Canım bende yeni düşük yaptım ovülasyon testini ne zaman denemeye başladın?Merhaba hamileydim ancak 25 kasımda kanamam başladı 27sinde düşük yaptım. Ovulasyon test aldım 15i yumurtalama dönemime denk geliyordu ben de korunmasız ilişki yaşadım bir kaç gün. Hamile olduğumu idrar testinde ne zaman öğrenebilirim sizce ? Düşükten kaç gün sonra adet gördünüz merak ediyorum yardımcı olur musunuz ?
Canım bende yeni düşük yaptım ovülasyon testini ne zaman denemeye başladın?i
Bir diğer sormak istediğim ben düşüğü iki gün önce yaptım ve hiç halim yok mide bulantım baş dönmem var kanamam çok az. Sol kasığımda batmalar oluyor. Sende nasıldı sence normal mi bunlar. Benim gebeliğim daha çok başındaydı bide.İnternette düşük başladıktan sonra 20.gün yumurtalama oluyor diye yazıyordu ben de 15.günden itibaren yaptım test. Bi gün sabah silik çıktı akşam tekrar yaptığımda iki çizgi de kırmızı çıktı
Düşük gerçekleştiyse normaldir adet sancısı gibi gelir artık ben düşük yaparken çok zorlandım 6 haftalık olmasına rağmenBir diğer sormak istediğim ben düşüğü iki gün önce yaptım ve hiç halim yok mide bulantım baş dönmem var kanamam çok az. Sol kasığımda batmalar oluyor. Sende nasıldı sence normal mi bunlar. Benim gebeliğim daha çok başındaydı bide.
Teşekkür ederim canım. Hemen düşüğün devamında tekrar denemeye başlamışsın inşallah hamile olursun. Bana da umut olursun. Bende ara vermeden tekrar denemek istiyorum çünkü.Düşük gerçekleştiyse normaldir adet sancısı gibi gelir artık ben düşük yaparken çok zorlandım 6 haftalık olmasına rağmen
Sağol canım ama ne zaman adet olacağımı bilemiyorum 1 ay olacak yarın test yapsam çıkar mı diye konu açtım bakalım artıkTeşekkür ederim canım. Hemen düşüğün devamında tekrar denemeye başlamışsın inşallah hamile olursun. Bana da umut olursun. Bende ara vermeden tekrar denemek istiyorum çünkü.
Ne zamandı yumurtlama gününSağol canım ama ne zaman adet olacağımı bilemiyorum 1 ay olacak yarın test yapsam çıkar mı diye konu açtım bakalım artık
15indeNe zamandı yumurtlama günün
Canım birliktelikten 10-15 gün sonra kanda sonuç çıkıyor diye biliyorum. Senin 10 gün geçmiş bence bekle gelecek cuma felan bir test yaptır.15inde
Canım ne yaptın bir gelişme var mı?15inde
Evet canım adet oldumCanım ne yaptın bir gelişme var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?