falan sürmüştü kanamamsa yeni bitti.üzülme sakın doktor bana 2 ay sonra tekrar deneyebilirsin dedi.doktoruna güveniyorsan gitmene gerek yok bence.fazla stres yapma.
evet gerçekten öyle şimdi ağrılarım baya geçti kanama da durdu doktor parça kalmadığndan eminim dedi ama başka dokora da gidecem yine de emin olmak için . Bir de düşükten sonra doktor 3 ay korun dedi ve 2 ay sonra da düşük nedenini bulmak için testler yapılacakmış.Sizde nasıl oldu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?