düşükten sonra beta hcgsi düşüp yükselen varmı

denis_01

Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2014
38
8
13
39
27 ağustosta ağrı ve lekelenmeyle birlikte doktora gittim beta hcg 19.7 çıktı.iki gun sonra tekrarlandı deger 29 olmus.ertesi gun agrili birsekilde yoğun kanama geldi parca parca.kimyasal gebelik dendi.değerin sıfırlanması lazım dediler.ve degerlerim kanamadan sonra beta hcg 1 eylul 26 8eylul 29 9 eylul 25 11 eylul 22 19 eylul 105 bugün.boyle dengesiz bir durum yaşayan varmi arkadaslar.bugun artik degerim düşmustur derken 105 cikti.ne yapicami sasirdim.doktor pazartesi kurtaja alalim rahim temizlnsin dedi.ilk denememizde bu geldi başıma.rabbim beterinden korusun.ama kurtaj olmak istemiyorum.varmi boyle birdurum yasayan yorumlarinizi bekliyorum

ılkınde bende bunu yasadım daha sonra ıkı kez daha yasadım kurtaj oldum ama bu dedıgını ılkınde yasadım.sebep bulunamıor hala nıye oldugunu bılmıoruz

Çok geçmis olsun peki ilkinde kürtaj oldunmu yoksa degerin sifirlanmasinimi bekledin.çok kotu bir durum.daha yeni olusmus bir gebelik kanamayla nasil dusmuyor onu anlamadim.kurtajla neyi alacaklarki beni düsunduren o.20 gundur bekliyorum

Cnm keseyi aliolar bildgn kdryla bebek yoktu bndede ve dger hamilelikte bebek vardi htta kalp atisinii da dyduk sncta alindilar ama ilki senin gbydi ve drekt aldilar bir hafta bkledim

Bu skilde olup kurtaj olanlar kurtaj snrasi agri kanama yaşamıyor dger sekilde olandan çok sikinti çekmiştim ama.yani ilk olduğundan böyle hissetmek normal allah bir daha gosteemesin kimselere

Canim senin henuz kesen olusmamis bdnim dr um vucidun dogak bir sekilde kendisjin atmasiydi
Fakat seni durumun bana cok farkli geldi kimyasal gebelikte dger gitvgide duser senin oldukxa artmis
o ara bir yumurtlama daha yasamis olabilirmisinki

Amin..sağolasın pazartesi gidicem bakalim doktora.kendiliginden düsmesini umut ediyordum ama bugunki degerden sonra sanirim kürtaj olmaliyim artik beklemeyi bırakıp.

Bnnki de artti ve kese var bunu temzlrrsek düşecek değer dedi bn bekleme k isteddim bir hafta daha kesem oluşmuştu yarin resimde atabilirim hala sakliorum da

Ilk kanama geldiginde doktorda bekliyelim kendiliginden düsebilir demisti.simdiye kadar degerler cok azda olsa düsmustu.hatta birsonraki adetime kadar beklerim yavas yavas dussede diye karar almistim.ama bugun degerin fırladigini gorunce bir anormallik oldugunu sezdim doktoru aradgmda pazartesi yapalim artik kurtaj dedi.demekki kendiliginde atilmayacak.nasipte bu da varmiş

[QUl cok coklka84, post: 36991645, member: 433175"]Ayni sekilde degerimuce bese katladi gecen zaman bize zarae hytm[/QUOTE]
Ve lcokcokii bir dr um vardi.dedigine göre normal kurtaj gibi cftlere korunma vermiorum sana ilk gebeliginin bole olmasi avantaj dedi.bn yne de bir bck sene bekledim korkudan sende uzulme ve dua et emin ol aradtrdim ilkibole dis gbelik gbi olanlarda ikinciye arayi actrmadan hemen saglikli dogum olasiligi baskalarindan yuksek

Doğru diyosun.çok teşekkürler.hergün acaba ne olacak demekten kendimi yiprattım.biran once kurtaji olup,kendimi toparlayip sonrasına bakmam lazım.

Doğru diyosun.çok teşekkürler.hergün acaba ne olacak demekten kendimi yiprattım.biran once kurtaji olup,kendimi toparlayip sonrasına bakmam lazım.
Gecmis olsun denis.hic korkma.kurtajdan.benmde haziranda dusuk oldu 2gun bekledik ve kurtaj.bayiltiyorlar ve cok kisa surede bitiyor bisey hissetmiyorsunda hatirlamiyorsunda.uyandigimda hafif lekelenme ve karin agrisi vardi okadar.yaninda ped gotur.aradan 1ay gecince normal adet donemin oluyor.allah cekemeyecegimiz yuk vermesin..

Bugün kürtaj oldum arkadaslardediğiniz gibi kürtajda korkulacak bsey yokmus.insallah beta hcg yarina düşer.düşmezse iğne yapacakmış.simdide onubekliyorum merakla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…