• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşükten sonra kanama kac gün olmalı

Petekustu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2022
13
3
1
30
6 haftalık hamileyken evde düşük yaptım 37 gün oldu hala kanamam var bazen kırmızı bazen koyu siyah gibi pihtili oluyor sizce normal mi bu durumu yaşayan varmi acaba

6 haftalık hamileyken evde düşük yaptım 37 gün oldu hala kanamam var bazen kırmızı bazen koyu siyah gibi pihtili oluyor sizce normal mi bu durumu yaşayan varmi acaba
37 gün kanama sürmemeli doktora gittiniz mi bu süreçte kürtaj gerekebilir içerde hemotom oluşabiliyo kanama bitmiyor sonra doktora gidin mutlaka

Kanama süresi çok uzun, dr ultrasonla bi bakmalı bence rajihime

37 gün kanama sürmemeli doktora gittiniz mi bu süreçte kürtaj gerekebilir içerde hemotom oluşabiliyo kanama bitmiyor sonra doktora gidin mutlaka
2 hafta önce gittim doktora önce parça kalmış rahimde dedi sonra beta Değerine baktı 12 olmuştu bu sifirlanicak dedi normalmiş kanama duracak dedi ama hala siyah pihtili geliyor

Alttan muayene yaptı parça kalmış dedi ama beta değerim düşük çıkınca norm olduğunu kanamanin duracağını söyledi 2 hafta geçti hala devam ediyor
Parça var ise ilaçla atılımı sağlanır, ilaçlada düşmez ise kürtaj yapılarak parça alınmalı. Arkadaşım aynı durumu yaşadı

Merhaba benmde 6 haftalık düşüğüm olmuştu düşükten sonra 45. Gun adet oldum. O süreçte ara ara kanamalarim oldu.
Şu kısmi anlamadım nasil parca var diyip sonra normal diyor ??? Parca kalmışsa alınmalı

Merhaba benmde 6 haftalık düşüğüm olmuştu düşükten sonra 45. Gun adet oldum. O süreçte ara ara kanamalarim oldu.
Şu kısmi anlamadım nasil parca var diyip sonra normal diyor ??? Parca kalmışsa alınmalı
Bende bunu sordum değerin düşük çıktığı için kürtaj yapmicam dedi o kendiliginden atilicakmis

Çok geçmiş olsun öncelikle, Allah hayırlısı ile kucağınızi doldursun..
Parça kalmış olabilir mi acaba?
Kürtaj mi kendisi mi düştü..
5 gün sürmüştü bende.

Çok geçmiş olsun öncelikle, Allah hayırlısı ile kucağınızi doldursun..
Parça kalmış olabilir mi acaba?
Kürtaj mi kendisi mi düştü..
5 gün sürmüştü bende.
Amin inşallah sağolun Kendisi düştü kürtaj olmadım. Doktor parça kalmış dedi ama korkulacak birsey olmadığını aticak kendini diye söyledi ama baya üstünden zaman geçti

Back
X