Düşük

sspsps

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2018
31
9
Arkadaşlar boş gebelik geçirdim ve 7. Haftada düşük yaptım doktora gittim karından ultrasonla baktı temiz parça yok dedi çok mikroskobik varsa göremeyiz kanamayla düşer dedi. Düşük yapalı bugün 4. Gün karnımda biraz ağrı var normal mi acaba hatta öksürünce ya da ani harekette anlık girip çıkıyo bazen

Geçmiş olsun cnm bende bugün 6 haftalık düşük yaptım. Kanaman devam ediyor mu doktorun ne dedi tekrar gebelik Süreci için

ikinize de çok geçmiş olsun Düşük sonrası ağrılar normal. Kanama da normal adet süresi kadar devam eder normalde. En kısa sürede tekrar sağlıklı gebelik geçirmeniz dileğiyle...

ikinize de çok geçmiş olsun Düşük sonrası ağrılar normal. Kanama da normal adet süresi kadar devam eder normalde. En kısa sürede tekrar sağlıklı gebelik geçirmeniz dileğiyle...
Amin canım çok teşekkürler Rabbim neylerse güzel eyler. Inşallah tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlarımıza kavuşturur rabbim

Amin canım çok teşekkürler Rabbim neylerse güzel eyler. Inşallah tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlarımıza kavuşturur rabbim
Amin inşallah. Benimde 6 ve 8 haftalık düşüklerim olmuştu. Zor bir süreç ama en azından hamile kalabildiğimi ve hala umut olduğunu düşünerek öyle böyle atlattık o günleri.

Amin inşallah. Benimde 6 ve 8 haftalık düşüklerim olmuştu. Zor bir süreç ama en azından hamile kalabildiğimi ve hala umut olduğunu düşünerek öyle böyle atlattık o günleri.
Doktor üniversite hastanesinde tahlil yaptırmamı söyledi canım kan pıhtılaşması vs birşey var mı diye. Bir genetik tahlil dedi, bir de Romatizma ile ilgili bir tahlil onları yaptırıcam en azından tedbirimizi alırız takdir tabiki Allahın. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin

Senin tahliller bitince bi esine de baktirin. Insallah bi sıkıntı cikmadan atlatirsiniz. Bizde hep bana bakildi esimde cikti problem mesela. Bu arada amin :)

Kızlar merhaba uzun bir süre girmedim foruma benim düşük sebebim boş gebelikti yani kese var ama bebek oluşmamıştı ve aynen bebeem arkadaşın dediği gibi adet dönemi gibi oldu bu ay normal zamanda adet oldum çok şükür doktor bana bir adet geçir yeterli olur demişti dün yumurtlama günümdü ama dündenberi açık kahverengi akıntım ve eğildikçe bel ağrım var yumurtlamayla mı ilgili acaba herşeyden korkar oldum

Geçmiş olsun cnm bende bugün 6 haftalık düşük yaptım. Kanaman devam ediyor mu doktorun ne dedi tekrar gebelik Süreci için
Çok geçmiş olsun inşallah Rabbim nasip eder bu arada ilk gebelik miydi üniversite hastanesinde iki düşük olmadan test yapmıyorlarmış maalesef

Muhtemelen yumurtlamadandır. Kahverengi akıntı eski kanamalarda dolayı geliyor genelde. Belki içerde kalan kanama artıkları varsa vücut yumurtlama akıntısıyla onları atıp temizliyor olabilir. Bu arada çok geçmiş olsun

Teşekkür ederim inşallah yumurtlamadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…