Canim gecmis olsun buyuk ihtimalle kimyasal gebelik yasiyorsundur. Kanaman bittikten sonra gidip bir baktir parca falan kalma olabiliyor birde hgc ni takip et ne durumda oldugunu arastirArkadaşlar 4haftalık gebelikten sonra beta düşmeye başladı dr muhtemelen düşük olur dedi ve birdaha dönmedi bana 3 gündür leke şeklinde kanama var ve bugün birazdaha yoğunlaştı arada minik minik pıhtılar elime geliyor sizce tam olarak kanama ne zaman başlar bu süre içerisinde doktora gitmem gerekiyor mu
Tabiki düşükten sonra kontrol için gidicem
İnşallah inşallahKese ve bebek görüldü kimyasal değil 1189 ken hcg 3 gün sonra 815 e düştü inşallah kendiliğinden düşer kürtaja gerek kalmaz
Insallah canim Rabbim yardimcin olsunKese ve bebek görüldü kimyasal değil 1189 ken hcg 3 gün sonra 815 e düştü inşallah kendiliğinden düşer kürtaja gerek kalmaz
Gecmis olsun canim. Kürtaj olmadan atlattin ya. Yinede Kan Aman bittikten sonra doktora görün. İnşallah sağlık Bebeisin olur.Düştü kızlar
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun cnm bnm, okurken çok üzüldüm. Ama bizde yiyecegi ekmegi, nasibi yokmuş derler. Bir daha ki gebeliğin inşallah sağlıklı bir gebelik olur. Rabbim bir daha yaşatmasın bu durumu inşallah
İnan ağlayarak okudum bu durumlarda insanın dili bağlanıyor ne diyeceğini bilemiyor senin adına çok sevindim Allah bebeğine hayırlı uzun ömürler versinArkadasim hikayeni ağlayarak okudum. Ne kadar zor zamanlardan gecmissin. Suan yaşadığın butun olumsuzluklarin sorumlusu olarak sorunlu kisi kendini kabul ediyorsun. Yasadigin agir seyler seni bununla bastiriyor. 1 düşük yasadim. Ilk gebeligimdi. Seni okurken o gun geldi gozumun önüne. Once kahverengi lekeler, sonra kirmizilar derken hastanede bulduk kendimizi. Yatirdilar beni hemen. Kendi dusmezse kurtaj olucaksin dediler. Esimle birbirimizin gozlerine bakamiyorduk. Cubku biliyordu bakarsa ben cesmeleri acacaktim. Dilimi dudaklarimi israrak dislerimi sikarak durumu kabullenmeye calisiyordum.
Yaklasik ilk 6 7 saat parca parca pihtilar geldi. Saat gece 10 dan sonra siddetli agrilar ile basladi iskencem. 5 saat boyunca universitenin koridorunda saçlarimi yoldum agridan, sancidan. Dolaniyordum ki dussun bir an öncede kurtulayim bu acidan.
Bi ara cigklikla anneme bağırdım nasil insansin soyle sunlara ya aciyi kessinler ya kurtaj yapsınlar dayanamiyorum diye.
Normalde anneme omrumde 1 kez ses yukseltmisligim yoktur. O gun o aci ile cikiverdi sozcukler agzimdan.
Bi agri kesici yaptilar ama ne fayda.
Sabah 8 de kurtaja almak icin muayneye aldiklar. Hazirlanirken, birden onumde göruverdim o koca pıhtiyi. Çöktum kaldim agladim agladim ağladim.
Ama umudumu kaybetmedim o gunden sonra. Kimseleri dinlemedim o ay korunmadim yine.
Düşük olali 26 gun olmustu. Kusmalarim olmustu. Arkadasim zorla kan aldi ve ben tekrar hamileydim.
Nedense hic sasirmadim o gun ve tek hatirladigim 39.haftama kadar hergun haftalik gebelik zikirleri vardi, elimi karnima koyup onlari ve bildigim bütün dualari okumustum. Sukurler olsun ki saglikla oglumu aldim kucagima. Rabbim ınş tez vakitte seninde kucağını doldursun. Umitsizlige dusme kendini suclama. Bu cektiklerin oteki dünyanın kefareti olsun. Sen hep dua ile rabbime yonel. Onun el bet senin icin bi suprizi vardir...
