• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşükten 20 gün sonra gebelik testi pozitif

Mrvkrky

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2025
7
2
1
30
Kızlar meraba 8 haftalıkken, 20 gün önce düşük yaptım doktora kontrole gittiğimizde de içinde bişey kalmamış kürtaj yapmamıza gerek kalmamış hatta 5 6 tane de yumurtan büyümeye baslamis dedi ve ekledi tüp bebek yaptigimiz için vucudun da hala hormonların etkisi var bir iki ay denemek isterseniz deneyin dedi bnde hemen ovulasyon kiti aldim ve günleri degerlendirdik dün ve bugün kaset testte ikinci çizgiyi silikte olsa gördum bugün ki testte çizgi daha netti. Benimle aynı durumu yaşayan var mı? Adetime de daha 7 gün var

Kızlar meraba 8 haftalıkken, 20 gün önce düşük yaptım doktora kontrole gittiğimizde de içinde bişey kalmamış kürtaj yapmamıza gerek kalmamış hatta 5 6 tane de yumurtan büyümeye baslamis dedi ve ekledi tüp bebek yaptigimiz için vucudun da hala hormonların etkisi var bir iki ay denemek isterseniz deneyin dedi bnde hemen ovulasyon kiti aldim ve günleri degerlendirdik dün ve bugün kaset testte ikinci çizgiyi silikte olsa gördum bugün ki testte çizgi daha netti. Benimle aynı durumu yaşayan var mı? Adetime de daha 7 gün var
Selam canım,
Erken mi yumurtladın acaba? İnşallah vardır. İlk 5 dk da çıktımı çift çizgi?

Haftaya hem adetim hem doktor kontrolüm var adet olmazsam ne olduğunu öğrenirim adet olursam da nasip deyip gecicez bakalım

Benim de 1 ayda ancak sıfırlanmıştı siz beta takibi yaptınız mı düşükten sonra normalde üç hafta kontrol altında kalması gerekiyordu

Benim de 1 ayda ancak sıfırlanmıştı siz beta takibi yaptınız mı düşükten sonra normalde üç hafta kontrol altında kalması gerekiyordu
Hayır yapmadık normalde bu hafta kontrole çağırmıştı doktorum bn haftaya gitmeyi düşündüm ovulasyonu değerlendirdik diye en azından bişey varsa anca çıkar yoksa da kontrolümü olur dönerim diye düşündüm

Hayır yapmadık normalde bu hafta kontrole çağırmıştı doktorum bn haftaya gitmeyi düşündüm ovulasyonu değerlendirdik diye en azından bişey varsa anca çıkar yoksa da kontrolümü olur dönerim diye düşündüm
Anladım ben haftada bir kere beta değeri için kan veriyordum hani düşüş oluyor mu diye ondan sordum üçüncü haftanın sonunda hemşire arada sıfırlanmış artık gelmene gerek yok o süreçte muayene de olmuştum siz yine bir gidin kan tahlili muayene olun en azından emin olursunuz Rabbim gönlüne göre sağlıklı hayırlı gebelikler versin inşallah 🤲

Şaşırdım okuyunca yazmak istediğim 3ncü ayına girdiğimde bebeğimin kalbi durdu 1 haftada sıfırlandı betam

Back