S sulej Üye Kayıtlı Üye 1 Temmuz 2024 384 550 22 4 Eylül 2024 Konu Sahibi sulej #1 Düşükten önceki ayın adet gününü mu esas alacagim yoksa düşük kanamasının başladığı günü mü. Bu konuda bilgisi olan var mı
Düşükten önceki ayın adet gününü mu esas alacagim yoksa düşük kanamasının başladığı günü mü. Bu konuda bilgisi olan var mı
Z zemerugac Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Eylül 2024 68 7 29 25 Eylül 2024 Konu Sahibi sulej #2 sulej .!.: Düşükten önceki ayın adet gününü mu esas alacagim yoksa düşük kanamasının başladığı günü mü. Bu konuda bilgisi olan var mı Genişletmek için tıkla... Bende seninle aynı durumdayım düşük yaptım hâlâ adet olmadım
sulej .!.: Düşükten önceki ayın adet gününü mu esas alacagim yoksa düşük kanamasının başladığı günü mü. Bu konuda bilgisi olan var mı Genişletmek için tıkla... Bende seninle aynı durumdayım düşük yaptım hâlâ adet olmadım
K Kubracan134 Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Eylül 2024 19 0 24 25 Eylül 2024 Konu Sahibi sulej #3 3 ay sonra
S sulej Üye Kayıtlı Üye 1 Temmuz 2024 384 550 22 25 Eylül 2024 Konu Sahibi sulej #4 zemerugac .!.: Bende seninle aynı durumdayım düşük yaptım hâlâ adet olmadım Genişletmek için tıkla... Evet ben adet oldum 35. Günde ama tamemen belirtisiz oldu, göğüs hassasiyeti felan hiçbir şey olmadı adet öncesinde
zemerugac .!.: Bende seninle aynı durumdayım düşük yaptım hâlâ adet olmadım Genişletmek için tıkla... Evet ben adet oldum 35. Günde ama tamemen belirtisiz oldu, göğüs hassasiyeti felan hiçbir şey olmadı adet öncesinde
Z zemerugac Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Eylül 2024 68 7 29 25 Eylül 2024 Konu Sahibi sulej #5 sulej .!.: Evet ben adet oldum 35. Günde ama tamemen belirtisiz oldu, göğüs hassasiyeti felan hiçbir şey olmadı adet öncesinde Genişletmek için tıkla... Ya ben 45.gunundeyim olmadım neden bilmiyorum ya offff
sulej .!.: Evet ben adet oldum 35. Günde ama tamemen belirtisiz oldu, göğüs hassasiyeti felan hiçbir şey olmadı adet öncesinde Genişletmek için tıkla... Ya ben 45.gunundeyim olmadım neden bilmiyorum ya offff
Z zemerugac Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Eylül 2024 68 7 29 25 Eylül 2024 Konu Sahibi sulej #6 Kubracan134 .!.: 3 ay sonra Genişletmek için tıkla... Ciddimisiniz
Z zemerugac Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Eylül 2024 68 7 29 25 Eylül 2024 Konu Sahibi sulej #7 sulej .!.: Evet ben adet oldum 35. Günde ama tamemen belirtisiz oldu, göğüs hassasiyeti felan hiçbir şey olmadı adet öncesinde Genişletmek için tıkla... Bide bittiği günden itibaren mi hesaplamalıyız yoksa düşük kanamasını başladığı gün mü
sulej .!.: Evet ben adet oldum 35. Günde ama tamemen belirtisiz oldu, göğüs hassasiyeti felan hiçbir şey olmadı adet öncesinde Genişletmek için tıkla... Bide bittiği günden itibaren mi hesaplamalıyız yoksa düşük kanamasını başladığı gün mü
S sulej Üye Kayıtlı Üye 1 Temmuz 2024 384 550 22 26 Eylül 2024 Konu Sahibi sulej #8 zemerugac .!.: Bide bittiği günden itibaren mi hesaplamalıyız yoksa düşük kanamasını başladığı gün mü Genişletmek için tıkla... Düşük kanamasının başladığı günden hesaplayacaksinız
zemerugac .!.: Bide bittiği günden itibaren mi hesaplamalıyız yoksa düşük kanamasını başladığı gün mü Genişletmek için tıkla... Düşük kanamasının başladığı günden hesaplayacaksinız
Z zemerugac Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Eylül 2024 68 7 29 26 Eylül 2024 Konu Sahibi sulej #9 sulej .!.: Düşük kanamasının başladığı günden hesaplayacaksinız Genişletmek için tıkla... 16 gün geçiyor hâlâ olmadım offf
sulej .!.: Düşük kanamasının başladığı günden hesaplayacaksinız Genişletmek için tıkla... 16 gün geçiyor hâlâ olmadım offf