düşükten sonra adet görmeden hamile kaldım

ozgunserter

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2015
4
0
Tecrübeli bayanlar size birşey danışmaki stiyorum.
Ben düşük yaptım 6 haftalıktı bebeğimi kaybettim. sonra adet görmeden tekrar hamile kaldım . kan testinde değerlerim 430larda çıktı sonra bi daha doktora gittim 2 gün arayla bu sefer 800lerde çıktı doktor baktı keseyi göremedi 10 gün sonraya gün verdi gel baklım die.. ama kese görünmediği için dış gebelkten korkuyorz. beni aydınlatrmısınz :? Yani bu olabilir mi düşükten sonr ahemen hamile kalıp çocugu olan varmı..

okuduğum kadarı ile herkes hemen hemen kalmış canım inşallah inşallah devam eder rabbim gönlümüzün muradını versin bende puregon ve çi sonunda hamile olduğumu öğrendim ama sonu kimyasal gebelik le bitti cuma günü gittim doktor şu anda gebelik yok kimyasal olmuş dedi bende sana birşey sormak istiyorum pazar günü kanamam başladı bu kanama adet kanamasımıdır ki bilemiyorum adetimden 15 gün önce de lekelenmelerim vardı pazar günü ise daha da arttı kafam çok karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…