düşükten sonra sancılarım devam ediyor lütfen yardım

gamzequ

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2011
49
0
36
Ankara
7 haftalık bebeğimi 2 gün önce düşürdüm doktor ultrasonda baktı parça kalmadığını kürtaja gerek kalmadığını söyledi ama sancılarım hala var ve 2 kere küçük parça geldi atmışmıyımdır yoksa parça kalmışmıdır ve bu karından ultrasonla anlaşılır mı yoksa vajinal mi bakmalıydı? Nolur yardım edin bebeğimi kaybettim bir de bu korkuyu yaşıyorum.

ben de küraj olmuştum canım geçen yıl , kendini sıcak tut , ben biraz üşüsem hemen sancı başlardı tuvalette bile sıcak su kullan o kadar sıcak tut kendini , çok dolaşma dinlen , benimde karnımda ultrasyonla bakmışlard parça yok dediler , bir ara sancılarım olmuştu ben de acaba içimde parça mı kaldı diyerek farklı 2 doktora gitmiştim , ALLAH YARDIMCIN OLSUN bu bir imtihan genelde ilk hamilelikler düşükle sonlanıyor üzüleceksin elbet ama kendini çabuk toparlamaya bak çünkü çok yıpranıyorsun ben kafamı dağıtmak için değişik bir sürü kitap alıp okumuştum , yalnız kalmamaya özen göster ... tekrar hamile kalıp bebeğini sağlıklı sıhhatlice kucağına alman dileğiyle ...

Kanaman yoğunsa ve ağrın hala varsa içinde parçada kalmış olabilir canım. Sakın ihmal etme!!

teşekkürler canım kendimi çok kötü hissediyorum senin sonradan gittiğin doktorlar kürtaj mı demişti ben doktoruma güveniyorum başka doktora gitmedim ama gitsem mi çarşamba kontrolüm var.

teşekkürler canım kendimi çok kötü hissediyorum senin sonradan gittiğin doktorlar kürtaj mı demişti ben doktoruma güveniyorum başka doktora gitmedim ama gitsem mi çarşamba kontrolüm var.

Merhaba

Bir işine yararmı bilmiyorum ama yarın saat 08 :30'da TNT ekranlarında Ender Saraç'la Sağlıklı Yaşam diye bir program var. Web sitesinden takip ettiğim kadarıyla yarınki konuğu Kadın Doğum Uzm. Dr. Erhan Cankat. İzleyebilme gibi bir imkanın varsa tavsiye ederim. Buraya canlı yayınla bağlanabiliyorsun ve facebooktan TNT'de Ender Saraç'la Sağlıklı Yaşam | Facebook burayı beğenirsen. Buraya bile sorununu yazsan cevap veriyorlar. Dediğim gibi bu bilgi nasıl işine yarar sana yardımcı olurmu bilemem ama bi denemekte fayda var.

evet canım kürtaj deddiler kürtaj oldum ne yapalım YÜCE ALLAH BÖYLE dilemiş vardır bir hayır diyelim , şuan hamileyim 1 sene ara verdim , ama bilerek bir sene değil ev falan taşıdık tadilatlar falan 1 seneyi bulmuş inşallah sen de tez zamanda bebişine kavuşursun , cennette bir meleğimiz var bizi bekliyor bunu hiç unutma .. başka doktorlara gidebilirsin canım için rahat etsin ..

Son düzenleme:
bende bu ayın başında düşük yaptım canım. arkadaşın dediği gibi kendini sıcak tut.benimde ağrım 1 hafta falan sürmüştü kanamamsa yeni bitti.üzülme sakın doktor bana 2 ay sonra tekrar deneyebilirsin dedi.doktoruna güveniyorsan gitmene gerek yok bence.fazla stres yapma.

kesinlikle tekrar deneyin , bir adet dönemi geçip hamile olanları gördüm ama vücudu biraz dinlendirip denemek daha doğru geliyor bana , spor yapın iyi beslenin yeni bebişler için ,doktora danışmak gerekir birazda , hakkımızda haırlısı olsun ..

canım aynısı benim başıma geldi.ben düşükten 4 gün sonra doktora gittiğimde zehirlenmek üzereydim.hemen kürtaja aldılar kürtajdan sonra sancım kesildi.

bence bir doktora daha git geçmiş olsun

gecmiş olsun canım...rahimde ufak parçalar kalmışsa o yüzden rahim o parcaları dışarı atmak için kasılıyor olabilir...

Geçmiş olsun canım. Bende ağustos sonunda 10 haftalık meleğimi kaybettim. Üzerinden 7 ay geçmesine rağmen en ufak bir üşütmede kasıtlarım içten içe sızlıyor. Çok dikkat etmemiz lazım özellikle ayakları çok sıcak tutmamız gerekiyor.

evet gerçekten öyle şimdi ağrılarım baya geçti kanama da durdu doktor parça kalmadığndan eminim dedi ama başka dokora da gidecem yine de emin olmak için . Bir de düşükten sonra doktor 3 ay korun dedi ve 2 ay sonra da düşük nedenini bulmak için testler yapılacakmış.Sizde nasıl oldu ?

ben dr a kontrole gittiğimde bebişimin kalbinin durdugunu öğrendim. dr um hemen kürtaj yaptı. kürtajdan aldıgı parcayı tahlile gönderdi. kürtajdan 1 hafta sonra gene kontrole gittik içerde parca kalıp kalmadıgına baktı. 4 ay korunmamızı söyledi. 4 ay sonunda genel olarak bütün tahlillerimi yaptı hersey normal cıktı. ilk hamileliklerde yaşanıyormuş bu durumlar. bekliyoruz bakalım hayırlısı herşeyin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…