Düşük

Bayan Kahlo

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2024
14
2
27
En son adetim 14 Mayıs'ta oldu, 26 Haziran'da test yaptım pozitif çıktı fakat ertesi günden bugüne kadar her gün belirli aralıklarla kanamam oluyor ve acayip sancım var . Değerlerimi atacağım bilgisi olan lütfen cevap verebilir mi?

Eklentiler

• Screenshot_2024-07-03-09-13-22-900_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    43,9 KB · Görüntüleme: 53
Değeriniz yükselmiş yerleşme kanamasıdır büyük ihtimal. Değer düşmüş olsaydı kimyasal gebeliktir derdim ama değer yükselmiş sıkıntı yok

Değeriniz yükselmiş yerleşme kanamasıdır büyük ihtimal. Değer düşmüş olsaydı kimyasal gebeliktir derdim ama değer yükselmiş sıkıntı yok
Acile gittiğim ebe hanım iki katına çıkması lazım çıkmazsa biyo kimyasal gebelik dedi,bu beni endişelendiriyor bugün randevum var ve kendimi iyiye hazırlamaya çalışıyorum etrafımdaki herkes düşük yapıyorsun diyor çok aşırı stresliyim

Düşük denmesi için bir sonraki değerinin bu değerden düşük çıkması lazım. Yarın tekrar kan ver o değer yüksek çıkarsa sağlıdır. Yok değilse o zaman kimyasal gebelik denebilir

Düşük denmesi için bir sonraki değerinin bu değerden düşük çıkması lazım. Yarın tekrar kan ver o değer yüksek çıkarsa sağlıdır. Yok değilse o zaman kimyasal gebelik denebilir
En son cumartesi kan verdim ve bu sonuçta dün verdiğim kanın sonucu bugün öğleden sonra randevum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…