Düşükten sonra gebelik

buzmavisi23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2024
50
12
3
22
Merhaba hanımlar,
Benim 7 haftalık (tüp) bebeğim maalesef düştü. Üzerinden 35 gün geçti hala adet olmadım siz düşükten kaç gün sonra adet gördünüz.
Ve düşük yaptıktan kaç ay sonra gebe kaldınız.
(Polikistikoverliyim o yüzden tüp bebek yaptık ilk deneme düşükle sonuçlandı.)
Şimdiden teşekkür ederim

Canım yanlış bilmiyorsam düşükten sonra sanırım yaklaşık 1 veya 2 ay süre boyunca düzensiz bir şekilde adet olunuyor hatta ara ara kanamalarda olabiliyormuş eğer gelmemeye devam ederse doktora gitmende fayda var

Dusukten sonra 40gun boyunca kanamam oldu.Sonra 5 ay bekledik denedik elhamdülillah oldu.Kimi doktor 1 ay bekleyin desi kimisi 6 ay kimi 1 yıl.Degerlerimi düzene koyunca denedik bizde.

Dusukten sonra 40gun boyunca kanamam oldu.Sonra 5 ay bekledik denedik elhamdülillah oldu.Kimi doktor 1 ay bekleyin desi kimisi 6 ay kimi 1 yıl.Degerlerimi düzene koyunca denedik bizde.
Ben de düşük yaptım. Parça kalmadı dediler kürtaj yapılmadı. Ağrınız oldu mu kaç gün sürdü ?

Ben de düşük yaptım. Parça kalmadı dediler kürtaj yapılmadı. Ağrınız oldu mu kaç gün sürdü ?
Canım çok geçmiş olsun, hiç ağrım olmadı ben düşük olduğunu bile anlamadım doktora gidene kadar. Ağrısız bir düşüktü bende anlamadım. Senin adet nezaman geldi düşükten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…