5 gün önce düşük yapmıştım normal gebelikti önce kalp atışı duyulmuştu sonra duyulmadı kendiliğinden düştü ama bugün beta hcg 371 çıktı doktor çok ender rastlansa da dış gebelik olabilir dedi 2 gün sonra tekrar test yapılacak böyle bir sorun yaşayan oldu mu yardımcı olun nolur çok kötüyüm ağrım devam ediyor ama kanama durdu yine de böyle birşey olabiir mi
Hayatım dış gebelik olmayabilir endişelenme.. bende yaşadım aynısını.. 1-2 hafta sonra ancak kanda kaybolur hamilelik değerleri.. şuan öyle bi değer çıkması normal... dış gebelik değildir sen başka bir doktora daha muayene ol..
düşükten yada kürtajdan sonra bhg değerleri hemen düşmez yavaş yavaş düşer parça kalmamışsa da telaşlanacak bişey yoktur diye düşünüyorum geçmiş olsun...
ben düşük yaptığım gün kan vermiştim 60 çıkmıştı doktor 2 gün aralıklarla yaptır kan testi tamamn sıfır olması lazım olmazsa içerde parça kalmıştır kürtaj olman gerekir demişti ben yaptırmadım kan testlerini 1 hafta sonra başka doktora gttim o muayene etti parça falan kalmamış dedi benimi 5 haftalıktı zaten sadece keseydi senin daha büyükse parça kalmış olabilir canım başka bir doktorada git bence
yok doktor hem vajinal ultrason hem de karından baktı parça kalmadığından eminim dedi ben gerçekten korkuyorum 371 baya yüksek seninkine göre 5 gün geçmesine rağmen inşallah dış gebelik gibi bir sorun çıkmaz.Hem parça kalsa sanırım kanama kesilmezdi kanama benim 4 günde kesildi ama bu bhcg beni korkutuyor cuma tekrar test yapacak ama beklemek böyle çok zor
Benimde dün vajinal usg de hiçbirşey görünmemesine rağmen beta hcg değerim 605,04 çıktı.. yarın tekrar yaptırıcam.. Üstelik ben daha yeni adet gördüm bitti, 5 gün sonra kasık ağrısı ve kahverengi akıntım başladı sonra kırmızıya döndü ama herhangibir parça filan gelmedi.... ve bunu doktora söylediğimde onun adet olmadığını belkide bebeği düşürdüğümü söyledi. Peki bebeğim o zaman düştüyse değerim neden yüksek çıktı anlamıyorum
Arkadaşlar 19 gün önce kürtaj oldum ve ara ara kanamam var.emin olayım diye başka bir doktora gittim ve alttan temiz bir şey yok dedi beta ölçümü istedi.sonuç 39 çıkınca bir hafta sonra tekrar yap bu 10 altına düşmezse tekrar kazımak gerek dedi.anlamadım neler oluyor bazıları bu değer için normal diyor.ne yapmalıyım yardımı ve bilgisi olan arkadaşlar.sıkışıp kaldım.