- 4 Kasım 2020
- 1.908
- 2.629
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
.......Kızlar merhaba düşükten sonra kaç güne toparladınız ne zaman bitti kanamanız sonrasında akıntınız nasıl oldu ve kaç gün sonra adet gördünüz . Özellikle 6/8 hafta arası düşük yapanlar bilgilendirebilirmi
Yokmu yardımcı olucak olanKızlar merhaba düşükten sonra kaç güne toparladınız ne zaman bitti kanamanız sonrasında akıntınız nasıl oldu ve kaç gün sonra adet gördünüz . Özellikle 6/8 hafta arası düşük yapanlar bilgilendirebilirmi
Canım ben 7+2 Ken düşük yaptım çok kötü günlerdi kürtaj olalı 38 gün oldu anca atlatabildim 2 gün önce adet oldum bitince tekrar çocuk için denicez inşallahKızlar merhaba düşükten sonra kaç güne toparladınız ne zaman bitti kanamanız sonrasında akıntınız nasıl oldu ve kaç gün sonra adet gördünüz . Özellikle 6/8 hafta arası düşük yapanlar bilgilendirebilirmi
Benim kanamam çok uzun sürdü 20 23 kadar şuan akıntım beyaz geliyor normal hamilelik öncesindeki gibi senin ne kadar oldu düşük yapalı.......
7 haftalıkken dış gebelikten kürtaj oldum 5 ay sonra hamile kaldm ama düştükten sonra 3 ay düşünmedik eşimle rahmin iyileşmesi içinKızlar merhaba düşükten sonra kaç güne toparladınız ne zaman bitti kanamanız sonrasında akıntınız nasıl oldu ve kaç gün sonra adet gördünüz . Özellikle 6/8 hafta arası düşük yapanlar bilgilendirebilirmi
İlk adetten sonra denemek te sakınca yokmu bana doktor 2 adet bekle dediCanım ben 7+2 Ken düşük yaptım çok kötü günlerdi kürtaj olalı 38 gün oldu anca atlatabildim 2 gün önce adet oldum bitince tekrar çocuk için denicez inşallah
Doktor şuan da hamile kalsan sıkıntı olmaz dedi bakalım ne Zaman nasip olursaİlk adetten sonra denemek te sakınca yokmu bana doktor 2 adet bekle dedi
Kaç güne temizlendiniz ilaç kullandınız mı7 haftalıkken dış gebelikten kürtaj oldum 5 ay sonra hamile kaldm ama düştükten sonra 3 ay düşünmedik eşimle rahmin iyileşmesi için
bbenim ki 6+2 den öteye geçemedi Mart’a kadar bekle dedi ama bende ilk adetten sonra denemek istiyorum şu an temizleneli 4 gün oldu . Adet bekliyorumDoktor şuan da hamile kalsan sıkıntı olmaz dedi bakalım ne Zaman nasip olursa
Ben çok fazla ilaç kullandım. Zaten tekrar çocuk için deneyene kadar 2 ay olucak ne Zaman nasip olursa inşallah sen ne zaman düşük yaotin canimKaç güne temizlendiniz ilaç kullandınız mı
bbenim ki 6+2 den öteye geçemedi Mart’a kadar bekle dedi ama bende ilk adetten sonra denemek istiyorum şu an temizleneli 4 gün oldu . Adet bekliyorum
Bende 10 gün oldu işte adet kanaması gibi oldu kürtaja girmeden evde düşürdüm . 6 gün sürdü temizlendim şu an 4 gün oldu canım temizleneli.Ben çok fazla ilaç kullandım. Zaten tekrar çocuk için deneyene kadar 2 ay olucak ne Zaman nasip olursa inşallah sen ne zaman düşük yaotin canim
Bir sebep söylediler mi peki düşüğün içinBende 10 gün oldu işte adet kanaması gibi oldu kürtaja girmeden evde düşürdüm . 6 gün sürdü temizlendim şu an 4 gün oldu canım temizleneli.
Maalesef söylemediler . Her kadında olabilir böyle şeyler yeterince sağlıklısın dedi başka da bişey söylemediBir sebep söylediler mi peki düşüğün için
Benim 2 gün anca olmştr kanamam metotreksat iğne olmştm 4 dozKaç güne temizlendiniz ilaç kullandınız mı
bbenim ki 6+2 den öteye geçemedi Mart’a kadar bekle dedi ama bende ilk adetten sonra denemek istiyorum şu an temizleneli 4 gün oldu . Adet bekliyorum