TeşekkürlerÖncelikle genetik test yaptırın. Kan pıhtılaşması vs.varsa baksınlar. Ayrıca doktorunuzu dinleyin rahminiz dinlensin
Geçmiş olsun önce pıhtılaşma testlerinizi yaptırın. Bende 2 bebek kaybettim. Pıhtılaşma bozukluğu cikti2 kere aralıklarla kimyasal gebelik geçirdim.gecen ay ise 10 haftalık bebeğimin kalbi sürmüştü 12 haftalıkken düşük yaptım kürtoj olmadim doktorum 3 ay bekle rahmin toplansın dedi ama düşükten hemen sonra hamile kalanlar varmıs kafam çok karıştı düşükten sonra hamile kalmak sağlıklı mı yaşayan var mı acaba (patalojim sonucunda da bir sorun çıkmadı) şuan ilk adetini görüyorum
Teşekkürler bende onun için test yaptırmiaim.aimdi geçmiş kan değerlerine baktım da oda normal değerim aptt testi oluyor sanırımGeçmiş olsun önce pıhtılaşma testlerinizi yaptırın. Bende 2 bebek kaybettim. Pıhtılaşma bozukluğu cikti
Pıhtılaşma testi farklı. O da genetik test gibi ayrı yaptırmanız lazımTeşekkürler bende onun için test yaptırmiaim.aimdi geçmiş kan değerlerine baktım da oda normal değerim aptt testi oluyor sanırım
Teşekkürler bende onun için test yaptırmiaim.aimdi geçmiş kan değerlerine baktım da oda normal değerim aptt testi oluyor
Appt anlık pıhtılaşma. Benim bahsettiğim hematoloji bölümde 15 gün de çıkan bi tahlilTeşekkürler bende onun için test yaptırmiaim.aimdi geçmiş kan değerlerine baktım da oda normal değerim aptt testi oluyor sanırım
Tekrardan bu testi yaptırırız ben lenf bezlerim için hematoloji bölümüne gittigimde tahlil istemişti doktor ordaki testten bahsediyordum bende ama tekrardan yaptırırım yine de söylerim dootorumaAppt anlık pıhtılaşma. Benim bahsettiğim hematoloji bölümde 15 gün de çıkan bi tahlil
Mutlaka yaptırın... tekrar geçmiş olsunTekrardan bu testi yaptırırız ben lenf bezlerim için hematoloji bölümüne gittigimde tahlil istemişti doktor ordaki testten bahsediyordum bende ama tekrardan yaptırırım yine de söylerim dootoruma
Canım bahsedilen test 6lı trombofoli paneli 6 gene bakılıyor bende yaptırıcam düşüğüm var 3000 ile 4000₺ arası fiyat aldım hastaneden özel bir test eğer genlerde pıhtılaşma varsa doğuma kadar iğne oluyorsun kan sulandırıcıTekrardan bu testi yaptırırız ben lenf bezlerim için hematoloji bölümüne gittigimde tahlil istemişti doktor ordaki testten bahsediyordum bende ama tekrardan yaptırırım yine de söylerim dootoruma
Teşekkür ederim düşükten sonra hala toparlanamadik adetim düzene girmedi.asiri.uzun adet gunlerim sürüyor ve pihtili.o kadar bıktım ki şimdi.dogum kontrol hapı verdi doktorum onu kullanmaya başladım kanamam ne zaman kesilecek artik sagligima.kavusmanin duacisıyım Bu duuem.cok yorucu gercektenCanım bahsedilen test 6lı trombofoli paneli 6 gene bakılıyor bende yaptırıcam düşüğüm var 3000 ile 4000₺ arası fiyat aldım hastaneden özel bir test eğer genlerde pıhtılaşma varsa doğuma kadar iğne oluyorsun kan sulandırıcı