• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşükten sonra gebelik

buzmavisi23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2024
48
11
3
22
Merhaba hanımlar,
Benim 7 haftalık (tüp) bebeğim maalesef düştü. Üzerinden 35 gün geçti hala adet olmadım siz düşükten kaç gün sonra adet gördünüz.
Ve düşük yaptıktan kaç ay sonra gebe kaldınız.
(Polikistikoverliyim o yüzden tüp bebek yaptık ilk deneme düşükle sonuçlandı.)
Şimdiden teşekkür ederim

Canım yanlış bilmiyorsam düşükten sonra sanırım yaklaşık 1 veya 2 ay süre boyunca düzensiz bir şekilde adet olunuyor hatta ara ara kanamalarda olabiliyormuş eğer gelmemeye devam ederse doktora gitmende fayda var

Merhaba hanımlar,
Benim 7 haftalık (tüp) bebeğim maalesef düştü. Üzerinden 35 gün geçti hala adet olmadım siz düşükten kaç gün sonra adet gördünüz.
Ve düşük yaptıktan kaç ay sonra gebe kaldınız.
(Polikistikoverliyim o yüzden tüp bebek yaptık ilk deneme düşükle sonuçlandı.)
Şimdiden teşekkür ederim
Dusukten sonra 40gun boyunca kanamam oldu.Sonra 5 ay bekledik denedik elhamdülillah oldu.Kimi doktor 1 ay bekleyin desi kimisi 6 ay kimi 1 yıl.Degerlerimi düzene koyunca denedik bizde.

Dusukten sonra 40gun boyunca kanamam oldu.Sonra 5 ay bekledik denedik elhamdülillah oldu.Kimi doktor 1 ay bekleyin desi kimisi 6 ay kimi 1 yıl.Degerlerimi düzene koyunca denedik bizde.
Ben de düşük yaptım. Parça kalmadı dediler kürtaj yapılmadı. Ağrınız oldu mu kaç gün sürdü ?

Ben de düşük yaptım. Parça kalmadı dediler kürtaj yapılmadı. Ağrınız oldu mu kaç gün sürdü ?
Canım çok geçmiş olsun, hiç ağrım olmadı ben düşük olduğunu bile anlamadım doktora gidene kadar. Ağrısız bir düşüktü bende anlamadım. Senin adet nezaman geldi düşükten sonra

Back