Kanaman varken iliskiye girmemelisin esin icinde senin icinde riskli bir durum yumurtlaman olduysa kalabilirsin ama kanaman varken sanmiyorum iliskiyi biraz ertele kanaman durana kadar zaten normalde 15 gun yasak12 gün oldu kanama devam ediyor fakat korunmasız ilişkiye girdim hamile kalma ihtimalim var mı düşük parçalarım geliyor??
Dusukteb 12 gün sonra yumurtlama olur muBence rahminize de kendinize biraz süre tanıyın. Anlıyorum düşükten sonra insan hemen tekrar hamile kalmak istiyor ama olacak olan hamileliğinde sağlıklı devam etmesi için kendinize süre tanıyın. Birde hamile kalabilmeniz için yumurtlamanız gerek bu kadar kısa sürede yumurtlamış mısınızdır bilemiyorum biraz düşük ihtimal gibi geldi. Parça geliyor diyorsunuz kadın doğumda kontrol oldunuz mu düşükten sonra?
Bilemiyorum ama sanki erken gibiDusukteb 12 gün sonra yumurtlama olur mu
kanama devam ederken nasıl korunmasız ilişki yasıyosunz ya gercekten12 gün oldu kanama devam ediyor fakat korunmasız ilişkiye girdim hamile kalma ihtimalim var mı düşük parçalarım geliyor??
Zaten boşalmak gibi bir durum olmadi ama yine de sormak istedimKanamanız varken ve düşük devam ederken ne bu acele?
Boşalma olsun olmasın kanamanız var düşük devam ediyor ilişkiye girmek de ne demek. Bi sakin olun yahu. Sökülsün içinizdekiler rahim rahatlasınZaten boşalmak gibi bir durum olmadi ama yine de sormak istedim
Ayrıca boşalma olmadıysa nasıl hamile kalacaksınız? Sorduğunuz soru saçma oluyor.Zaten boşalmak gibi bir durum olmadi ama yine de sormak istedim
Benim geçen yıl 13 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu kürtaj oldum fakat o kadar kanamam olmadi yeni bir çocuk için en az bir adet döneminden geçmeniz lazımdı yumurtlama zamanınız gelmediyse hamile kalacağımızı sanmiyorum12 gün oldu kanama devam ediyor fakat korunmasız ilişkiye girdim hamile kalma ihtimalim var mı düşük parçalarım geliyor??