Ne kadar yerinde guzel bi cvp olmuş. Cennete bekleyen evlatlarin senin sefaatcin olcak. Rabbim altindan kalkamayagin seyler ile sinamasin. Kucaga alip da canli kanli ile bide ksybetmek var. Bu daha acidir emin olun. Dunyaya gelincede her gun her an bisi olcak korkusu ilr yasiyor insan. Rabbim saglikla sizede nasip etsin inşallah...İnan ağlayarak okudum bu durumlarda insanın dili bağlanıyor ne diyeceğini bilemiyor senin adına çok sevindim Allah bebeğine hayırlı uzun ömürler versin
Benim ümidim rabbimin rızasını kazanabilmek inşallah rabbim cennetinde özlemini çektiğim evlatlarla beni haşr eder
Bu dünyaya gelirsek bu dünya çileli meşakkatli bir yolculuk imtihan hiç bitmiyor bitmezde çocuğum olsaydı başka başka imtihanlarla beni sınav edecekti rabbim imtihanlarını başarıyla tamamlayan kullarından eylesin ben rabbimden razıyım rabbimde benden razı olsun inşallah ne diyim
Ayy cnm bnmm, ne güzel kalbin var senin. Inan Rabbim seni de sevindirecek hemde sapasağlam bir bebekle. Bende cok gec anne oldum cnm, bende senin gibi cok düşük yaptığımı düşünüyorum. O et parçaları bendende cok gelirdi. Ama ben bilmiyordum senin gibi. Ilk kizimi 9 sene sonra kucagima aldim. Ikincimde 3,5 sene sonra oldu. Bana tüp bebeginin tutma olasılığı bile cok çok az denildi. Ben Rabbim e biraktim. Ne tedavi oldum ne de herhangi bir ilac nede şu otu bu çayı. Rabbim nasip etti kuzum 19 haftalikken öğrendim ilk kizimi 2 gun sonra da cinsiyetini. İnşallah bu duyguyu sende yasayacaksin ümitsiz olma kuzum, sorun bende vardi. Yumurtalarim cok tembel çalışıyormuş, menepoza girecekmişim ramak kalmis, bunlar ilk kizim olmadan 3,5 sene once doktorun usg ve kan testi sonucu bana soyledikleri. Ama oldu Rabbim dilerse dünyanın bütün doktorlari olmaz dese de olur. Ve inşallah saglikli sapasaglam ve hayirli bir evladin olur insallah cnm yada iki yada üçTeşekkür ederim
Evde ilk defa düşük yaptım ve anladımki 12 sene boyunca ben çok fazla düşük yapmışım o beyaz kaplı et parçalarından ben çok düşürdüm yılda hiç olmazsa 3 sefer böyle beyaz pıhtı düşürdüm normal zannedip doktora ben böyle adetle pıhtı düşürüyorum demedim çünkü düşüğün nasıl olduğunu bilmiyordum adetimden 10 gün 15 gün geçerdi leke leke olur sonra söker ve pıhtılar çıkardı
Çok şaşırdım eşimle genetik sorunlarımız var .tüp bebek yaptırdığımızda 9 embriyom genetik taramaya gitti sadece 3 tanesi normal çıktı 2 tanesi transfer oldu ama biri hiç tutmadı diğeride 5 hafta yaşadı kesin bende bir sorun var dün yaşadıklarım herşeyi çıkardı ortaya benim bedenim bebeği kabul etmiyo
Bundan sonra adetim geçince test yapıcam en azından yılda kaç düşük yapıyorum onu tespit edicem
Ben bunları bir tüp bebek uzmanına anlatsam işi yokuşa sürer Emin’im en baştan testler genetik tarama falan filan yorulan üzülen ben olurum yine ve bissürü para kaybı
Allah için zor yok en azından kromozom bozukluğu düşüğe sebep oluyo ya olmasaydı Bebekte hep bir sıkıntı olacaktı ya down sendromu ya başka kalıtsal hastalıklar allah korusun
İşte aslında yıllardır uğraştık neden olmuyor neden tutmuyor aslında oluyormus ama bizim şer gördüğümüz hayırmış onu anladım dün
Güzel duan için çok teşekkür ederim Allah’da senin evlatlarına hayırlı uzun ömürler versinAyy cnm bnmm, ne güzel kalbin var senin. Inan Rabbim seni de sevindirecek hemde sapasağlam bir bebekle. Bende cok gec anne oldum cnm, bende senin gibi cok düşük yaptığımı düşünüyorum. O et parçaları bendende cok gelirdi. Ama ben bilmiyordum senin gibi. Ilk kizimi 9 sene sonra kucagima aldim. Ikincimde 3,5 sene sonra oldu. Bana tüp bebeginin tutma olasılığı bile cok çok az denildi. Ben Rabbim e biraktim. Ne tedavi oldum ne de herhangi bir ilac nede şu otu bu çayı. Rabbim nasip etti kuzum 19 haftalikken öğrendim ilk kizimi 2 gun sonra da cinsiyetini. İnşallah bu duyguyu sende yasayacaksin ümitsiz olma kuzum, sorun bende vardi. Yumurtalarim cok tembel çalışıyormuş, menepoza girecekmişim ramak kalmis, bunlar ilk kizim olmadan 3,5 sene once doktorun usg ve kan testi sonucu bana soyledikleri. Ama oldu Rabbim dilerse dünyanın bütün doktorlari olmaz dese de olur. Ve inşallah saglikli sapasaglam ve hayirli bir evladin olur insallah cnm yada iki yada üç
Teşekkür ederim
Evde ilk defa düşük yaptım ve anladımki 12 sene boyunca ben çok fazla düşük yapmışım o beyaz kaplı et parçalarından ben çok düşürdüm yılda hiç olmazsa 3 sefer böyle beyaz pıhtı düşürdüm normal zannedip doktora ben böyle adetle pıhtı düşürüyorum demedim çünkü düşüğün nasıl olduğunu bilmiyordum adetimden 10 gün 15 gün geçerdi leke leke olur sonra söker ve pıhtılar çıkardı
Çok şaşırdım eşimle genetik sorunlarımız var .tüp bebek yaptırdığımızda 9 embriyom genetik taramaya gitti sadece 3 tanesi normal çıktı 2 tanesi transfer oldu ama biri hiç tutmadı diğeride 5 hafta yaşadı kesin bende bir sorun var dün yaşadıklarım herşeyi çıkardı ortaya benim bedenim bebeği kabul etmiyo
Bundan sonra adetim geçince test yapıcam en azından yılda kaç düşük yapıyorum onu tespit edicem
Ben bunları bir tüp bebek uzmanına anlatsam işi yokuşa sürer Emin’im en baştan testler genetik tarama falan filan yorulan üzülen ben olurum yine ve bissürü para kaybı
Allah için zor yok en azından kromozom bozukluğu düşüğe sebep oluyo ya olmasaydı Bebekte hep bir sıkıntı olacaktı ya down sendromu ya başka kalıtsal hastalıklar allah korusun
İşte aslında yıllardır uğraştık neden olmuyor neden tutmuyor aslında oluyormus ama bizim şer gördüğümüz hayırmış onu anladım dün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?