Düşük yaptim :(

mizirtilicizirti

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2014
447
104
103
Istanbul
Kizlar pazartesi günü 7.haftalikken kanamam basladi dr düşük yaptigimi soyledi kürtaj dedi halbuki ben düştüğünü hissetmistim parcalar var dedi baska dr gittim o da 1 hafta beklememi zaten kesenin düştüğünü küçük oldugu icin kendisinn atacagini soyledi simdi bekliyorum hala kanamam devam ediyor bu durumu yasayan var mi bu arada bi cocugum var surekli ayaktayim yatamiyorum hareket etmek daha mi iyidir kurtaja gerek olur mu kafamda sorular cok

Geçmiş olsun öncelikle... mutlaka tekrar doktora gidip baktirin icerde parça kalma ihtimali olabilir...

Çok geçmiş olsun . Üzülme desek boş olacak ama lütfen başka bir doktora danış.

Geçmiş olsunn bebeği düşürmedini galiba ben de 7 haftaya girince düşük yaptım sabah kanamayla başladı dr gıttım kürtaj yapalım dedi ama drum küçük ilk gebelik yaptırma kürtaj dedi akşama değişik bir karın agrısıyla hafif parcalar düşürdümm bitti sandım şiddetlendi agrım ve sonunda büyükce biley düştü ama göremedim sonra bi kaçgün adet kanaması gibi oldu bir hafta sonrada gittim parça kalmamıştı hareket et yada etme nezaman olacağı varsaa ümitle yeniden gebe kalmak istiyorum rabbim bi avazda kurtarsın üzdün

Teşekkürederim Allah nasip etsin isteyen herkese saglikli insallah benim de buyuk bi parca düştü ama 5 gun oldu hala janama devam tplu igne basi kadar da ara ara parcalar geliyo korkuyorum kurtaj der diye tabi psikolojik olarak da iyi degilim

Öncelikle gecmiş olsun. Doktora gitmeyi ihmal etmeyin kürtaj derse de yapacak bişey yok evet can sıkıcı bi işlem ama parça kalırsa daha büyük sıkıntı olur. Gectigimiz yaz ben de kürtaj olmak zorunda kalmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…