- 17 Ocak 2020
- 111
- 46
- 13
- 35
- Konu Sahibi Mavissannem
kizlar ben 24 temmuz dusuk yaptim 7 haftalik gebeydim ama ondan sonra adet olmadim bugun gecikmenin 13 u gunu test yaptim pozitif cikti boyle olan varmi yardimci olursaniz sevinirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayir yapmadim dusukten 4 gun sonra tekrar muayene oldum herseyin normal oldugunu ve artik bebek olmadigini soylediler bu arada ben avusturyada oldugum icin almanca da bilmediyimden fazla bilgi alamadimDüsügünüzden sonra btcg sıfırlanana kadar kan takibi yaptiniz mi ?
bhcg dusuk sonrası ne zaman sıfırlandı? benım dusuk sonrası kurtajdan sonra 15 gune anca sıfırlanmıstı bence bhcg ölcturunkizlar ben 24 temmuz dusuk yaptim 7 haftalik gebeydim ama ondan sonra adet olmadim bugun gecikmenin 13 u gunu test yaptim pozitif cikti boyle olan varmi yardimci olursaniz sevinirim
Haftaya ancak termin alabildim doktordan canim bak senin15 gun sonra sifirlanmis benim 13 gun gecikmem var yani dusukten sonra 43 gun oluyor sifirlanmis olmasi gerekmiyor mubhcg dusuk sonrası ne zaman sıfırlandı? benım dusuk sonrası kurtajdan sonra 15 gune anca sıfırlanmıstı bence bhcg ölcturun
Tekrar hamile kalma ihtimalim yokmu bi hafta sonra kontroldeyim bu arada ikinci cizgi baya koyu silik falan da degilKontrole gidin parça kalmış olabilir
ıste o yuzden dıyorum. ıcerde mınnak gorunmesı guc bı parca kalması bıle bhcg yı yuksek tutar ama bu durumda bı kanama akıntı olur mu tam emın degılım yasayan arkadaslar yardımcı olsnlar. eger hamıle kalmıssan kı mumkun bhcgne bakar. kesenın gorunup gorunmemsı durumuna gore bı kadar verr doktorunHaftaya ancak termin alabildim doktordan canim bak senin15 gun sonra sifirlanmis benim 13 gun gecikmem var yani dusukten sonra 43 gun oluyor sifirlanmis olmasi gerekmiyor mu
evet var canım benım:)) rabbım hayırlısını versın. aksatmadan bı kan ölcturTekrar hamile kalma ihtimalim yokmu bi hafta sonra kontroldeyim bu arada ikinci cizgi baya koyu silik falan da degil
Bende kürtaj olmuştum kalbi durduqu için adetim 15 gün gecikti test yaptım pozitifti kanda da çıktı ama kürtaj sonrası adet olana kadar kanda düşmeye biliomuş yani öncekinden kalma Olabilir hakkınızda hayırlısıkizlar ben 24 temmuz dusuk yaptim 7 haftalik gebeydim ama ondan sonra adet olmadim bugun gecikmenin 13 u gunu test yaptim pozitif cikti boyle olan varmi yardimci olursaniz sevinirim
Insallah vardir rabbim hayirlisini versinBende kürtaj olmuştum kalbi durduqu için adetim 15 gün gecikti test yaptım pozitifti kanda da çıktı ama kürtaj sonrası adet olana kadar kanda düşmeye biliomuş yani öncekinden kalma Olabilir hakkınızda hayırlısı![]()
Insallah vardir canim ilgilendigin icin tesekkur ederimevet var canım benım:)) rabbım hayırlısını versın. aksatmadan bı kan ölctur
Bundan emin olmak icn canim kan ver 2 gun sonra tekrar ver deger artisina bak kontrol zamanindada doktor muanede bakar bide insallah tekrar hamile kalmisindirHayir yapmadim dusukten 4 gun sonra tekrar muayene oldum herseyin normal oldugunu ve artik bebek olmadigini soylediler bu arada ben avusturyada oldugum icin almanca da bilmediyimden fazla bilgi alamadim
Insallah canim ama kan verme imkanim yok malesef burada durum zor korona nedeni ile hic birsey yapamiyoruzBundan emin olmak icn canim kan ver 2 gun sonra tekrar ver deger artisina bak kontrol zamanindada doktor muanede bakar bide insallah tekrar hamile kalmisindir![]()
O zman elinde gebelik testi varsa 2 gune 1 tkrarla cnm testteki koyuluklariInsallah canim ama kan verme imkanim yok malesef burada durum zor korona nedeni ile hic birsey yapamiyoruz
O zman elinde gebelik testi varsa 2 gune 1 tkrarla cnm testteki koyuluklari
Bu bugunku canim iki gun sonra bundan daha koyu olursa gebelik var demek mi oluyoO zman elinde gebelik testi varsa 2 gune 1 tkrarla cnm testteki koyuluklari
Evet cnm eger koyulasirsa gebelik var ve suanlik guzel ilerliyor demekBu bugunku canim iki gun sonra bundan daha koyu olursa gebelik var demek mi oluyo