• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düşüklerin sebebi rahmimin 'V' şeklinde olmasıymış :(

nzlhsyn

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2013
54
0
6
İstanbul
Nerden başlasam bilmiyorum... İki tane düşük yaşadım biri 8 haftalıkken kalbi durdu diğer bebeğimde 12 haftalıkken kanamam durmadığı için düştü. Sonrasında araştırmalar yaptık factor 5 testim de heterozigot çıktı yani pıhtılaşma. Yaptırmadığımız sadece rahim filmi kalmıştı onuda dün çektirdim. Rahmim de yapısal bozukluk var. V şeklinde. Doktorum dediki bu şekilde on kere hamile kalsan hepsinin düşürürsün. Mutlaka ameliyat olman lazım dedi. Benim durumumda olup da ameliyattan sonra bebeğini kucağına alan var mı? Çok moralim bozuk düşüklerden sonra psikolojim bozuldu, 6 ay kadar ilaç tedavisi gördüm. Tekrar başa dönmek istemiyorum.. Ne olur benim yaşadıklarınızı, tecrübelerinizi paylaşın..

Oncelikle cok gecmis olsun eminim cok zor bi durum.allaha sukur hic dusuk yasamadim ama benim gorumcemde de kan pihtilasmasi varmis o yuzden biri 4 aylikken biri 12 haftalikken dusuk yapti simdi yine hamile 8 aylik oldu ama hamileligini hep yatarak gecirdi insallah allah sizede saglikli bebis nasip etsin bence baska bi doktora daha git bakalim tedavisi neyse ol ondan sonra gebe kal

geçmiş olsun canım bende dün 2. bebeğimi düşürdüm. bundan önceki 7 haftalıktı bu 10 haftalıktı. doktor artık araştırıcaz dedi. 3 ay sonra tekrar gdicem testler yapılcak. bakalım inşallah benimde nedeni çıkar. senin tedavin varmış ben hemen olurdum ameliyat ama bikaç kere doktora gider hepsi aynı şeyi söylerse artık başka çaremiz kalmıyor.

Geçmiş olsun canımmm 5 ay önce benimde bebeğimin kalp atışları başlamadığı için aldılar nasıl bi duygudur çok iyi anlayabiliyorum.
Bence farklı doktorlara git tek bi yere bağlı kalma ve çözüm herkesin ortak kararıysa ameliyet ol tekrar aynı acıyı yaşama

Back