Gebeliğe Hazırlık Düşük yaşayanlar, kan pıhtılaşması düşükleri buda benim hikayem

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benimde 2 boş gebeliğim 3 kümyasalım var ve düşük düzey pıhtılaşmam var bi ay önce ecopirin kullanmaya başladım şimdi hamileyim değeri 200 cıktı direk elimde hibor iğne vardı kullandım bakalım sonuç ne olacak bumdam öncekinde ecopirin önceden kullanmamıştım bide hocaya bakıldım sonucu yazarım. Kafanı karıstırmana gerek yok ecopirini kullan hep zararı yok faydası var iğneyide pozitif olunca başla direk

Hangi genlerde sorun çıktı sizde? Ben şu anda ecopirin kullanıyorum. Cesaret edip denediğim zaman gebeliği kanda öğrenir öğrenmez iğne başlayacağız..Insallah cesaret edebilirim ve kolay olur..
Bu arada benim trombofili testlerim bu şekilde çıktı canım

Eklentiler

• 3ADE0187-7046-4BD7-BA52-F693CC102518.jpeg
    59,4 KB · Görüntüleme: 251
Ay hadi inşallah Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah. Sonucunu yzarsan cok sevinirim

Ay hadi inşallah Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah. Sonucunu yzarsan cok sevinirim
Yazarım canım 2 haftaya belli olur kalp atısı hiç duymadım eğer duyarsam paylaşırım ama dediğim gibi ecopirini kullan doktor söylesede söylemesede

Yazarım canım 2 haftaya belli olur kalp atısı hiç duymadım eğer duyarsam paylaşırım ama dediğim gibi ecopirini kullan doktor söylesede söylemesede
İlk defa ekopirin kullanıyorum 4 5 aydır hamile kalamıyorum bu seferde acaba bundan kaynaklımı diye düşünmeden de edemiyorum 1 doktor gebe kalmadan önce kullan dedi diğer 3 doktor gebe kaldığını öğrenir öğrenmez kullan dedi

Bende kullandım 1 boş 2 kimyasaldan sonra 1 bucuk sene kalamadım ve o ara bi aşılama 2 tüp bebek oldu negatif hepsi. Bence ecopirinle alakası yoktur en son boş gebeliğimde haziranda olfu 1 temmuzda düşük yaptım adet olmadan hamile kalmışım bilerek korunmadım düşükten sonrada ecopirin içtim hamile kalma şansım düşükten sonra yüksek diye düşündüğüm için ki öylede oldu bakalım ne olacak canım sende stres yapma sakın bak hamile kalabiliyoruz hiç hamile kalamayanlar var

Beni hiç sorma.5 kayıp 1 sezaryen elde var sıfır.

Bu arada benim trombofili testlerim bu şekilde çıktı canım
Faktör 2 ve 5 için ciddi diyorlar senin faktör 2 heterozigot cıkmış benim faktör 2de yok birsey ama diğer genlerim benzer cıktı, pai ve mthfr c677t heterozigot. Kesinlikle ecopirini gebelik öncesi bırakma...Gebeliği öğrenir öğrenmez iğne lazım onun da dozu çok onemli.. Bazi doktorlar kese beklensin veya kalp atışı beklensin diyor ama zaten o aşamaya dahi geçemeyen bir sürü insan var bu nedenle...

Ecopirin gebe kalmanizi etkilemedi sizin değil mi? Ben de bu sefer öyle deneyeceğim bazen aklıma takılıyor etkiler mi bebeğin ilk başta tutunmasini diye. Gerçi kullanacagim mecbur

Ecopirin gebe kalmanizi etkilemedi sizin değil mi? Ben de bu sefer öyle deneyeceğim bazen aklıma takılıyor etkiler mi bebeğin ilk başta tutunmasini diye. Gerçi kullanacagim mecbur
Bende onu düşünüyorum önceki 3 gebe kaldığımda hiç sıkıntı yaşamamıştım. Bu 4 aydır ecopirin kullanıyorum gebe kalamadım acaba bu yüzden mi diyorum. Bu ay bıraksamda gebe kaldığımı öğrenir öğrenmez mi baslasam acaba bilmiyorum

Şansıma geçen ay ilk defa tsh 7 oldu. Bu ay levitron kullanıp düşürdük 3lere bide bu cıktı yani
Tsh strese bağlı artıp azalıyor ancak gebelik için 2.5 un altında olması isteniyor. İyi bir endokrin doktoru ve kadın doğum doktoru bulmanız gerek. Yoksa çoğu doktor önemsemiyor bile. Allah yardımcınız olsun inşallah tüm sıkıntılarınız hayırlısıyla geçer.

Canım valla ben cok önceden kullandım o ara bi düşük 2 kimyasal vardı doktor dedi ecopirin kullanman lazım bende başladım bi sene kadar kullandım baktım olMuyo bıraktım sonra tüp bebek denedik vs olmadı en son düşük oldu 1 temmuzda dedim düşükten sonra kullanıyım öylesine kullandım zaten hamile kaldım iyi oldu ecopirini önceden kullanmış oldum ama hamile kaldırmama gibi etkisi varmı bilmiyorum

Canım öncelikle çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun.

iğneyi kişinin durumuna göre gebelikten önce ya da kese görüldükten sonra kullandırtabiliyor doktorlar. Eminim doktorun da senin durumunu değerlendirmiş ve ona göre kan sulandırıcı dozunu ayarlamıştır, fazla dozda kan sulandırıcı beyin kanamasına da sebep olabilir Allah korusun. Ayrıca hala bu kan sulandırıcı yüzde yüz etki ediyor diye de bir sonuç yok. benim hematoloji doktorum daha çok 3 aydan sonra bebeklerin kalbinin durmasını pıhtılaşma bozukluğuna bağlıyoruz demişti. Düşük yapmış biri olarak evet çok acı ama zamanı mutlaka gelecek. Stresle bu işi daha da uzatıyoruz. bu pandemi dönemi de yardımcı olmadı tabi ki ama başka uğraşlar, Kafa dağıtacak şeyler bulmalıyız. Dualarım seninle

Eklentiler

• D7856849-04F6-47AC-887A-5DA5A83217D9.jpeg
    46,5 KB · Görüntüleme: 192
Kızlar buda benim testim sizce budurumda olup sağlıklı bebek sagibi olan varmı benim kaç genimde sıkıntı bar kızlar ve bana ne verirler bilen varsa yardım edermisiniz

Kızlar buda benim testim sizce kaç genim sıkıntılı ve iğne kulanmam şartım ve doktorkalp atışından sonra iğne yazim diyo geç olmazmı ben napmalıyım kızlar Bi akıl Verin lütfen

3 gen heterozigot nerdeyse benimkilerle ayni, 2 kaybim var....Bu genlerin düşükle ilişkisi yok diyorlar.Yine de aspirin ve iğne kullanacağım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…