• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dusukten sonra gebelik

Mavissannem

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2020
111
46
13
35
kizlar ben 24 temmuz dusuk yaptim 7 haftalik gebeydim ama ondan sonra adet olmadim bugun gecikmenin 13 u gunu test yaptim pozitif cikti boyle olan varmi yardimci olursaniz sevinirim

Ben 300 kusurle kurtaja girmistim 1 hafta sonra bta 70lerdeydi bidaha vermedim kan yeterince dusmus demisti doktorum

Düsügünüzden sonra btcg sıfırlanana kadar kan takibi yaptiniz mi ?
Hayir yapmadim dusukten 4 gun sonra tekrar muayene oldum herseyin normal oldugunu ve artik bebek olmadigini soylediler bu arada ben avusturyada oldugum icin almanca da bilmediyimden fazla bilgi alamadim

kizlar ben 24 temmuz dusuk yaptim 7 haftalik gebeydim ama ondan sonra adet olmadim bugun gecikmenin 13 u gunu test yaptim pozitif cikti boyle olan varmi yardimci olursaniz sevinirim
bhcg dusuk sonrası ne zaman sıfırlandı? benım dusuk sonrası kurtajdan sonra 15 gune anca sıfırlanmıstı bence bhcg ölcturun

bhcg dusuk sonrası ne zaman sıfırlandı? benım dusuk sonrası kurtajdan sonra 15 gune anca sıfırlanmıstı bence bhcg ölcturun
Haftaya ancak termin alabildim doktordan canim bak senin15 gun sonra sifirlanmis benim 13 gun gecikmem var yani dusukten sonra 43 gun oluyor sifirlanmis olmasi gerekmiyor mu

Haftaya ancak termin alabildim doktordan canim bak senin15 gun sonra sifirlanmis benim 13 gun gecikmem var yani dusukten sonra 43 gun oluyor sifirlanmis olmasi gerekmiyor mu
ıste o yuzden dıyorum. ıcerde mınnak gorunmesı guc bı parca kalması bıle bhcg yı yuksek tutar ama bu durumda bı kanama akıntı olur mu tam emın degılım yasayan arkadaslar yardımcı olsnlar. eger hamıle kalmıssan kı mumkun bhcgne bakar. kesenın gorunup gorunmemsı durumuna gore bı kadar verr doktorun

Bende kürtaj olmuştum kalbi durduqu için adetim 15 gün gecikti test yaptım pozitifti kanda da çıktı ama kürtaj sonrası adet olana kadar kanda düşmeye biliomuş yani öncekinden kalma Olabilir hakkınızda hayırlısı 😊

Bende kürtaj olmuştum kalbi durduqu için adetim 15 gün gecikti test yaptım pozitifti kanda da çıktı ama kürtaj sonrası adet olana kadar kanda düşmeye biliomuş yani öncekinden kalma Olabilir hakkınızda hayırlısı 😊
Insallah vardir rabbim hayirlisini versin

Hayir yapmadim dusukten 4 gun sonra tekrar muayene oldum herseyin normal oldugunu ve artik bebek olmadigini soylediler bu arada ben avusturyada oldugum icin almanca da bilmediyimden fazla bilgi alamadim
Bundan emin olmak icn canim kan ver 2 gun sonra tekrar ver deger artisina bak kontrol zamanindada doktor muanede bakar bide insallah tekrar hamile kalmisindir 🤲

O zman elinde gebelik testi varsa 2 gune 1 tkrarla cnm testteki koyuluklari
20200904_170743.webp

Back