Düşükmü yapıyorum acil

aaa111k

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2023
10
-1
25
merhabalar ilk başta herkesden özür diliyorum ama korkudan me yapacagımı bılemıyorum regl 6 gun gecti kaset test pozitif gösteriyor daha sabahda pozitif çıktı fakat dun aksam ılk koydugum fotograftakı gibi başladı ıkıncısı gibi şimdi oldu ama pede vs gelmıyor düşükmü yapıyorum tutunamamış mı oluyor sag kasıkda bıcak saplanr gibi sancılargiriyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 3467402 Eki Görüntüle 3467403 merhabalar ilk başta herkesden özür diliyorum ama korkudan me yapacagımı bılemıyorum regl 6 gun gecti kaset test pozitif gösteriyor daha sabahda pozitif çıktı fakat dun aksam ılk koydugum fotograftakı gibi başladı ıkıncısı gibi şimdi oldu ama pede vs gelmıyor düşükmü yapıyorum tutunamamış mı oluyor sag kasıkda bıcak saplanr gibi sancılargiriyor
yerleşme kanaması da olabilir. eğer kırmızı veya pembeye dönerse doktora gidin

Keşke konu başlığına resimli diye not düşseydiniz 🤮
Yerleşme kanaması olabilir bence doktora görünün bebegin saglikla tutunur insaallah

Sakin olun bekleyin. Agri sanci cok aşırı degilse Doktora bile gitmenize gerek yok. Hamilelik daha cok yeni... doktor baksa bile birsey göremez daha.

Yerleşme kanaması da olabilir tekrarlanırsa dr görüşün birde dinlenin ayakta kalmayın. Protestan kullanıyormuydınuz?

X