• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşükten sonra gebelik

zuleyhanim

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2024
79
9
1
24
Canım hanımlar ben 17 ocakta 12 haftalık yavrumu kaybettim dün doktor konturolüm vardı ve herşeyin yolunda olduğunu bazın bebeklerim sebepsiz bir şekilde düşebileceğini söyledi Nisan Mayıs gibi tekrar gebelik düşünebilirsin dedi bende tekrar istiyorum nasipse size sorum şu tekrar hamile kalırsam riskli gebelik mi olur yaşayanlar yazabilir mi

Canım hanımlar ben 17 ocakta 12 haftalık yavrumu kaybettim dün doktor konturolüm vardı ve herşeyin yolunda olduğunu bazın bebeklerim sebepsiz bir şekilde düşebileceğini söyledi Nisan Mayıs gibi tekrar gebelik düşünebilirsin dedi bende tekrar istiyorum nasipse size sorum şu tekrar hamile kalırsam riskli gebelik mi olur yaşayanlar yazabilir mi
Öncelikle geçmiş olsun.

Hiç moralini bozma iyi düşün bir kere düşük ile sonuçlandı diye yine öyle olmayacak o şüpheyi korkuyu at. Düşük sonrası hemen hamile kalanda oluyor be hiç sorun çıkmıyor.

İnşallah güzel hayırlı bir gebelik geçirirsin, Rabbim gönlüne göre versin 🙏🏼

kaybın için üzüldüm geçmiş olsun :(
bende 6 haftalık düşük yaptım, 1 regl geçti üzerinden şimdi çok şükür tekrar hamileyim
düşüktn sonra rahim kendini yeni gebeliğe hazırlıyor diyorlar. ne kadar doğru bilmyiorum
senin 12 haftalıkmış doktor belki dinlenmen için öyle söylemiştir.
eğer sağlık problemin yoksa yeniden sağlıklı hamilelik yasabilirsin tabi ki

Öncelikle geçmiş olsun.

Hiç moralini bozma iyi düşün bir kere düşük ile sonuçlandı diye yine öyle olmayacak o şüpheyi korkuyu at. Düşük sonrası hemen hamile kalanda oluyor be hiç sorun çıkmıyor.

İnşallah güzel hayırlı bir gebelik geçirirsin, Rabbim gönlüne göre versin 🙏🏼
Çok teşekkür ederim💙💙💙🤲🏻 inşallah inşallah inşallah🖤

kaybın için üzüldüm geçmiş olsun :(
bende 6 haftalık düşük yaptım, 1 regl geçti üzerinden şimdi çok şükür tekrar hamileyim
düşüktn sonra rahim kendini yeni gebeliğe hazırlıyor diyorlar. ne kadar doğru bilmyiorum
senin 12 haftalıkmış doktor belki dinlenmen için öyle söylemiştir.
eğer sağlık problemin yoksa yeniden sağlıklı hamilelik yasabilirsin tabi ki
Peki takviye felan kullandınız mı ovülasyon takibi yapmam gerektiğini söyledi doktor bana

Peki takviye felan kullandınız mı ovülasyon takibi yapmam gerektiğini söyledi doktor bana
normal folik asit aldım. imom primo
ovülasyon yaptım evet , çünkü döngüm uzamışştı 30 günden 36 güne çıkmıştı. yumurtlama oluyor mu olmuyor ne zaman oluyor bilmediğim için yaptım
tavsiye ederim yani

normal folik asit aldım. imom primo
ovülasyon yaptım evet , çünkü döngüm uzamışştı 30 günden 36 güne çıkmıştı. yumurtlama oluyor mu olmuyor ne zaman oluyor bilmediğim için yaptım
tavsiye ederim yani
Ben ne zaman yapmaya başlamaliyim testi

Ben de eylülde düşük yaşadım şimdi 11 haftalık hamileyim

Back